Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו GT V6

TamirK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה - תתביישו.

שרשור שהתחיל כשיתוף על תהליך שיפוץ\ישור קו (וממש לא מעניין איך תקראו לזה), הפך לגועל נפש ישראלי מצוי.

לכל הספקנים - מישהו מינה אתכם לשמאי רכב? מישהו ביקש מכם דעתכם ה(לא)מקצועית? מישהו ביקש מכם דין וחשבון על אם זה מוגזם או לא מוגזם?

כשהסתכלתם על יתרת החשבון שלכם לאחר פתיחת השרשור האם ראיתם שצנח בככמה עשרות אלפי שקלים?

אחרת אני באמת לא מבין ואולי אחד מכם יצליח להסביר לי, למה אי אפשר לזרוק מילה טובה לאדם שמשקיע הון גדול כדי להביא רכב למצב חדש כי זאת השריטה שלו, כי ככה הוא אוהב את זה!

DORKI - ואם לא בא לו לקנות לקסוס חדשה ובא לו להוציא 200K ש"ח על GT שנת 2007 כי היא ממש עושה לו את זה?

הוא חייב לקנות לקסוס??

לכל החברים שיתנו תשובותיהם המנומקות אודות נושא כאוב זה, אשמח אם תשארו ענייניים (אני יודע שקשה לכם), ובתשובתיכם לא תצויין שם של יצרנית כלשהי

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראובן, כ"כ התפתיתי בזמנו לקנות את ה 156 הזאת...

מדי פעם הייתי מגניב אליה מבט עורג, מסתכל למטה, מודד שוב את גודל הביצים שלי ומגלה מחדש שאלו די קטנות...

"אם אתה מתלבט היא לא בשבילך" נאמר לי אז.

אז אולי לפעמים האמינות מושלמת ולפעמים פחות מכך - אבל נראה שגם חובבי המותג וגם אלו שפחות מסכימים על כך שאלפא היא בשביל האלפיסטים.

אני אוהב את העיצוב ובעיקר את הצליל של הבוסו.

מבטיח כי הם ילוו את מחשבותיי עת אני ממתין ברשימת ההמתנה בטרייד אין של לקסוס.

פורסם

רוי, הכל בסדר.

נהג מתחיל ודורקי חברים טובים ולכן מרשים לעצמם לכתוב אחד לשני כפי שלא היו כותבים למישהו אחר.

דורקי מעריך את ההשקעה. הוא מעדיף להשקיע במקום אחר. השאלות והביקורת שלו היא טבעית והגיונית ומתחיל עונה לו היטב.

זו מחלוקת אלפא טיפוסית של בעד ונגד, רגש מול שכל ואין כאן נצחון בנוקאאוט.

פותח השרשור אינו ילד ולא נבהל, מי שמשקיע כך במודע אינו נבהל בקלות. השיפוץ כבר נעשה וכבר בתחילה המשפץ הפנה לאתר אלפא. רוצה גם פה? מצוין, פנה אליו בפרטי בנוסף למה שכתבת כאן.

הכל טוב, אפשר לנשום עמוק דרך פילטר פתוח.

עריכה לאור התגובה האחרונה: די כבר עם הבוסו. זה מנוע ארזה.arese.

פורסם

נהג מתחיל ודורקי חברים טובים ולכן מרשים לעצמם לכתוב אחד לשני כפי שלא היו כותבים למישהו אחר.

.arese.

ולכן מומלץ שיתכתבו בצ'ט ולא בפורום.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

DORKI - ואם לא בא לו לקנות לקסוס חדשה ובא לו להוציא 200K ש"ח על GT שנת 2007 כי היא ממש עושה לו את זה?

הוא חייב לקנות לקסוס??

כשאעבוד במערך המכירות של מי מהיבואנים, אז יעניין אותי במה כל אחד נוסע, כרגע זה מעניין אותי כקליפת השום.

פורסם

חלק כאן שכחו שמדובר בפורום, ובפורום כמו בפורום מותר להגיב לכאן או לכאן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חבר׳ה נראה לי שגלשתם קצת יותר מדי מהנושא.

Having said that, יש פה חברים שנסחפים לכיוון השני (תמיר נעלב, הוא לא יחזור ושאר משפטים עצובים), השורה התחתונה:

כולם פירגנו לפותח השרשור על ההשקעה, כולל דורקי, אמנון ואנוכי, אף אחד לא השתמש בשפה לא נאותה, זה פורום וכפועל יוצא יש דעות לכאן ולכאן וזה בסדר, הרי אם כולם היו תמימי דעים בהכל- לא היה צריך פורום.

בפורום מתקיימים דיונים עם שלל דעות, כל עוד אין סטייה מהותית או תכנים פוגעים אין שום רע בלהביע דעה, גם כזו הנוגדת קו מחשבה שלאחרים- הכל בסדר.

אני מאוד מקווה שתמיר ימשיך לעדכן פה שכן אין סיבה שיעלב ממי מהחברים ומהסיבה החשובה השניה- השיפוץ שהוא עושה, גם אם מעורר תהיות אצל אחדים- מעניין בהחלט ואני בטוח שכולם ישמחו לשמוע שהשיפוץ עבר בהצלחה ושה בחור נהנה מהרכב.

הכל ברוח טובה אנשים.

עריכה, אשמח אם מישהו יכול להרחיב על מנועי בוסו שהוזכרו פה כמה פעמים, מודה ומתוודה שאיני מכיר את המנועים המדוברים (למרות חיבתי הרבה למותג).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חפרתי כאן על המנוע אז מן הראוי שאספר קצת.

הנה תיאור מלומד,

הלל למנוע, וקצת ביצועים:

http://www.youtube.com/watch?v=I2vOAKY1GjA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

דורקי מעריך את ההשקעה. הוא מעדיף להשקיע במקום אחר. השאלות והביקורת שלו היא טבעית והגיונית ומתחיל עונה לו היטב.

זו מחלוקת אלפא טיפוסית של בעד ונגד, רגש מול שכל ואין כאן נצחון בנוקאאוט.

.

כולם פירגנו לפותח השרשור על ההשקעה, כולל דורקי, אמנון ואנוכי, אף אחד לא השתמש בשפה לא נאותה, זה פורום וכפועל יוצא יש דעות לכאן ולכאן וזה בסדר, הרי אם כולם היו תמימי דעים בהכל- לא היה צריך פורום.

אני מאוד מקווה שתמיר ימשיך לעדכן פה שכן אין סיבה שיעלב ממי מהחברים ומהסיבה החשובה השניה- השיפוץ שהוא עושה, גם אם מעורר תהיות אצל אחדים- מעניין בהחלט ואני בטוח שכולם ישמחו לשמוע שהשיפוץ עבר בהצלחה ושה בחור נהנה מהרכב.

לגמרי.

אכן השרשור העלה תהיות, אבל אם לא היה מדובר באלפא - יצרן שאני אוהב - אלא ביצרן אחר פחות "מעניין", אז סביר להניח שלא הייתי טורח להגיב, מקסימום לקרוא ואולי גם זה לא.

בקיצור תמיר - אשמח מאוד אם תמשיך לעדכן כאן.

פורסם

לדעתי זה לא קשור לסוג הרכב, גם אם זה היה מיאטה s2000 או כל רכב ספורטיבי אחר זה היה מוזר כי הרכב סך הכול בן 7.

אישית אם הייתי קונה רכב הייתי מעדיף רכב שלא התעסקו איתו מלבד טיפולים שוטפים.

מילא זה היה רכב אספנות הזקוק לשיפוץ מקיף הדיון היה נראה שונה לגמרי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק, אין מיאטה זו. יש הונדה. בכל מקרה תמיר לא רק תיקן ושיפץ מה שצריך אלא גם מה שיהיה צורך או נראה ישן או לא בדיוק לטעמו, כמו ריפוד העור שנראה טוב, אך לא חדש. כלומר, הוא התקרב לבניית רכב חדש אך ממודל שלא מיוצר יותר. לשם כך צריך משאבים וגם גישה מסוימת- מעמיקה ומקיפה.

מתחיל, ויקיפדיה לא נקרא לחפור. אני גם לא מבין איך אתה מספר מה נכתב שם[אלא אם אתה כתבת את הערך]. מי שמתעניין מגיע גם בלי קישור. המנוע הוא מנוע ארזה ולא משנה איך קוראים לו כיום הרבה אנשים עם מעט ידע. בוסו תיכנן עוד מנוע או שניים...

עידן צודק.

דורקי, לא יעזור לך. כבר תייגנו אותך כשונא אלפות. לא נסלח לך עד שלא תפרק ותרכיב את הלקסוס בחזרה.

פורסם

חס ושלום, לא הייתה הבעת ביקורת על השיפוץ ו/או השדרוג של תמיר, אלא הבעת דעה אישית על מצב הרכב הספיציפי ועל איך שאני הייתי נוהג (ואפילו לא השלכה לגבי אמינותם של רכבי אלפא רומאו בכלליות).

שיפוץ ו/או שדרוג של רכב מיוחד כזה, הוא תמיד דבר מבורך ועל אחת כמה וכמה שמדובר בהצלה של רכב שזקוק לכך, שאחרת היה צפוי להיות מוזנח ומצבו היה מדרדר.

המשך השיפוץ/ השידרוג מעניין אותי, מישהו יכול להעלות כאן קישור לשרשור שנמצא בפורום אלפא.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

מיותר לדעתי הצורך הזה לערוך מין טקס פיוס שכזה ולהציג מה שנראה כויכוח מר עם צרחות ובעיטות, כריב אוהבים שמרביתו בכלל דחקות וקריצות של מביני ענין. זה כיף לריב ככה כשאין הרבה סיכויים שבסוף תגיע משטרה וגם מישהו יבכה או יצלע.

פורסם

פנדוב הבנת הנקרא: חפרתי "כאן" במובן של כאן בשרשור, לא חפרתי בספרייה ומצאתי לינק לוויקיפדיה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני עוקב אחרי השרשור הזה מהרגע הראשון שעלה, והיה כול כך צפוי כמו חום יולי אוגוסט לאן הוא יגלוש ... חבל לא חייבים להגיע למצב זה די מבריח אנשים מלהעלות שרשורים כאלה בעתיד פה, ואם תפזלו קצת לפורמים צדדים ( ואני מאמין שאתם עושים זאת ) שמתמחים בVAG או אלפא וכ'ו תראו שאכן יש לא מעט ...

DOKRI רכב כזה ובכלל כול רכב כאשר הטיפול בו אינו נכון ועובר התעללות כזו או אחרת יצטרך גם יישור קו אחרי 7שנים, זה מכונה בסופו של דבר יש גבול כמה היא יכולה לספוג, אני מוכן להתערב על כך שבמידה והיו נוסעים ברכב שלך כך לאורך 7 שנים היה הרכב צריך טיפול לא פחות מקיף מזה.

עניין הדיפ' מעיד על כך ללא ספק שהרכב עבד קשה, אני בפעם השנייה בעלים של אחת כזו, הקודמת הייתה עם 150,000 קילומטר על השעון ומעולם לא הייתה בעיה כול שהיא עם הדיפ', גם ב10K אתה יכול להביא כול רכב למצב קשה.

אני חושב שתמיר עושה בדיוק מה שהיה עושה כול חובב רכב עם רכבו במידה ויהיה נכנס לפרויקט כזה והיה פדנט לדברים הקטנים, בהצלחה

אני עוד זוכר שהתלבטת איתי בטלפון על ה159 Ti :-D

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

• תוכן חדש...