Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו GT V6

TamirK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צחוק צחוק, אבל זה עצוב. לי לא זכורים ריקולים באלפא, לא בבעיות ה-JTS הראשון ולא בעניינים אחרים.

חבל, יצרן אמור לקחת אחריות על ליקוי בחלק יקר כזה שקורס כל כך מהר.

כמו שקלאץ׳ לא אמור לסיים חיים בתוך 20k בנהיגה רגילה כך דיפרנציאל לא אמור לקרוס כל כך מהר.

בהנחה וזו בעיה מוכרת בדגם ויש כמה אקזמפלרים בארץ שחוו את אותה תקלת דיפרנציאל בפרק זמן לא סביר אולי היה שווה לנסות לעשות פניה מסודרת ליבואן\יצרן ולראות תגובתו (גם אם לא יצא ריקול מסודר).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא לא, עידן. איש לא נאלץ להחליף דיפרנציאל באלפא 166 ידניות עם מנוע דומה, כפי שאף אחד לא נאלץ לתקן גיר אוטומטי ב166 אוטומטיות.

אני לא יודע מהיכן אתה לוקח את המידע השגוי הזה.

פורסם

פנדוב, ההומור שלך לא נהיר לרוב המבקרים בשרשור ועלול להטעות אותם.

אני אישית חושב שאם פיאט\אלפא היו עושים ריקול למנוע JTS שני ליטר הם היו עושים לעצמם רק טוב שיווקית. הם החליטו שלא לעשות כן לצערם של הלקוחות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ריקול הוא הודעה בטעות. מדוע להודות בטעות שלא עושים? מעולם לא נתקלתי באדם שנתקל בבעיות בהעברת הילוכים במיטו שלו או במנגנון הזזת הכסא הקדמי.

• אחראי פורום
פורסם
פנדוב, ההומור שלך לא נהיר לרוב המבקרים בשרשור ועלול להטעות אותם.

אני אישית חושב שאם פיאט\אלפא היו עושים ריקול למנוע JTS שני ליטר הם היו עושים לעצמם רק טוב שיווקית. הם החליטו שלא לעשות כן לצערם של הלקוחות.

כמו צריכת השמן ב-TS. הרגילו אנשים לצריכה של קילו ל-1000-1500 ק"מ וכולם אשכרה משוכנעים שזה בסדר.

אנשים שחפרו (בכל העולם), כיוונו את האשם לרינגים מחורבנים שהיצרן השתמש בהם.

מי שהחליף לרינגים של יצרן אפטרמרקט איכותי, צורך היום במאות אחוזים פחות ואין צורך להזכיר את הפעולה הבריאה יותר של המנוע.

זה מה שנעשה אצלי (רינגים של NPR) ואצל עוד כמה ומצריכה של 1/1000 היום אחרי כמעט 2000 ק"מ לא ירדה עשירית

גובה במדיד ועפ"י מנוסים יותר הצריכה מתייצבת על חצי ליטר ל-10KKM.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הצריכ(ח)ה תלויה מאד באופי השימוש במנוע. אצלי מחט הסל"ד זוכה לטיולים על פני הסקאלה, והצריכה יציבה על 1/10000.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
דורון, לא, לקסוס שולטטתתת!!1111

:-P

שניפגש שלושתנו בכוכב יאיר ותקבלו בראש? :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ריקול הוא הודעה בטעות. מדוע להודות בטעות שלא עושים? מעולם לא נתקלתי באדם שנתקל בבעיות בהעברת הילוכים במיטו שלו או במנגנון הזזת הכסא הקדמי.

לא יודע אם גם פה אתה רציני או כותב באירוניה. הפורומים הבינלאומים (בעיקר אלו האנגליים) דווקא מלאים בתלונות על הילוך ראשון שלא נכנס במיטו על שלל הגרסאות השונות שלה :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שומאכר - לא מפחידים יונה עם יין :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
שניפגש שלושתנו בכוכב יאיר ותקבלו בראש? :wink:

אתה לא אמור להתקשות בכך, מעולם לא נהגתי על המסלול הזה ובפעם היחידה שביקרתי שם הייתי צופה פאסיבי בלבד.

פורסם
יבגני, אצל האנגלים הכל הפוך.

שומאכר פיספסת את הנקודה. השרשור עוסק במכוניות.

צודק, ואני התכוונתי לתחרות ריצה :-D

רומן, תראה לי יונה שאוהבת יין :-o

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חולגי, אין מדובר כאן בעדכונים בזמן אמת כברכב שלך, אלא בהזמנה לשרשור באתר מועדון אלפא רומאו על יישור קוו שכבר נעשה וכעת מדווח גם כאן. אכן מומלץ.

הביקורת של דורקי היא של איש שמתפעל מן האוטו, אך יש לו בקורת על המוצר. המחלוקת שלו עם מתחיל די אופיינית למותג.

ההערות שלי, כמובן כולן מבוססות על דמיון פרוע ומתארות מספר תקלות שעלולות לצוץ ברכב ישן, אבל במקרה של אלפא הן כמובן לא מתרחשות.

במילים אחרות: יופי של אוטו, יופי של שיפוץ, נותן השראה אך לא לכל איש ולא לכל כיס.

• תוכן חדש...