Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיפון חדש

b_elad
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסית את הנ"ל גם על הפורסטר?

ה CX5 זה רכב מצויין לכל דעה, בעיקר המנוע 2.5( לי אישית יש היום 2 מאזדות - 2 ו 3), פשוט התא מטען קצת קטן בעיני וגם הייתי רוצה משהו פחות המוני.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ניסית את הנ"ל גם על הפורסטר?

ה CX5 זה רכב מצויין לכל דעה, בעיקר המנוע 2.5( לי אישית יש היום 2 מאזדות - 2 ו 3), פשוט התא מטען קצת קטן בעיני וגם הייתי רוצה משהו פחות המוני.

כשרכשתי את המאזדה בחודש 08/2012 אף אחד מהמתחרים החדשים לא נמכר, לא הפורסטר, לא האאוטלנדר, לא הראב 4, לא הקוגה בקיצור נאדה. כל המתחרים היו רכבים מיושנים מהדגמים הנ״ל והספורטאז וה- ix35 כך שהבחירה היתה קלה יותר מאחר ורציתי רכב חדש שרק החל להיות מיוצר ולכן לא בדקתי אפילו את המתחרים הנ״ל.

ויש ממש בשיקולים הנ״ל שלך. אז לך על הפורסטר, לא תיפול זה בטוח, אבל רכוש אותו רק במבצע. עכשיו הוא מוצע למשל במבצע של טרייד אין + 60 תשלומים ואבזור ללא תשלום, אבל עדיף כבר לחכות למבצע של תחילת שנה הבאה על מנת שיהיה משנתון 2014 (סובארו יוצאים במבצעים כל הזמן).

אגב הניסן קשקאי החדש יוצג ביום חמישי הבא בחו״ל ובוודאי יגיע זמן קצר לאחר מכן לארץ, אבל גם הוא יהיה המוני.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אני בעלים של פורסטר חדש דגם X

לאחר מעבר מפורסטר 2008.

אני מאד מאד אוהב את האוטו

נוח,מרווח,לא צעקני, בעל צריכת דלק מעולה ( אחרי 14 אלף ק"מ הממוצע עומד על 1-11.5 לעומת 1-8 בקודם)

אבל הוא לא מושלם

רעשי רוח מאד מציקים

תיבת הילוכים רציפה דיי מרעישה ולא החלטית בתחילת נסיעה -צריך להתרגל

הרכב בהחלט לא מרגיש חזק, אבל גם לא חלש

איבזור לא מדהים ( מישהו אמר מזגן מכני ? )

מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית - לא רעה בכלל אבל מאד רגישה לשמש ישירה

אני לקחתי בצבע כסף והרכב פשוט נשרט מכל שטות, כל יום אני מוצא איזה שריטונת חדשה( לא משהו שרואים ישר בעין אבל לי זה מציק)

אם כל המגרעות הקטנות הנ"ל לדעתי זה רכב פשוט מצויין

תוסיף 5 שנים אחריות מלאות ויש חבילה מנצחת

לא יודע איך הוא בשטח, לא ירדתי מהאספלט פעם אחת.

פורסם
אני בעלים של פורסטר חדש דגם X

לאחר מעבר מפורסטר 2008.

אני מאד מאד אוהב את האוטו

נוח,מרווח,לא צעקני, בעל צריכת דלק מעולה ( אחרי 14 אלף ק"מ הממוצע עומד על 1-11.5 לעומת 1-8 בקודם)

אבל הוא לא מושלם

רעשי רוח מאד מציקים

תיבת הילוכים רציפה דיי מרעישה ולא החלטית בתחילת נסיעה -צריך להתרגל

הרכב בהחלט לא מרגיש חזק, אבל גם לא חלש

איבזור לא מדהים ( מישהו אמר מזגן מכני ? )

מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית - לא רעה בכלל אבל מאד רגישה לשמש ישירה

אני לקחתי בצבע כסף והרכב פשוט נשרט מכל שטות, כל יום אני מוצא איזה שריטונת חדשה( לא משהו שרואים ישר בעין אבל לי זה מציק)

אם כל המגרעות הקטנות הנ"ל לדעתי זה רכב פשוט מצויין

תוסיף 5 שנים אחריות מלאות ויש חבילה מנצחת

לא יודע איך הוא בשטח, לא ירדתי מהאספלט פעם אחת.

איך הפורסטר מבחינת נוחות נסיעה? בנסיעת מבחן הרגשתי כמעט כל סדק,בור וחור בכביש...

פורסם
כשרכשתי את המאזדה בחודש 08/2012 אף אחד מהמתחרים החדשים לא נמכר, לא הפורסטר, לא האאוטלנדר, לא הראב 4, לא הקוגה בקיצור נאדה. כל המתחרים היו רכבים מיושנים מהדגמים הנ״ל והספורטאז וה- ix35 כך שהבחירה היתה קלה יותר מאחר ורציתי רכב חדש שרק החל להיות מיוצר ולכן לא בדקתי אפילו את המתחרים הנ״ל.

ויש ממש בשיקולים הנ״ל שלך. אז לך על הפורסטר, לא תיפול זה בטוח, אבל רכוש אותו רק במבצע. עכשיו הוא מוצע למשל במבצע של טרייד אין + 60 תשלומים ואבזור ללא תשלום, אבל עדיף כבר לחכות למבצע של תחילת שנה הבאה על מנת שיהיה משנתון 2014 (סובארו יוצאים במבצעים כל הזמן).

אגב הניסן קשקאי החדש יוצג ביום חמישי הבא בחו״ל ובוודאי יגיע זמן קצר לאחר מכן לארץ, אבל גם הוא יהיה המוני.

ללא ספק עדיף כבר ללכת על 2014. הבנתי שעכשיו מוכרים אותו לחבר באיזור ה 17000 שח הנחה. הניסן קשקאי זה יכול להיות מעניין! אבל לא יודע אם יהיה לי סבלנות לחכות ...:)

פורסם
איך הפורסטר מבחינת נוחות נסיעה? בנסיעת מבחן הרגשתי כמעט כל סדק,בור וחור בכביש...

אני עשיתי עליה נסיעת מבחן, הייתה נוחה ביותר - הכי נוחה מבחנתי בקטגוריה. מה שכן הכי פחות מגרגישה יוקרתית..

פורסם

אגב איזה מחיר לדעתכם אפשר להשיג מהסוכנות של סובארו. יש כרגע מבצע חבר והם אומרים שאסור להם לתת את המחירים של חבר לאחרים....

פורסם
אגב איזה מחיר לדעתכם אפשר להשיג מהסוכנות של סובארו. יש כרגע מבצע חבר והם אומרים שאסור להם לתת את המחירים של חבר לאחרים....

קבל לינק :-D:

http://www.smartpage.co.il/vault/mag/hever158.html

רק שים לב שמדובר בדגמי 2013. תנאים דומים אתה יכול להשיג גם על שנת 2014, כפי שכבר ציינתי סובארו יוצאים במבצעים אגריסיביים כל השנה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

ההורים שלי התלבטו בין פורסטר, CRV וראב 4 ובחרו לבסוף ב CRV. על הפורסטר הרגילה לא נסעתי אבל על הטורבו כן.

בגלל שאני נוהג על פולו GTI, שתיהן הרגישו לי מאוד נוחות ורכות. ה CRV היתה כבה ואיטית מאוד. הפורסטר טורבו סוחבת טוב מאוד.

אני חושב שהג'יפונים האלה מבחינת נוחות ומקום ישיבה +\- דיי דומות. אם גם לך הן חלשות מידי, אז רק לפורסטר יש בארץ דגם טורבו. אני הייתי הולך עליו אבל לא נכנס לך לכיס.

פורסם

פחחח. עובדתית, על המבצע הזה שמעתי מחבר שכבר לפני חודש קיבל מאיש מכירות שלהם הצעה עם הנחה של 17 אלף בגלל מבצע חבר. והחבר לא בחבר :-o

פורסם
פחחח. עובדתית, על המבצע הזה שמעתי מחבר שכבר לפני חודש קיבל מאיש מכירות שלהם הצעה עם הנחה של 17 אלף בגלל מבצע חבר. והחבר לא בחבר :-o

אני הלכתי לסוכנות ובשום אופן לא מסכימים לתת לי אפילו משהו קרוב לזה ....

פורסם

בדר"כ ההסכם עם חבר הוא הסכם בלעדיות, כלומר חלק מההסכם אוסר על המפרסם (יפנאוטו/סמלת במקרה זה) לתת את ההנחות לאנשים שאינם חבר על מנת לא למוסס את ההטבה.

עם זאת, לחבר ולמפרסם יש אינטרס מנוגד. חבר מנסים לשמור על כוחם כמועדון סגור, והיבואן רוצה למכור כמה שיותר, ולא ממש מעניין אותו כמה זמן היית בצבא.

לכן, הייתי ממליץ על גישה שונה.

במקום לבוא ולהגיד "אני רוצה את ההנחה של חבר אחרת אני לא קונה" (ולא תקבל את ההנחה של חבר. כי ביפנאוטו יודעים שגם 2000 ש"ח הם הנחה, והאופציות שעומדות לרשותך הן לקנות פורסטר בהנחה קטנה או רכב מתחרה במחיר מלא), אפשר לנסות גישה אחרת.

תגיד שאתה מבין שאת ההנחה של 17,000 ש"ח* אתה לא יכול לקבל כי אין לך חברות בחבר (בטוח שאין לך? הרי ההנחה עוברת בירושה גם לקרובי משפחה מדרגה ראשונה, ובהינתן הצורך גם לדרגה שניה, שלישית והשכנה מלמטה), אבל 10,000* ש"ח הנחה + 3000 ש"ח לקניית אביזרים (שממילא עולים להם חצי או פחות) זה אין סיבה שלא תקבל, בוודאי לאור התמחור הגבוה של הפורסטר.

10,000* ש"ח הנחה לא הולכים ברגל. אז זה לא ההנחה של חבר, אבל זאת הנחה מאוד גדולה.

* - המפסרים הינם להמחשה בלבד. אין לי מושג מה ההנחה האמיתית של חבר. צריך לבצע את ההתאמות הנדרשות בדוגמא שלי בהתאם להנחה האמיתית.

פורסם
בדר"כ ההסכם עם חבר הוא הסכם בלעדיות, כלומר חלק מההסכם אוסר על המפרסם (יפנאוטו/סמלת במקרה זה) לתת את ההנחות לאנשים שאינם חבר על מנת לא למוסס את ההטבה.

עם זאת, לחבר ולמפרסם יש אינטרס מנוגד. חבר מנסים לשמור על כוחם כמועדון סגור, והיבואן רוצה למכור כמה שיותר, ולא ממש מעניין אותו כמה זמן היית בצבא.

לכן, הייתי ממליץ על גישה שונה.

במקום לבוא ולהגיד "אני רוצה את ההנחה של חבר אחרת אני לא קונה" (ולא תקבל את ההנחה של חבר. כי ביפנאוטו יודעים שגם 2000 ש"ח הם הנחה, והאופציות שעומדות לרשותך הן לקנות פורסטר בהנחה קטנה או רכב מתחרה במחיר מלא), אפשר לנסות גישה אחרת.

תגיד שאתה מבין שאת ההנחה של 17,000 ש"ח* אתה לא יכול לקבל כי אין לך חברות בחבר (בטוח שאין לך? הרי ההנחה עוברת בירושה גם לקרובי משפחה מדרגה ראשונה, ובהינתן הצורך גם לדרגה שניה, שלישית והשכנה מלמטה), אבל 10,000* ש"ח הנחה + 3000 ש"ח לקניית אביזרים (שממילא עולים להם חצי או פחות) זה אין סיבה שלא תקבל, בוודאי לאור התמחור הגבוה של הפורסטר.

10,000* ש"ח הנחה לא הולכים ברגל. אז זה לא ההנחה של חבר, אבל זאת הנחה מאוד גדולה.

* - המפסרים הינם להמחשה בלבד. אין לי מושג מה ההנחה האמיתית של חבר. צריך לבצע את ההתאמות הנדרשות בדוגמא שלי בהתאם להנחה האמיתית.

האמת שאין ממש אביזרים לרכוש, בכל מקרה אני מדבר על מחיר כולל האיתורנים וכו

פורסם
האמת שאין ממש אביזרים לרכוש, בכל מקרה אני מדבר על מחיר כולל האיתורנים וכו

2 אפשרויות:

לבקש אביזרים - כאלה שאתה צריך כמו איתוראן וכאלה שאתה לא צריך אבל תמיד רצית (לפורסטר ככל רכב יש רשימת תוספות ארוכה).

לבקש הנחה במקום האביזרים. קח בחשבון שאביזר שעולה X ערכו ליבואן הוא במקרה הטוב 0.5X. כך שזה לא הגיוני לדרוש להמיר אביזרים ב3000 ש"ח להנחה של 3000 ש"ח. הגיוני יותר להמיר אביזרים ב3000 ש"ח בהנחה של 1000 ש"ח. זו דרישה שאיש המכירות יאלץ להתייחס אליה.

• תוכן חדש...