Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחיאת, לכו לבדיקת ראייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, זהו לא שרשור בקשת עזרה או גיבוב זוחלים, זוהי המלצה חמה מעיוור לשעבר.

בחודשים האחרונים משהו התחיל להציק לי במשקפיים.

שמתי לב שאומנם איתן אני רואה איתן יותר טוב מבלעדיהן אבל גם יותר מטושטש - כאילו אני נמצא בתוך ערפל. כאשר אני מרכיב את המשקפיים הצבעים הופכים להיות יותר "דהויים". שיערתי שיש קשר לזה שהעדשה מפוצצת בשריטות, "Swirls" בשפת הדיטיילרים, למרות שהיא נראית שקופה ונקייה לחלוטין.

ניגשתי לאופטומטריסט ש roeeeeeeeeee המליץ עליו בשרשור הזה ולא התאכזבתי. הוא עשה את הבדיקה היסודית והארוכה ביותר שאי פעם ביצעתי אצל אופטמטריסט, היה נחמד ואדיב וענה על כל שאלה ששאלתי.

כעבור מספר ימים המשקפיים היו מוכנות ומה אני אגיד לכם - גיליתי עולם. המשקפיים הקודמות היו פשוט גמורות, לגמריי.

החדות היא כמו מעבר מטלויזית שחור לבן ל Full HD. חדות בלתי רגילה, הצבעים חזרו להיות עשירים ומלאים.

בתקופה האחרונה נהיגה הייתה מחרפנת אותי, בעיקר בלילה, כל אור היה נמרח על העדשה לפי 5 מהגודל המקורי שלו. עכשיו האורות ממוקדים וקטנים, נסיעה לילית בכביש חשוך הפכה להיות חוויה אחרת לגמריי. מדהים.

בקיצור - אני ממליץ בחום ללכת ולבצע בדיקת ראייה או בדיקה למשקפיים שלכם. אלה דברים שאנחנו פשוט לא שמים לב אליהם עד שהם מגיעים למצב קטסטרופלי. ראייה זה אולי הדבר הכי חשוב והכי בסיסי ביום-יום ואנחנו אפילו לא יודעים מה באמת מצבה ועד כמה אפשר לשפר אותה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה יודע מה יותר כיף? כל המעבר ל-HD רק בלי הפלסטיק/ברזל המעצבן הזה שתקוע לך מעל שני האוזניים וה"ריפודים" שמשאירים לך סימנים על האף או בקיצור - ניתוח לייזר, הדבר הכי טוב שעשיתי בחיים שלי.

פורסם

חיסרון ידוע של עדשות פלסטיק, לא מזדקנות בכבוד.

אני נשברתי בשלב מסוים ועברתי לזכוכית.

יקר, עדין, כבד - אבל רואים טוב יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בשבוע שעבר עברתי את הניתוח בעין השנייה שלי בעקבות "קטרקט" בגיל מוקדם - 35 (תורשתי אם זה מעניין מישהו).

אם מישהו יכול להסביר את ההבדל בין ראיה רגילה ל HD זה אני, צבע זה צבע קו זה קו.

יש חיסרון קטן לזה שאני רואה עכשיו מעולה, אני שם לב בראי שאני לא מה שבאמת חשבתי...:shock:

פורסם
חיסרון ידוע של עדשות פלסטיק, לא מזדקנות בכבוד.

אני נשברתי בשלב מסוים ועברתי לזכוכית.

יקר, עדין, כבד - אבל רואים טוב יותר.

שאלתי לגבי זה, הוא אמר שאין שום בעייה עם פלסטיק, הכל מתחיל ונגמר בציפוי. זו הייתה הבעייה של העדשות הקודמות, הציפוי שנדפק. יש לי תחושה שעם המשקפיים הקודמות נפלתי על חרא של עדשות או בעל מקצוע חובבני, לכן לא חזרתי אליו. אייל עשה עלי רושם של בעל מקצוע פדנט שלא מתפשר על איכות, ועם המחיר ששילמתי אני מאוד מקווה שצדקתי.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לי אין את הבעייה הזאת, בין הכלב, החתולים והעובדה שיש לי משום מה נטייה לשבת עליהן, נדיר שזוג מגיעים לגיל של למעלה משנה וחצי.

אני קונה אותם כבר בשלישיות באופטיקה הלפרין, 3 מסגרות זהות לחלוטין, ושהמוכרת שואלת למה לקנות שלושה זהות ולא לגוון, אני תמיד עונה שאוכל להעביר חלקים ממסגרת למסגרת.

פורסם

מזכיר לי אותי לפני 8 חודשים , כשהרכבתי משקפיים בפעם הראשונה , נדהמתי שהצלחתי לראות שלטים מרחוק ולקרוא מספרי רכבים.

פתאום הכל חד , פתאום העולם יפה יותר :)

פורסם

אני חושב שהשינוי הכי משמעותי בראיה עם משקפיים זה כשמסתכלים על עץ, ובמקום לראות גוש ירוק, מבחינים שזה אוסף של עלים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

למי שלא פוסל עדשות, ממליץ מאוד לנסות עדשה בשם Acuvue Oasys. מדובר במעשה כשפים. העדשה היחידה שאחרי 14 שעות אני לא יודע אם בעין או לא מרוב שהיא נוחה. זה כלכך טוב עד שמבחינתי זה מייתר את הסיכון שבלייזר (שלא לדבר על זה שעיניים ממשיכות להשתנות ולייזר הוא לא פתרון לכל החיים).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לי אין את הבעייה הזו, אם המספר משתנה לי אפילו ברבע זה ממש מציק לי ואני הולך לטפל בזה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
למי שלא פוסל עדשות, ממליץ מאוד לנסות עדשה בשם Acuvue Oasys. מדובר במעשה כשפים. העדשה היחידה שאחרי 14 שעות אני לא יודע אם בעין או לא מרוב שהיא נוחה. זה כלכך טוב עד שמבחינתי זה מייתר את הסיכון שבלייזר (שלא לדבר על זה שעיניים ממשיכות להשתנות ולייזר הוא לא פתרון לכל החיים).

+1

לג'ונסון יש עדשות מעולות,אני משתמש ב Acuvue Moist ואני לא מרגיש את העדשות בכלל,גם אחרי יום שלם העין לא יבשה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
+1

לג'ונסון יש עדשות מעולות,אני משתמש ב Acuvue Moist ואני לא מרגיש את העדשות בכלל,גם אחרי יום שלם העין לא יבשה.

ניסית Acuvue Trueye? זה הדור הבא של הMoist. עשויות מחומר בשם סיליקון הידרוג'ל שמעביר חמצן הרבה יותר טוב לעין, ויש שיפור מורגש לעומת הMoist. אלו העדשות האולטימטיביות, הבעיה היא שהן לא באות עם צילינדר (יש לי בעין אחת) ולכן אני עם הOasys, שהן דו שבועיות אבל מאותו חומר ויש להן גרסה עם צילינדר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אתה יודע מה יותר כיף? ........

או בקיצור - ניתוח לייזר, הדבר הכי טוב שעשיתי בחיים שלי.

הדבר הכי טוב שגם אני עשיתי בחיים שלי.

זה לא ייאמן איזו איכות חיים אתה מקבל - מפעל הפיס!

פורסם

דווקא חובשי המשקפיים שמים בדרך כלל לב לכל ירידה בראיה, אני שם לב לכך לפי התרגום בטלויזיה שנעשה פתאום מטושטש.

הבעיה היא יותר אם האנשים שראייתם מדרדרת עם השנים באופן הדרגתי (בגלל גיל וכדו') והם מטעמים שונים ומשונים מתעקשים שהם רואים טוב. הם אלה שמהווים סכנה לעצמם ולאחרים.

ואיך אפשר בלי השיר נערה במשקפיים

http://m.shironet.mako.co.il/artist?type=lyrics&lang=1&prfid=225&wrkid=2320

פורסם

לפני שנה קניתי זוג ראשון מזני אופטיקל - מקדם שבירה 1.61 (שזה אומר עדשות דקות מאוד) העלות מגוחכת

הן נראות עדיין כחדשות

המחיר של עדשות מקבילות בארץ - גבוה מאוד

• תוכן חדש...