Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו שמע על תרסיס בשם Second skin 6 ?

מתארים אותו כבקבוקון פלאים שבאמצעות כמה שפריצים וניגובים הוא הופך את הרכב למראה על גלגלים..

תמונות של לפני ואחרי השימוש איתו

1238061_227261184093220_998738753_n.jpg

פורסם
מישהו שמע על תרסיס בשם Second skin 6 ?

מתארים אותו כבקבוקון פלאים שבאמצעות כמה שפריצים וניגובים הוא הופך את הרכב למראה על גלגלים..

כמעט בטוח שדבר כזה יהיה לא חוקי. זה יסנוור את כל חברי הכנסת. :-D

פורסם

מוצר חדש יחסית, מתחרה לopticoat, ייתכן שהמוצר נותן ברק אבל קח בחשבון שלפני יישום של החומר הזה עושים פוליש יסודי מאוד כי החומר אמור להישאר על האוטו כמה שנים טובות, סביר להניח שזה עוזר לקבל את הברק הזה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא הייתי מפריז ומשווה אותו ל Opticoat.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
מוצר חדש יחסית, מתחרה לopticoat, ייתכן שהמוצר נותן ברק אבל קח בחשבון שלפני יישום של החומר הזה עושים פוליש יסודי מאוד כי החומר אמור להישאר על האוטו כמה שנים טובות, סביר להניח שזה עוזר לקבל את הברק הזה.

ואם אני מפחד לעשות פוליש?

פורסם

המוצר אמור (הוא חדש בשוק אז אין מי שיאשר את העובדה שהוא נשאר על הרכב הרבה זמן) להישאר על הרכב הרבה זמן, שנים רבות אז אם לא תעשה פוליש ולא תכין את הצבע כמו שצריך הרכב שלך יראה ככה (=במצבו היום שסביר להניח שהוא לא טוב) עד שהמוצר ירד ממנו (או שתוריד אותו בעצמך), אם אתה לא מתכוון (ויודע) לעשות פוליש כמו שצריך ולהכין את הצבע כמו שצריך אל תיישם את החומר הזה, זה יהיה סתם בזבוז כסף.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
המוצר אמור (הוא חדש בשוק אז אין מי שיאשר את העובדה שהוא נשאר על הרכב הרבה זמן) להישאר על הרכב הרבה זמן, שנים רבות אז אם לא תעשה פוליש ולא תכין את הצבע כמו שצריך הרכב שלך יראה ככה (=במצבו היום שסביר להניח שהוא לא טוב) עד שהמוצר ירד ממנו (או שתוריד אותו בעצמך), אם אתה לא מתכוון (ויודע) לעשות פוליש כמו שצריך ולהכין את הצבע כמו שצריך אל תיישם את החומר הזה, זה יהיה סתם בזבוז כסף.

"שנית רבות" :roll:

Untitled.jpg

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

איזה זכות קיום יש למוצר כזה כשמנגד עומד opticoat?

בנוסף, לאחר קריאה על המוצר הזה, לא דובר על הגנה כלשהי משריטות קטנות, כמו שיש לאופטי.

"יאללה בירי".

פורסם

איזו זכות קיום יש לטרטל ווקס כשיש SWISSWAX ??:shock: אז קודם כל לכולם יש זכות קיום.

ועכשיו להבדלים בינהם:אופטי הוא מוצר מעולה אבל מצריך הרבה ידע ונסיון על מנת ליישם אותו, ביישום לא נכון עלולה להיווצר "קליפת תפוז". לעומתו SS6 נועד לעבודה גם למנוסים פחות.

רמת הברק וההשתקפות שהSS6 לצבע היא גבוהה בהרבה מזו של האופטי.

לגבי עמידות בשירטות אתה צודק לגמרי. לגבי "זמן עבודה" כרגע הם מציינים שנה+ כי המוצר חדש יחסית, אני חושב שזה יגדל בעתיד כשיתקבלו יותר תוצאות.

פורסם

סביר להניח שאם למוצרים מסוימים לא הייתה זכות קיום אזי לא היו מייצרים אותם. יש הרבה סוגי לקוחות ובהתאם גם ישנו מבחר רחב.

אין ספק (לדעתי) שאין בכלל מקום להשוואה בין 2 המוצרים וה- OC לוקח בגדול במרבית הפרמטרים . לגבי ברק זה בכלל לא משנה שכן את רוב הברק אני מחפש להשיג מפוליש איכותי. מה גם שהתמחור של המוצר הזה מאוד יקר להערכתי, בחול הוא נמכר ב100$ (כאילו מחיר מבצע למרות שזה מחירו בערך מהיום השני שהוא נכנס לאתר של היצרן).

בזמן שמוצרים אחרים שכבר הוכיחו את עצמם כמו GTechniq או cquartz נמכרים בהרבה פחות ועוד לא דברתי על ה OC שנמכר ב60$ בערך או למשל Hard Body של wolfschemicals שמתחייבים על 24 חודשים ומחירו נמוך מ50$.

אולי המוצר הזה יקר מאוד כי הוא מספיק עבור כמות רכבים גדולה יותר מאשר המוצרים המתחרים, זה אפשרי בהחלט.

לטענת היצרן לא בכדי הספרה 6 מופיעה בשם המוצר וזאת משום שזו אכן הגרסה השישית והמוצלחת כאשר בשנים האחרונות הם חקרו 5 גרסאות קודמות ולמדו איך לשפר את המוצר. אם כך לציין 'שנה+' בטענה שהמוצר חדש זה לא רציני שכן הם חקרו אותו הרבה שנים והיו לפניו גרסאות אחרות. מן הראוי שהם ידעו מה משך העמידות ואף יתחייבו על כך בצורה כזו אחרת.

יותר מדי ערפל סביב מוצרים מרחיק לקוחות (כמוני).

מה שכן אני זוכר שנאמר על ידי היבואנית שכבר ישנם מספר לקוחות ששריינו הזמנה של המוצר הזה, אני יכול להסיק שעד היום הם כבר קבלו אותו ואף חלקם יישמו אותו. הייתי שמח לראות תוצאות, תמונות, ביקורות, אני יכול להניח שחלק מאותם משריינים הם חברי פורום.

פורסם
סביר להניח שאם למוצרים מסוימים לא הייתה זכות קיום אזי לא היו מייצרים אותם. יש הרבה סוגי לקוחות ובהתאם גם ישנו מבחר רחב.

אין ספק (לדעתי) שאין בכלל מקום להשוואה בין 2 המוצרים וה- OC לוקח בגדול במרבית הפרמטרים . לגבי ברק זה בכלל לא משנה שכן את רוב הברק אני מחפש להשיג מפוליש איכותי. מה גם שהתמחור של המוצר הזה מאוד יקר להערכתי, בחול הוא נמכר ב100$ (כאילו מחיר מבצע למרות שזה מחירו בערך מהיום השני שהוא נכנס לאתר של היצרן).

בזמן שמוצרים אחרים שכבר הוכיחו את עצמם כמו GTechniq או cquartz נמכרים בהרבה פחות ועוד לא דברתי על ה OC שנמכר ב60$ בערך או למשל Hard Body של wolfschemicals שמתחייבים על 24 חודשים ומחירו נמוך מ50$.

אולי המוצר הזה יקר מאוד כי הוא מספיק עבור כמות רכבים גדולה יותר מאשר המוצרים המתחרים, זה אפשרי בהחלט.

לטענת היצרן לא בכדי הספרה 6 מופיעה בשם המוצר וזאת משום שזו אכן הגרסה השישית והמוצלחת כאשר בשנים האחרונות הם חקרו 5 גרסאות קודמות ולמדו איך לשפר את המוצר. אם כך לציין 'שנה+' בטענה שהמוצר חדש זה לא רציני שכן הם חקרו אותו הרבה שנים והיו לפניו גרסאות אחרות. מן הראוי שהם ידעו מה משך העמידות ואף יתחייבו על כך בצורה כזו אחרת.

יותר מדי ערפל סביב מוצרים מרחיק לקוחות (כמוני).

מה שכן אני זוכר שנאמר על ידי היבואנית שכבר ישנם מספר לקוחות ששריינו הזמנה של המוצר הזה, אני יכול להסיק שעד היום הם כבר קבלו אותו ואף חלקם יישמו אותו. הייתי שמח לראות תוצאות, תמונות, ביקורות, אני יכול להניח שחלק מאותם משריינים הם חברי פורום.

אכן שריינו,אך בשל בעיות לוגיסטיות (הנמל והמכס היעילים של מדינתנו) המכולה עם כל המוצרים החדשים אמורה להשתחרר רק בשבוע הבא. (זה מה שעושה שביתה איטלקית )

לדעתי הם לא מתחייבים על תקופה מסוימת כי הם לא יודעים באיזה אקלים הרכב יהיה. תסכים איתי שבמדינות קרות בהן נהוג לפזר מלח על הכביש קשה להבטיח עמידות לאורך שנים, כנ'ל לגבי ערים קרובות לים בעלי לחות גבוהה . בארה'ב עצמה יש כמה אזורי זמן עם אקלים משתנה, וקשה מאוד לתת הבטחה כוללת. ואמריקאים לא צוחקים בדברים כאלה.

• תוכן חדש...