Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני/משפחתית ב-50,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מיועד לאמי ויסע כ-20,000 ק"מ בשנה.

עדיפות לסופרמיני אוטומט, יש אפשרות גם לידני או משפחתית אם יש משהו אטקרטיבי.

איכות נסיעה טובה זה Must. אנחנו לא מעוניינים בפחיות למיניהן (מאזדה 2, יונדאי i20 מהדור הקודם וכו').

צריכת הדלק צריכה להיות שפויה, כיום היא נוסעת על מאזדה לאנטיס 1.6. אני מאמין שכל רכב מודרני לא יצרוך יותר ממנה.

אני פונה לעזרתכם בשביל למצוא מועמדים לא סטנדרטיים.

ישר קופצים לראש הפאביה, פיאסטה, איביזה ושאר דגמי הסופרמיני הפופולריים.

אבל, אני מנסה לאתר דגמים עם שוק חלש (ירידת הערך היא לא שיקול) בכדי למצוא רכב אטרקטיבי שיתן קצת יותר מהנ"ל באותו מחיר. חשבתי למשל על הדגם החדש של C4, משנת 2011, עם מתיחה קלה של התקציב למעלה.

הבנתם את הראש שלי?

אשמח לרעיונות!

פורסם

נסה למצוא אופל אסטרה 1.8 מהדגם הקודם. מאובזרת יחסית ( גג פנורמי ), ומתחרה חזקה בזמנו לגולף. בנוגע לצריכת דלק - לא כל כך יודע להגיד, אבל לא נראה לי שתהיה שונה מהותית מהלנטיס.

מלבד זאת יש את ה C3 ,מגאן 2 דיזל/בנזין ( ישנם דגמים מאוד מאובזרים ), פיגו 308 והונדה סיווק 5 דלתות ( צריכת דלק טובה יחסית )

פורסם

בדקו בקרסו האם יש להם עדיין מגאנים עם חבילת האחריות שסיפקו בזמנו.

יכולה להיות עסקה טובה במחיר נמוך יחסית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה לגבי פיאט פונטו? בתקציב הזה לדעתי, עם קצת מאמץ, אפשר אפילו למצוא אוטומטית משנת 2010.

אמינה, מאובזרת, יפה, רק צריך להתרגל לגיר הרובוטי.

לשיקולך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מכיוון שאתם נוסעם דיי הרבה הייתי מנסה להוציא אינסייט פליטת ליסינג 2009-2010. אבל חובה נסיעת מבחן לפני ההחלטה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מן הסתם מדובר בטעות.. 8)

קיוויתי שאחד המנהלים יתפוס את השרשור הכפול וימחוק אחד מהם אך זה לא קרה.

חברים, תודה על הרעיונות!

בהחלט עזרתם וחידשתם.

נקפוץ ל-Avis השבוע בשביל לבחון את האינסייט, צריכת הדלק הנמוכה בהחלט מפתה. למרות שלפי זכרוני מנסיעה קצרה נוחות הנסיעה לא גבוהה והפנים מרגיש מצועצע.

Avis, אגב, מדברים בטלפון על 20% הנחה ממחיר מחירון לוי יצחק ומספרים שהם נוהגים להוריד במחיר עוד במקום. הם גם מציעים 85% מימון בפריים + 0.5.

מישהו יכול לשפוך אור על עלויות האחזקה והביטוח של האינסייט?

פורסם

סוזוקי SX4? ניסאן טידה האצ'בק? פיג'ו 308/207?

שמירת ערך לא בשמיים, במקרה של הסוזוקי והניסאן הן חסכונית למדי, בטח יותר מהמאזדה.

אפשר לנסות גם קיה סיד, מודרנית יותר עם 5 כוכבים במבחן הריסוק, תאומה ליונדאי I30 אך שומרת פחות על ערכה.

מהכיוון השני, משהו מפנק יותר, אפשר לבדוק את השברולט קרוז, רצוי 1.8, נסיעה נוחה ביותר ומאוד מאוד נעימה לשיוט. ה-1.8 יותר חסכוני מה-1.6 וסבל פחות מתקלות ומהגיר האיטי, נסחרת במחירים אטרקטיביים למדי - נשמע כמו עיסקה מעניינת.

פורסם

אכן האינסייט לא מבריקה ולכן גם השוק שלה כזה גרוע.

לעומת המאזדה שיש לכם עכשיו היא תהיה שיפור משמעותי בכל הפרמטרים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...