Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רז, לא כל מה שהוא סרק בשבילך, הוא סרק בשביל אחרים.

ואני לא סוחר.

סיכמתי איתו העברת זה"ב בלבד. אחרי שהוא מעביר, אני בודק את החשבון שלי, ורק אז העברת בעלות.

אני בטח לא תמים (עוסק במכירת רכב למחייתי) אבל אני כן זהיר. מאוד.

:?:

5 תוים.

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתי הקונה אמור להגיע?

אני גם כבר סקרן !

רז שכחת לציין שאולי מדובר על ילד בן 17 שרק הוציא רישיון ומתלהב לקנות.....איזשהוא אוטו :-D

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

אני מוכר רכבים חדשים. לא משומשים. אני עובד באולם תצוגה. בסך הכל מכרתי שני רכבים משומשים בחיים שלי.

לפי התעודת זהות שלו הוא יליד שנת 1962, אז כנראה שהוא לא בן 17 :)

בסוף כל זה לחינם ואני אגלה בן אדם נחמד ורגוע שיהיה כיף לעשות איתו את העסקה.

אני כבר מת להיות אחרי זה כדי לקנות כבר את הרכב החדש.

עריכה:

המהות של השרשור הזה, בשבילי לפחות, בעקבות העובדה שהחלטתי לזרום איתו על העסקה, היא שחבריי היקרים לפורום אולי ימצאו נקודות שבהם אני יכול להיעקץ שלא חשבתי עליהם. ובינתיים נראה שאני בסדר. זה הכל.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
רז, לא כל מה שהוא סרק בשבילך, הוא סרק בשביל אחרים.

.

רז אף פעם לא בסרק. תמיד בשלישי.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אם הוא כבר זורם עד כדי כך ומשלם לך סכום מלא על רכב שלא ראה פיזית + גם לא מציאת השנה שניחה לפחות היתה לו סיבה אמיתית ללכת שבי אחריך, הוא לא חושש שאולי בעצמו יעקץ וכספו ילך לאלף עזאזל והטירטור לשווא ?! הרי גם הוא לא יודע מי מדבר מעבר לקו. איך הוא מבצע העברת זהב מבלי להחתים אותך קודם על זכרון דברים שמה קורה אם הרכב לא כמו שתיארת?? (אני שואל את עצמי).

אז אם הוא כזה זורם ואפילו תסלח לי, פראייר , אולי תגיד לו שיצלם קטע ווידאו של חצי דקה בו הוא מציג את עצמו ותעלה לפורום, אני חייב לראות איך נראים אנשים כאלו.

בכל מקרה,

״כבדהו וחשדהו״ זה המשפט המדויק ביותר שכתבו פה למצב שלך.

בהצלחה! ותעדכן אני סקרן!

פורסם
זה סרק כי אין פה מהות.

אמרתי ברצינות. זה שרשור מעניין ואני עוקב אחריו מתחילתו.

יותר ממה שהוא מלמד על מכירת רכב, הוא מלמד על מסתורי האופי האנושי.

אם הקונה נוכל שמנסה להוריד לך אלפיה - זה סביר, אבל יהיה סוף לא ״סקסי״ לסיפור המעניין פה.

ממש מעניין אותי מה הוא, אם לא נוכל.

אידיוט קיצוני? אופורטוניסט כושל? ואם הוא אינטלגנט, מעניין מה הוא היה כותב אם היה פותח פה שרשור.

שנפל על מוכר שיש לו אוטו עם 300 אלף קמ, נפוץ, והוא מתנהג כאילו מוכר טסטה רוסה 86 עם 14 אלף מייל (אחרי טיפול ראשון), ואיך הוא היה מתאר את מעמד המכירה, כשמגיע לאמבוש שלך, לקנות אוטו שהוא לא ראה, לא בדק, והתחייב על מלוא הסכום, כשצוות צלפים שלך מכוון עליו מהשיחים ומהגגות.

מרתק אנטרופולוגית.

חס וחלילה לא בלגלוג, ואם ה״סרק״ שלי נשמע מזלזל, אז ממש לא.

איפשהו נדמה לי שקראתי בשרשור שאתה מתפרנס ממכירת רכבים, כנראה טעיתי. כשציינתי ״סוחר״ לא התכוונתי לגנאי, התכוונתי לאדם למוד נסיון שמכר רכב או שניים בחייו.

שוב - סליחה אם נשמעתי מזלזל. ממש לא. הדיון מרתק אותי ואשמח להתעדכן איך יסגר הסיפור הזה.

תגובה נהדרת :lol:

אכן מרתק אנתרופולוגית

פורסם

לפי דעתי פות"ש נכנס קצת לספין מיותר.

יש רכב למכירה, יש קונה - רוצה לראות את הרכב שיבוא אליך.

רוצה לקנות שישלם, לא רוצה שיחזור הבייתה.

יש לו כסף - מזומן או העברת זה"ב (לפי דעתי התלהבת עם העברת הזהב במקרה הזה, זה לא שאתה מוכר לו משהו ששווה באיזור 60 אלף, זה סך הכל 14 אלף ש"ח שאתה יכול לקבל במזומן וקח טוש מהאולם ותעבור על השטרות לראות שהם לא מזוייפים)

העברת בעלות על הרכב וסלמאתי, ככה זאת מכירת רכב יד שניה.

סוחר רכב או קונה מן המניין אני לא חושב שזה משנה למי אתה מוכר העיקר שיש העברת בעלות תקינה וכסף תקין ביד או בחשבון.

אני קצת נוטה לכיוון של רז במקרה של האמבוש שהכנת לקונה הפוטנציאלי - לבוא לראות רכב עד חיפה, לפגוש בדרך עוד 2 אנשים מעבר למוכר כאשר כבר הבאתי את הכסף, גם צ'אק נוריס (פרנקוס זה בשבילך אם אתה צופה) היה מהסס לכמה דקות

Confidence In Motion

פורסם

הוא לא יראה את מי שבא איתי. אני לא רוצה להפחיד אותו, אני פשוט רוצה לדעת שאם הוא ינסה לעשות משהו, אני לא לבד.

למה התלהבתי עם העברת זה"ב? לך זה כולה 14 אלף שקל, לי זה הכל. אבל הכל.

אז מזומן אני לא רוצה, אין לי כוח לספור, לבדוק כל שטר (ואין לנו כזה טוש באולם) זה מעצבן. צ'ק בנקאי כבר ראינו שאפשר לזייף מהסיפור פה בפורום, העברת זה"ב זה הדבר היחיד שאי אפשר לזייף. או שהכסף עבר או שלא. אי אפשר לבטל אותה. ככה אני בטוח מקבל את הכסף שלי.

אם היה מדובר בסתם אחד שהיה בא לראות פה מהאיזור ומחליט שהוא רוצה את הרכב, אז הייתי פחות חושד אבל הסיפור הזה איתו הדליק לי נורות אדומות שהייתי צריך לעשות דברים על מנת לכבות אותן.

עכשיו הכדור אצלו. אין לי בעיה גם שלא יעביר את הכסף, יבוא לראות את האוטו, ואז יחליט אם כן או לא. אבל בן אדם לא מגיע מקרית מלאכי לחיפה וחוזר בלי רכב...מנסיון.

אני סקרן בדיוק כמוכם כרגע. אני מאמין שביום ראשון-שני אני כבר יהיה אחרי כל הסיפור הזה.

כמובן שאני אעדכן.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

למה התלהבתי עם העברת זה"ב? לך זה כולה 14 אלף שקל, לי זה הכל. אבל הכל.

אני לא אמרתי כולה, כסף לא זורם לי מהשרוולים. אמרתי סך הכל - התכוונתי שאתה לא הולך לספור פה סכומי עתק.

אם תגיד לי שבחיים לא ראית כסף מזומן ואתה מפחד מעקיצות ושטרות מזוייפים אני אגיד דרשני

אבל אתה חי בעולם הזה ואתה יודע לספור לפחות 10,000 ש"ח אצלך ביד כשלקוח שלך משלם במזומן אז לוקחים טוש ומסמנים כמו שאתה עושה ביום עבודה (וכדאי לרכוש טוש כזה בקרביץ - סעיף הוצאות משרדיות, אני בטוח שלדלק מוטורס לא אכפת מ10 ש"ח ובטחונות כספיים כמו שאכפת להם מ10,000 ש"ח מזוייפים שייתקעו איתם)

כשמכרתי לאישתי את הגולף הישנה התקשר בחור מבאר שבע, שאל שאלות התמקח בטלפון, הראה רצינות והגיע. ראה את מצב הרכב וניסה להתמקח שוב ללא הצלחה

הוציא מזומן בסכום לא נמוך ממה שאתה מבקש על הרכב שלך, ספרתי, הלכנו לדואר - העברת בעלות, תתחדש ושלום על ישראל לא ראיתי ולא שמעתי ממנו עוד. ככה זה צריך להיות

הסיפור שלך היה צריך להיחתך בטלפון כבר ממזמן - כן רוצה תבוא לא רוצה אל תבוא, בלי העברות ובלי התחייבויות וחוזים דרקוניים כמו של דה ווייס ואסמסים ער? באמצע הלילה :lol:

אתה מוכר והוא קונה.

שיהיה בהצלחה תעדכן ונקווה שנשמע על הרכישה החדשה בקרוב

Confidence In Motion

פורסם

פותח האשכול רק אומר ששאפו על משנה הזהירות , לא מבין איך אתה לא מותש מזה..

בדרך כלל "דריכות יתר" מאפיינת בן אדם שנעקץ בעבר.

בכל מקרה אם הייתי אמור להמר , הבן אדם לא צדיק הדור זה נראה ככה שהוא לבסוף נענה בחיוב לכל דרישה שלך.

פורסם

אכן שרשור מרתק על האופי האנושי בלי שיש בו שום תוכן ממשי.

לאחרונה צפיתי בדיסקברי בסדרת תכניות שבהן המנחה רוכש מכונית משומשות ומוכר אותן, תוך שהוא משתדל לצאת מכל עסקה ברווח שיאפשר לו להגיע לפורשה בשווי 30 א' דולר (או משהו דומה).

באחד הסשנים, המנחה רכש רולס-רויס, שיפץ אותה מעט ופרסם, מנהל מלון ביקש ממנו להגיע אליו עם הרכב - מרחק 300 ק"מ - כדי לבדוק אם יש בסיס לעסקה.

כאן בא האיש וסיפר לצופים (בסודי סודות כמובן) טריק של סוחרים, ברגע שאתה מגיע אל הקונה עם הרכב אז לקונה כבר לא נעים לשבור את העסקה והיא תצא אל הפועל.

שימו לב להבדל - שם להגיע עם רכב אל הקונה ניתפס כתרגיל לסינדול הקונה, כאן זה נתפס כשיטה להוריד את המוכר על הברכיים (כי הוא הפסיד את הוצאות הדלק).

דבר אחרון, תרשו לי להמר שהקונה התעשת וירד מהעסקה, מוכר חכם יותר היה תופס אותו בשתי ידיים כי פראייר כזה לא מופיע בכל יום.

חג שמח!

פורסם

אני אנסה לחלוק על כולכםםםם

לפני כשנה החלטתי להיפרד מהויטארה שהתה לי, פרסמתי, ופרסמתי ופרסמתי ופרסמתי....

קונים אמתיים לא ממש הגיעו, היו מספר שהגיעו בשביל שאראה להם שהרכב יודע לנסוע גם בשבילים אחרים סתם הטרידו ואז ביום שישי אחד התקשר איש נחמד שוחחנו על הרכב, הסברתי לו מה היתרונות והחסרונות של הרכב שלי, הוא התמקח על המחיר והגענו לעמק השווה, ביקש שאגיע אליו לחדרה (אני מראשון)

אמרתי לו שאני לא ילד ושאני לא רוצה להגיע לחינם, הוא אמר לי שמבחינתו זה סגור.

רובכם לא היה מוכן לנסוע מראשון לחדרה (60 ק"מ )

עבדכם הנאמן, נסע מיד לחשמלאי, פירק את הדיבורית ואת יתר הציוד שהיה ברכב, ומיד נסע לחדרה , (ארבעים וחמש דקות)

נפגשנו בדואר, הוא הסתכל על הרכב לחץ יד כמו חבר ותיק, שילם על העברת הבעלות והסיע אותי לרכב כשאני עשיר בכסף

בשבת בבוקר הוא התקשר ושאל לכמה להוריד אויר בגלגלים.... בצהרים שלח תמונה שלו שקוע עד הצוואר ומאז לא שמעתי ממנו

בקיצור- מי שלא מסתכן לא מרוויח, מה כבר יכול לקרואת ? נסיעה לקריית מלאכי? בזבוז של 100 ש"ח דלק?

סע, תכיר אנשים, תתאכזב או שלא, אם לא תיסע לא תדע!!!!!

פורסם

כאן בא האיש וסיפר לצופים (בסודי סודות כמובן) טריק של סוחרים, ברגע שאתה מגיע אל הקונה עם הרכב אז לקונה כבר לא נעים לשבור את העסקה והיא תצא אל הפועל.

שימו לב להבדל - שם להגיע עם רכב אל הקונה ניתפס כתרגיל לסינדול הקונה, כאן זה נתפס כשיטה להוריד את המוכר על הברכיים (כי הוא הפסיד את הוצאות הדלק).

אם תכניס למשוואה את ההבדל בהתנהגות בין חו"ל לארץ וביחס בין אנשים תבין שזה לא רלוונטי.

פה בארץ אנשים לא מרגישים "לא נעים".

פורסם

ברור - בישראל כולם גנבים ושודדים שלא מפסיקים לשקר, ורק שם בעולם הגדול מילה היא מילה, אין גנבים, אין רוצחים, אין מעשי אונס וכולם בני דמותה של האימא תרזה.

תצאו כבר מהסרט - בישראל רוב האנשים הם אנשים ישרים שקמים מידי בוקר לעמל יומם, רמאים וגנבים יש כאן כמו בכל מקום אחר.

• תוכן חדש...