Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ferrari F12 Berlinetta

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני דווקא חשבתי שזה יהיה בדיוק ההיפך, בגלל

.

אבל מצד שני כאן מדובר מעמידה ושם מגילגול.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

^

בסוף אני אקבל אזהרה :)

ואני דווקא חשבתי שזה יהיה בדיוק ההיפך, בגלל
.

אבל מצד שני כאן מדובר מעמידה ושם מגילגול.

אמנם הביצועים של הלמבורגיני מול הויירון מרשימים ביותר אך לא ניתן ללמוד מכך בנוגע להשוואה מול הפרארי.

בנוסף, לא נתקלתי בדראג תקין מעמידה של הפרארי מול הלמבורגיני.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

זה מה שמסקרן אותי מאוד, מעמידה. הלמבורגיני יוצאת כמו מלוע של תותח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האוונטדור היא הנעה כפולה אל מול ה-F12 שהיא הנעה אחורית, היא בוודאי תצא חזק יותר מעמידה.

ביציאה מגלגול לעומת זאת יתרון ההנעה הכפולה פוחת\מתבטל ואז ה-F12 יכולה להאיץ חזק יותר, כפי שהדגימה בסרטון.

בכל מקרה מדובר ב-2 מכונות מדהימות אבל אישית ללא ספק הייתי בוחר את ה-F12 על פני האוונטדור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
האוונטדור היא הנעה כפולה אל מול ה-F12 שהיא הנעה אחורית, היא בוודאי תצא חזק יותר מעמידה.

ביציאה מגלגול לעומת זאת יתרון ההנעה הכפולה פוחת\מתבטל ואז ה-F12 יכולה להאיץ חזק יותר, כפי שהדגימה בסרטון.

בכל מקרה מדובר ב-2 מכונות מדהימות אבל אישית ללא ספק הייתי בוחר את ה-F12 על פני האוונטדור.

בשונה מהאוונטדור שגם נשות ה... ונהגים חסרי נסיון יכולים להרגיש בה מצויין, בשונה מהברלינטה הביקורות אומרות שהיא ממש אלימה ולא סלחנית בכלל, אני רואה בזה בידול רציני לטובת חובבי הגה עם פלפל. ואגב, זה למה אין לרכב הזה גרסא ידנית.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

זה למה אין לרכב הזה תיבה ידנית?

לא יודע מאיפה הבאת את זה, הסיבה האמיתית למה אין תיבה ידנית ברכב כזה היא כי לא צריך תיבה ידנית ברכב כזה, זה מיותר, מסורבל ורק יהפוך אותך לאיטי יותר.

זו גם הסיבה למה מכונית (או מכונת) נהיגה כמו ה-458 לא מגיעה אפילו עם אופציה לידני, וזה עוד לפני שדיברנו על זה שב-F430 אחרי כמה יציאות חזקות מהמקום היית צריך לנסוע להחליף מצמד וב-458 אתה יכול לצאת חזק כל היום ולא יקרה לתיבה שום דבר (הם טוענים שצריך להחליף מצמדים בתיבה אחת ל-50k קילומטרים, נתון מצויין לרכב כזה).

ב-2 המכוניות גם נשים יכולות לנהוג, בשביל זה יש בקרת אחיזה, היא הופכת רכב אלים ולא מרוסן לסוג של ״גדי פישנזון״ על גלגלים.

אם תבטל בקרה כמובן שה-F12 בידיים לא מרוסנות תפגיש אותך עם בורא עולם מהר יותר מהלמבו.

פורסם

הלבנה מפ"ת. שייך לבעלי קבוצת כדורגל מקומית (כולם מכירים).

נצפתה על ידי באם המושבות. נאלצתי לבצע בלימת חירום על מנת לבהות בה.

פורסם
באמת אחת החשובות של פרארי

אבל ללא ספק הפרארי לה פרארי היא היהלום שבכתר עם כל הכבוד ל F12 שהיחידה בארץ נמצאת כרגע אצל עמוס לוזון מטר ממני

עמוס לוזון ממכבי פ"ת?

פורסם

הברלינטה הכחולה שהזכרת אכן נרכשה בארץ ודי מהר עזבה לחו"ל. למה? שמעתי גרסה שאומרת שפרארי מוכרת את התוצרת שלה בישראל גם במחיר נמוך יותר וגם זמן האספקה קצר לאין שיעור לעומת ארה"ב/אירופה (כדי לקדם את המותג בארץ). סביר להניח שהיא עזבה את ישראל מבלי לשלם מסים כלל. זה אומר שהבעלים גם שילם פחות וגם המתין פחות.

היבואן כמעט איבד את הזכיון בגלל התרגיל הזה. אסור היה לו לעשות את זה.

לעניין מחירים נמוכים, כל היבואנים הישראלים מקבלים מחירים נמוכים בגלל המיסוי הגבוה בארץ ובגלל שהשוק שלנו מבודד פיזית והם לא יכולים (וגם מחוייבים) לא למכור את המכוניות בשווקים אחרים.

פורסם

ראיתי את הוידאו אתמול של כריס האריס זה באמת רכב מדהים וכיפי אבל צריך מסלול מירוצים לשחק בו (רצוי עם נוף לים) אחרת זה יכול להיות מאוד מתסכל

2123Car designers did not forget about the kids.jpg

פורסם

תן לי להיות מתוסכל עם אחת כזו בכבישי בת ים בפרט ובארץ בכלל. תודה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בכבישי בת ים ה"הנאה" היחידה שיכולה להיות זה לעשות פוזות על שחורדיניות בטיילת, לא הנאה אמיתית מהנהיגה.

כביש נס הרים, כבישי הצפון, מצפה רמון-אילת, ערד-סדום ועוד כמה אחרים בהחלט יתנו פאן אדיר עם רכב כזה.

פורסם
לא יכול לומר שהרבה אבל יצא לי לראות איזה 5 פעמים את ה-F12 בכבישים ורק דבר אחד עולה בראשי לנוכח התמונות של זו הישראלית:

למה לעזעזאל לקנות את הדגם הזה בלבן?

פשוט מוריד מהייחודיות שלו ב-10 רמות לעמת הצבע האדום (על שלל גווניו).

בכל אופן, פה ה-458 שולטות ביד רמה ולאחרונה עלו הרבה אוונטדורים על הכבישים פה.

מסכים איתך! אני ממש לא מבין את הטעם של הלקוחות של פרארי בארץ, אבל כמו האימרה המפורסמת, על טעם וריח..

חוץ מזה בחודשים הקרובים אמורים לעלות על כבישי הארץ עוד 2 יחידות של הF12 שהוזמנו, ככה שהולך להיות מעניין. :-P

• תוכן חדש...