Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממיר קטליטי פג'ו 206 1400 שנת 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לא מזמן התחילה לדלוק לי המנורה שמודיע על בעיה במנוע, יש לציין שהאוטו נוסע חלק.

הלכתי למוסך ואמרו לי שהבעיה היא או שממיר הקטליטי או בחיישן שלו.

השאלה שלי היא: האם זה בעייתי להשאיר את המצב כמו שהוא או שחייבים להחליף את החלק? כי הבנתי שהוא לא משפיע על הנסיעה.

כמה עולה להחליף את החלקים הנ"ל ואיך אני באמת יודע איזה מהם הלך?

אשמח להארת עיניים קטנה...

• ספונסר פורום
פורסם

המשך נסיעה במצב הנוכחי מגבירה את זיהום האוויר שפולט הרכב (זה פוגע בבריאות של כולנו), מעלה את צריכת הדלק ובנוסף מקטינה משמעותית את הסיכוי של הרכב לעבור טסט.

כדי לדעת איזה אחד מהחלקים התקלקל יש לגשת למוסך מקצועי שיבצע דיאגנוסטיקה ובדיקת 4 גזים לאיתור מקור התקלה - חיישן החמצן או הממיר הקטליטי.

• ספונסר פורום
פורסם
אוקיי...יש בעל מוסך או משהו בסגנון שיכול להוסיף? לתת השערה כמה עולה חלק כזה וכמה אולי אמור לעלות חיישן

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

אם כך גש לאורן שירותי רכב באיזור התעשייה. הוא גם רושם פה בפורום. בחור הגון ומקצועי שיטפל לך ברכב בכיף.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• ספונסר פורום
פורסם

אכן, אורן שירותי רכב מכיר את הרכבים האלו היטב ויוכל לעזור לך לאתר את מקור התקלה בקלות ובמחיר הוגן. מומלץ להתקשר ולתאם את מועד הגעתך כי לפעמים עמוס מאוד אצלו.

אופציה טובה אחרת נמצאת כמה קילומטרים צפונה משם, בתל-אביב, והיא מוסך אמ-הדרך. אמנון, מנהל המוסך, גם הוא חבר ותיק בפורום ומומחה באיתור תקלות כגון אלו.

• תוכן חדש...