Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיפון חדש

b_elad
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקוגה בהחלט מעניינת.

מציע לך לבדוק איך הקוגה מתפקדת כרכב למשפחה (מרווח פנימי, תא מטען, זוית פתיחת דלתות).

אין אפשרות אמיתית היום להעריך איך הקוגה תתפקד בשוק היד השניה, אך זה גם שיקול ששווה להביא בחשבון.

אל תשכח שבסובארו כבר קיבלת הנחה גדולה, אז בדוק איך מחיר הפורסטר לאחר הנחה מתיישב מול מחיר הקוגה ללא הנחה (להנחה יש משמעות גדולה כשתמכור את הרכב) והאם האבזור העדיף של הקוגה שווה את ההבדל במחיר.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הקוגה בהחלט מעניינת.

מציע לך לבדוק איך הקוגה מתפקדת כרכב למשפחה (מרווח פנימי, תא מטען, זוית פתיחת דלתות).

אין אפשרות אמיתית היום להעריך איך הקוגה תתפקד בשוק היד השניה, אך זה גם שיקול ששווה להביא בחשבון.

אל תשכח שבסובארו כבר קיבלת הנחה גדולה, אז בדוק איך מחיר הפורסטר לאחר הנחה מתיישב מול מחיר הקוגה ללא הנחה (להנחה יש משמעות גדולה כשתמכור את הרכב) והאם האבזור העדיף של הקוגה שווה את ההבדל במחיר.

הסובארו אחרי הנחה יוצאת בסביבות 211 על הכביש, והקוגה 200 עם איבזור ברמה גבוהה יותר שאין בפורסטר (מערכת סאונד מעולה, כניסה ללא מפתח, הנעה ללא מפתח, חישני גשם ותאורה, עור ...).

פורסם

אז תלך על הקוגה, אל תשכנע אותנו :lol:

תקנה את האוטו שעושה לך את זה וזהו, אין פה רכב שעדיף חד משמעית, כל אחד חזק יותר במשהו אחר, תתאים את הרכב למה שאתה אוהב.

אתה יודע יותר טוב מכולנו מה אתה אוהב ברכב ומה סדר העדיפויות שלך..

בזמן שאתה מתלבט כבר 3 מהחבר'ה אצלינו הזמינו וקיבלו כבר מכוניות חדשות. שתי טויוטות RAV4 ו-1 יונדאי סנטה-פה.

יאללה תתחדש כבר... :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אז תלך על הקוגה, אל תשכנע אותנו :lol:

תקנה את האוטו שעושה לך את זה וזהו, אין פה רכב שעדיף חד משמעית, כל אחד חזק יותר במשהו אחר, תתאים את הרכב למה שאתה אוהב.

אתה יודע יותר טוב מכולנו מה אתה אוהב ברכב ומה סדר העדיפויות שלך..

בזמן שאתה מתלבט כבר 3 מהחבר'ה אצלינו הזמינו וקיבלו כבר מכוניות חדשות. שתי טויוטות RAV4 ו-1 יונדאי סנטה-פה.

יאללה תתחדש כבר... :wink:

צודק אני סתם תיפוס מתלבט. למרות שאם הייתי יודע לא הייתי שואל אותכם פה :). אני כבר מעדיף לקבל 2014 אז יש לי קצת זמן :)

פורסם

אם אתה כבר פוזל לכיוונים אחרים מהפורסטר, אז הסנטה פה שהוזכר מעליי, הוא בהחלט אופציה משודרגת, בגודלו ובאיכותו הוא חצי קטגוריה למעלה, מעין ג׳יפון סמי פרימיום, מתחיל במחיר של כ- 230 אלף ש"ח לפני הנחות וניתן לקבל עליו הנחות. אין לו את האופי המיוחד של הפורסטר ובטח לא הביצועים של הפורסטר טורבו אבל במקום מקבלים דברים אחרים.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
אם אתה כבר פוזל לכיוונים אחרים מהפורסטר, אז הסנטה פה שהוזכר מעליי, הוא בהחלט אופציה משודרגת, בגודלו ובאיכותו הוא חצי קטגוריה למעלה, מעין ג׳יפון סמי פרימיום, מתחיל במחיר של כ- 230 אלף ש"ח לפני הנחות וניתן לקבל עליו הנחות. אין לו את האופי המיוחד של הפורסטר ובטח לא הביצועים של הפורסטר טורבו אבל במקום מקבלים דברים אחרים.

הסנטה פה אכן נחמד אבל לא הצלחתי לקבוע איתם נסיעת מבחן, זה פשוט בלתי אפשרי, ואני לא מתכוון להוציא 230K בלי לעשות סיבוב. אגב הבנתי ממבחנים שמתחילים רעשים מהדשבורד וכו אחרי כמה אלפי קילומטר...

מה שכן, אני מתחיל לאהוב את הקוגה

• תוכן חדש...