Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו GT V6

TamirK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונה אחת נוספת,

image.jpg

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ותמונה אחרי צביעת הקאליפרים תוך שינוי גוון לאחר.

image.jpg

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

כולם מוזמנים לאתר החדש של מועדון אלפא רומיאו בישראל.

אמשיך ללוות את הפרויקט עם תמונות שם.

יום טוב, תמיר.

GT 3.2

147GTA

פורסם

לא מספיק כל הייסורי מצפון שיש לי אחרי שמכרתי את האלפא שלי , עכשיו אתה בא ומעלה לי תמונות כאלה?!

העולם לא פייר :(

בהצלחה עם הפרוייקט!!

פורסם
כמה שאני לא מסכים עם דורקי. רכב שקנית מוכן מהשקית ולא פירקת אותו אף פעם זה הדבר הכי משעמם שיש.

אין כמו להיהנות מרכב מעולה שהרכבת מחדש במו ידיך (או בעזרת מוסך) ובחרת את כל המכלולים לפי טעמך האישי.

אולי, ואולי זול וטוב יותר לרכוש מלכתחילה רכב שעומד בדרישות...? :roll:

דורון אתה מדבר מבורות, במחילה. אתה לא מכיר את האוטו, אתה לא מכיר את המכונאים שעובדים עליו ואתה לא מכיר את הבעלים.

אני כן.

יופי לך שאתה מכיר את כל אלה.

בעוונותיי כבר זכיתי להכיר במשך השנים לא מעט מוסכים "עבריים" - חוסר האמון שאני רוחש להם וליכולתם הטכנית לא צמח בחלל ריק - להפך.

אבל - ישנו גם הבדל גדול בין לקחת רכב במצב סופני כמו שעשית ולתת לו חיים חדשים, מהלך שאם תנוח עלי הרוח אולי גם אני אעשה ביום מן הימים - לבין לקחת רכב שאמור להיות במצב מצוין ולפרק את האימ-אימא שלו לצורך ה"שיפור", אלה שני דברים שונים לגמרי.

והערת אגב קטנה (פשוט לא יכול להתאפק) - אני מכיר מישהו ששיפץ גיר אוטומטי לרכב במכון גירים ידוע, ואותו הגיר מעשה שטן התחיל לדפוק דווקא כשהבחור היה עם קונה לרכב...:twisted:

זה מה שיודעים לעשות במוסכים שבארץ.

כשאתה (בעל הרכב כמובן) רוצה לקבל לא 99% אלא 120 אז משקיעים ומשקיעים הרבה כדי לקבל רכב שהוא טוב בהרבה גם מאחד כזה חדש.

גם בסוסה היפנית שלך, באם תבחר להביא אותה עכשיו לאותה רמה כמו שיצאה מהחברה תיאלץ להפרד מחלק ניכר מהמכללים שמוחלפים בGT.

אם ארצה רכב שנותן 120% מהדגם שבחנתי, אני פשוט אקנה את הדגם החזק יותר, זה זול יותר ובטח שטוב יותר.

אגב, הסוסה היפנית שלי באותו כושר כפי שהיית לפני 7 שנים כשהוצאתי אותה מהסוכנות, איך אני יודע? פשוט מאוד - לאחרונה נהגתי על כזו חדשה לגמרי ולא זיהיתי שום הבדל נוכח בין השתיים, תתפלא אבל ישנם יצרנים שמסוגלים להישג הזה... :-P

פורסם

ה-GT רכב יפייפה, לדעתי אחת האלפות היפות של השנים האחרונות.

מקווה שילך לך כמו שצריך ותצליח להביא אותה למצב הרצוי. תמיד משמח לראות כמה אנשים משקיעים ברכבים האלו, בעיקר גם בתור מי שמקווה לקנות אלפת אספנות בבוא היום :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
.

לפני, בלי התעללות, בלי זיוף קמ:wink: , כך נראה קאליפר בן 7.

בהצלחה עם הפרוייקט וכל הכבוד על ההשקעה הרבה.

יחד עם זאת אני חייב להסכים עם אמנון ודורקי, רכב בן 7 לא אמור להיות במצב שיצריך כזה יישור קו "כירורגי", בטח לא עם קילומטרז' נמוך יחסית.

כמובן שיש פה סוג של הסחפות שבתור חובב רכב אני יכול להבין ברמה מסויימת אבל זו כאמור- הסחפות.

במילים אחרות, אם להמחיש כוונתי בהקשר למשפט שצוטטתי:

אין שום בעיה בקאליפרים שפירקת, הם סה"כ מלוכלכים...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דורון אתה מחבר חיבורים שלא קשורים, צר לי חבר.

אין האלפא gt עם מנוע בוסו כדין לקסוס 250. האלפא היא פריט לאספנים, הלקסוס היא מוצר צריכה.

בהצלחה לתמיר, אני פורש.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נראה לי שיש קצת הגזמה, אני חובב אלפות ומסכים בהחלט שיש להן את הייחוד שלהן, הן אינן עוד איזה רכב פשוט מן המניין.

ויחד עם זאת, פריט לאספנים? ערך עולה עם השנים?

לא צריך להסחף והן יאבדו מערכן ככל הרכבים, מי מהן שבמצב טוב ושמור אולי ייסחרו מעל המחירון אבל בטח לא בערך שעולה עם השנים.

מכוניות מיוחדות מיתר העדר-כן, פריט לאספנים?- "קצת" עפנו על האלפא...

פורסם
דורון אתה מחבר חיבורים שלא קשורים, צר לי חבר.

אין האלפא gt עם מנוע בוסו כדין לקסוס 250. האלפא היא פריט לאספנים, הלקסוס היא מוצר צריכה.

בהצלחה לתמיר, אני פורש.

חבר יקר (לא בציניות), כנראה שבילית יותר מידי זמן במועדון אלפא דבר שהכניס אותך למציאות מדומה.

האלפא הוא רכב ייחודי עם ניחוח ספורטיבי מודגש שגם אני אוהב עד מאוד - מכאן ועד למחמאות שאתה מעיף עליו עוד הדרך ארוכה.

בסופו של יום מדובר במכונה מעוצבת, כמו שלא מעט יצרנים אחרים יודעים לעשות ובאמינות גבוהה בהרבה.

פורסם

לא ממש. תחקור קצת על הרכבים עם מנועי בוסו בשילוב תיבה ידנית. גם בחו'ל הם נחשקים מאד.

כשתהיה בארץ אתה מוזמן לסיבוב בכיף.

עריכה לדורון. יקירי זה עניין של השקפה וחיבה טבעיצ לסוג מסוים של רכבים. אני לא חושב שמעולם, וזודעתי האישית בלבד, לקסוס 250 לא תהיה קכב מבוקש כל גך בידמשניה, על אמינותה המוכחת והמופלגת.

מצטער, קשר לי להקליד אני חולה מאד. לוקח הפסקה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

עריכה לדורון. יקירי זה עניין של השקפה וחיבה טבעיצ לסוג מסוים של רכבים. אני לא חושב שמעולם, וזודעתי האישית בלבד, לקסוס 250 לא תהיה קכב מבוקש כל גך בידמשניה, על אמינותה המוכחת והמופלגת.

כשתבריא - גש לטרייד-אין של לקסוס ונסה להתעניין ברכישת משומשת כזו בעבורך, להערכתי צפויה לך הפתעה מרעישה - אין כאלה במלאי ויש רשימת ממתינים שרק מחכים שמישהו ישחרר אקסמפלר לשוק.

תרגיש טוב.

פורסם

קטונתי מלהתיימר כמבין אלפא גדול, בטוח שיש גדולים ומבינים ממני, אבל כמתבונן מהצד קשה לי להבין "על מה המהומה".

לי אין מנוע בוסו, רק מנוע AMG, ולמרות שהמנוע הספציפי הזה, 5.5 ליטר קומפרסור, נחשב לסוג של אגדה במרצדס ובשושלת AMG, אני לא חושב שהרכב שלי יכנס להגדרת "רכב לאספנים" אבל שוב- קטונתי ואולי אני טועה בהערכתי לאלפא GT (אבל בהחלט אשמח ללמוד על מנועי בוסו כי בכנות- לא מכיר).

פורסם
לא ממש. תחקור קצת על הרכבים עם מנועי בוסו בשילוב תיבה ידנית. גם בחו'ל הם נחשקים מאד.

אז למה לא אמרת את זה מראש? ברור שאם קוראים למנוע 'בוסו' ולא מכנים אותו באיזה קוד מעפן שהמחשב פלט, אז מדובר במשהו אחר לגמרי.

חבר, נפלת קורבן למניפולציה שיווקית ולא יותר, ה'בוסו' הזה זכור לי לטובה מהנסיעה שעשינו, אבל בשום אופן אין בו משהו חריג לטובה ביחס למנועים בעלי נפח דומה מתוצרת יצרנים אחרים.

אלא כמובן אם צינורות היניקה שמצופים בניקל הם אלה שעושים את ההבדל הגדול מול האחרים - לך תדע.

פורסם

כולכם, ללא יוצא מן הכלל, לא בכיוון. אלפא משלדת 156/147/GT צריכה, בהגיעה לגיל כזה, יישור קו. בד"כ הוא מסתכם במשולשים ומקשרי מוט מייצב קדמי, לפעמים גם משאבת דלק. עם מנוע JTS צריך גם שיפוץ כללי של המנוע עם משכנתא וחזרה בתשובה, עם מנוע TS (אין ב-GT) צריך בד"כ וריאטור תזמון משתנה.

תמיר פשוט הקצין - וכיף לראות את זה. הרכב קיבל בולמים, מוטות מייצבים, קפיצים, צביעת חלקים - העניין הוא הפרוייקט. אם להסתכל על מה היה נחוץ - רק משולשים ומקשרי מוט מייצב. כל היתר - לזכות תמיר וההשקעה ברכב אותו הוא אוהב. מי שקשה לו עם זה - נו מה לעשות, אלה החיים.

לגבי ערך אספנות - לא פרארי, אבל כל אלפא קופה מבוקשת אצל אספנים. שוב - לא פרארי ולא בוגאטי רויאל, אבל עם נישה משלה. כך תהיה גם ה-GT.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...