Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה יונדאי I30 CW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של ההורים שלך היה יד ראשונה נכון? בן כמה הוא היה כשעשית את הבדיקה?

אם תעשה חיפוש על ההודעות שלי תראה שגם לי יש בעבר בדיקה נקיה, עד כדי פליאה, של מיאטה.

אבל עדיין, פה מדובר ברכב ליסינג ואחרי מאות בדיקות שראיתי בחיים לא ראיתי כזו בדיקה.

מוכן להתערב אתך עך מחיר הבדיקה שאם הוא יקח את הרכב לבדיקה עצמאית היא לא תראה ככה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הרכב של ההורים שלך היה יד ראשונה נכון? בן כמה הוא היה כשעשית את הבדיקה?

אם תעשה חיפוש על ההודעות שלי תראה שגם לי יש בעבר בדיקה נקיה, עד כדי פליאה, של מיאטה.

אבל עדיין, פה מדובר ברכב ליסינג ואחרי מאות בדיקות שראיתי בחיים לא ראיתי כזו בדיקה.

מוכן להתערב אתך עך מחיר הבדיקה שאם הוא יקח את הרכב לבדיקה עצמאית היא לא תראה ככה.

יד ראשונה ובן 3.

עדיין זה לא נכון להגיד שאין דבר כזה טופס בלי כסתחים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

צודק, הייתי צריך להוסיף את המילים רכב מליסינג במשפט.

הרכב שלי היה בן 5 ויד שניה כשהוא יצא עם טופס נקי.

זה פשוט לא הגיוני שהרכב עבר כ"כ הרבה מבחינה חיצונית (תאונות) ואין שום סעיף כסת"ח על החלק המכאני. אני מסכים שיש גם רכבים שמורים מליסינג, אם תקח כזה רכב לבדיקה אתה תראה את זה בכל הסעיפים. רכב שנחבט כמעט בכל פינה אפשרית זה ממש לא רכב שמור שהייתי מצפה ממנו לבדיקה מכאנית כזו נקיה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
טופס הבדיקה הזה לא שווה כלום אם הוצג לך עפ"י חברת הליסינג

הטופס יפה מדי למעט הפגיעה.

מאמין שאם תיקח את הרכב מטעמך, תגלה הפתעות רבות

1. תעבור על הרשימה של רכבי הליסינג באתר לראות אם מופיע פרטים לפי מסר רכב.

2. למה מכון בדיקה? אם כבר קח למוסך שיעריך גם את עלות התיקונים.

חג סוכות שמח

(=

" ! The fender bender bent more than just your fender "

• תוכן חדש...