Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם תא נוסעים בהיר עד 100k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אולי ישמע מוזר, אבל אני מחפש רכב עם תא נוסעים בצבע שהוא לא שחור, רצוי שלא יהיה סופר מיני..

יש דבר כזה בימינו?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חדש? משומש? מסחרי? ספורטיבי? משפחתי?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טויוטה אוריס SR שהגיעה גם עם סאנרוף בנוסף למושבים הבהירים.

אפשר גם הונדה סיויק או פולקסוואגן ג'טה בדגמי הקומפורטליין היקרים יותר.

פורסם

הונדה מגיע גם בסיויק גם באקורד גם בCRV בדגמים היותר מפוארים בצבעים בהירים, קרם עם שילוב אפור ודומיו.

אני יודע שיש גם במאזדה 6 אם אני לא טועה, לאיזה סגמנט אתה מכוון זה מאוד תלוי...

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

בפיז'ו 308 פרימיום יש גם ריפוד בהיר וגם דשבורד לבן ברנו סניק EX יש ריפוד בהיר בסיטרואן C4 פיקאסו וגם ב BMW 740

ברכבים רבים מאוד בשנים האחרונות יש דגמים עם ריפוד בהיר בעיקר לאירופאיות ובעיקר בדגמי הפרימיום או ברכבי יוקרה ,ככל שתעלה בתקציב כך תמצא יותר כאלו ,צריך רק לחפש.

אבל עדיף קודם להגדיר תקציב ולהגדיר דרישות אמיתיות.

ריפוד בהיר זה נחמד (אם אין לך בעיה עם כתמים) אבל זה בטח לא יכול להיות השיקול היחידי בבחירת רכב .

פורסם

אם תחשוב על חריגה קלה מהסכום, תוכל לקנות טולדו שבמבצע עם ריפודים בהירים, מהדגם המפואר, ב- 110 על הכביש, לאחר הנחות על אביזרים וכו'.

Cupra Leon VZ 2025

• ספונסר פורום
פורסם
זה אולי ישמע מוזר, אבל אני מחפש רכב עם תא נוסעים בצבע שהוא לא שחור, רצוי שלא יהיה סופר מיני..

יש דבר כזה בימינו?[/quote

אם אתה בעניין של משפחתית - אני יודע שיש סקודה אוקטביה עם ריפודים בהירים, נדמה לי שבגרסת אלגנס, המאובזרת. ללא ספק רכב מומלץ, ניתן להגיע גם ל-1.8 TSI המעולה מודל 2010 בתקציבך.

מסכים איתך לגמרי בנושא הצבע הבהיר, במדינה החמה שלנו יש חשיבות גדולה יותר לצבע הריפוד מאשר לצבע הרכב בכל הנוגע לשמירה על טמפ' נעימה בתא הנוסעים.

המחיר מגיע בצורת כתמים בולטים יותר, אבל זה כבר סיפור אחר וגם לו יש פתרונות.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

אולי אני קצת משוחד כי יש לי רכב כזה, אבל לי יש סיויק שהריפודים וחלק מהפלסטיקים בצבע שמנת שנת 2006 ומעלה.

אני מאוד אוהב את הרכב, שקט, נוח, מנוע חזק וחסכוני (1 ל -11- 10 בעיר, 1 ל 17-18 מחוץ לעיר).

• תוכן חדש...