Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו GT V6

TamirK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פנדוב הבנת הנקרא: חפרתי "כאן" במובן של כאן בשרשור, לא חפרתי בספרייה ומצאתי לינק לוויקיפדיה.

צודק, הבנתי חפירה במובן של חפוש ולא במובן של ניג'וס. קבל התנצלותי.

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

DOKRI רכב כזה ובכלל כול רכב כאשר הטיפול בו אינו נכון ועובר התעללות כזו או אחרת יצטרך גם יישור קו אחרי 7שנים, זה מכונה בסופו של דבר יש גבול כמה היא יכולה לספוג, אני מוכן להתערב על כך שבמידה והיו נוסעים ברכב שלך כך לאורך 7 שנים היה הרכב צריך טיפול לא פחות מקיף מזה.

נכון לגמרי - אבל בפוסטים הראשונים הרכב הוגדר ככזה "שלא עבר חיים שחורגים ממה שהוא אמור לתת", ובמקרה כזה באמת שפירוק כזה חורג מהסביר - זו הייתה נקודה אחת שנטחנה עד דק בדיון.

לנקודה הזו אני דווקא רוצה להפנות אותך אל ההודעות של RK, שלדעתי תיארו באופן אובייקטיבי לגמרי את הרכב על יתרונותיו וחסרונותיו המכניים.

הנקודה המרכזית השנייה שעלתה בדיון היא שלדעתי כל מוסך בארץ - ויהיה הטוב מסוגו - יעשה עבודה פחות טובה מפס הייצור המחורבן ביותר שקיים אצל יצרן רכב.

לצורך העניין יתכן ש'אוטו איטליה' הוא המוסך הטוב ביותר בתחום (אין לי שמץ של מושג אם זה נכון או לא) אבל גם תוצר העבודה של 'אוטו איטליה' יהיה נחות מהמקורי.

פורסם

בנקודה הזאת אצטרך להזמין אותך לבוא לבקר ולהתרשם, מהמוסך ומהפרוייקטים שבוצעו ועודם מבוצעים בו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עד שסוף סוף מישהו העלה פרוייקט מכאני / שיפוץ מעניין... הברחתם אותו :x

יש למישהו לינק להמשך הפרוייקט באתר של מועדון אלפא?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
בנקודה הזאת אצטרך להזמין אותך לבוא לבקר ולהתרשם, מהמוסך ומהפרוייקטים שבוצעו ועודם מבוצעים בו.

זה איום? :-D

בשמחה!

פורסם

תודה על הקישור, פרויקט מדהים.

בשורה התחתונה כולנו הפסדנו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

חבל שכל שרשור פה בערך שמכיל את שתי המילים "אלפא" ו-"רומיאו" גורר תמיד תגובות של אנשים שיוצאים נגד המותג, ולא משנה מה הסיבה.

אני לא מהקנאים שיתווכחו על טיבה של אלפא כזו או אחרת. נכון להיום אני אפילו לא נוהג באחת יותר. אבל אף אחד לא אוהב שגורמים לו להרגיש פראייר, או יורדים על משהו שיקר לליבו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

טוב חאלס, או שיש פה בעיות בהבנת הנקרא או שאנשים פה רגישים מדי (מדי מדי מדי מדי).

אף אחד לא ירד על המותג אלא דיברו בכלליות.

הנה, כדי שנוכל לבכות לפחות עם סיבה מוצדקת תעשו טובה תשימו לינק ליוטיוב לשיר של דוד דאור- תשמור על העולם ובואו נסגור עניין.

לא צריך לפתוח חדשות, לא היה פיגוע, רק העלבות יתר מיותרת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חברים יקרים, אם לא הבנתם עדיין אז השרשור המרכזי בעניין האלפא הזו מתנהל בפורום אלפא-רומאו, שם הוא נולד, שם הוא חי ובועט ואם יורשה לי לנחש - אז השרשור אצלנו נפתח כדי לחשוף את גולשי הקראספורום לשיפוץ ע"מ שימשיכו להתעדכן שם.

הדיון שהתנהל כאן - לטוב ולרע - חשף גם צדדים של הרכב שספק אם בפורום אלפא ניתן היה לדון בהם. המידע הזה חשוב למי שהתאהב ברכב ושוקל לקנות אותו, כדי שיבין היטב לאן הוא נכנס - שוב, לטוב ולרע.

נקודה אחרונה - רוצים להתעדכן? הירשמו לפורום אלפא כמו שעשיתי ותיהנו מהתמונות שם שאכן כיף לראות אותן.

פורסם

לציין שגם התגובות בפורום היו הם מעט קיצוניות וקצת לוקחות ללב.

בסופו של דבר רוב האנשים כאן (ושם) חובבי רכב, כל אחד בדרכו הוא.

חבר טוב שלי חובב אופנועים קלאסיים שבונה למעשה בעצמו מנועים ושלדות ממצב של ריקבון מוחלט למצב נסיעה - לא במוסך מפונפן, אלא אצלו בבית. אבל שמדובר במכוניות לנסיעות שוטפות הוא בוחר בשיעמומון יפני/קוראיני כי אין לו כוח להתעסקויות מיותרות בעניין זה. מבחינתו אלפא זה "למה לי את הצרות האלו" (ונתן גם התייחסות דומה לבראבו שלי שהוא רכב מאוד "ממוצע") - האם זה הופך אותו לחובב רכב פחות ערך?

אבל אף אחד לא אוהב שגורמים לו להרגיש פראייר, או יורדים על משהו שיקר לליבו.
אני באמת לא מבין את ההעלבות של פותח הדיון וכמה אחרים בשמו. ברגע שהוא העלה את הנושא לדיון מחוץ לחממה של האלפיסטים, הוא יכל לצפות שיהיו כאלו שיתהו על המהלך החריג יחסית. אבל זה התחביב שלו ואני משער שהוא ידע למה הוא נכנס ומה הולך להיות היקף ההוצאות. אם הוא רוצה להוציא הון תועפות ולקבל GT חדשה ומותאמת אישית - זה הקטע שלו וזאת האהבה שלו - ואהבה כידוע עולה מאוד ביוקר (כל מי שנשוי ובמיוחד עם ילדים יודע על מה אני מדבר).

לנוף המוטורי המקומי זה עדיף מאשר היה מוציא את כספו על X6 לדוגמא ...

ממני לפחות ה-OP זוכה לפירגון ענק.

פורסם

אני לא יודע אם הוא נעלב או לא. מאמין לדור ואחרים שהוא מעדכן יותר בפורום של אלפא ופחות כאן, זה גם מה שהוא עצמו כתב. אני בטח שלא נעלבתי בשמו, מקווה שגם האחרים לא :)

עדיין, מספיק להריץ חיפוש קצר בפורום כדי לראות שכמעט כל שרשור על אלפא נהפך לשרשור אפולוגטי, בסופו של דבר, בו בין אם פותח השרשור לבין אם חובב מותג אחר מוצא עצמו מסביר למה דווקא אלפא. את זה אני לא ממש מצליח להבין. אולי בגלל שיחסית יש יותר אלפות אספנות \ כמעט אספנות בכבישי ארצנו, מאשר הרבה רכבים אחרים? מילא...

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...