Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות בדיקה יונדאי I30 CW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, קיבלתי היום הצעה מליסינג לI30 CW 2010עם 55 אלף ק"מ ב60 אלף .

מצ"ב טופס הבדיקה.

השאלה שלי היא עד כמה הפגיעה המצוינת בקורה האחורית משמעותית מבחינה בטיחותית ומבחינת הירידה בערך הרכב.

20130917_133625 (640x480).jpg

פורסם

טופס הבדיקה הזה לא שווה כלום אם הוצג לך עפ"י חברת הליסינג

הטופס יפה מדי למעט הפגיעה.

מאמין שאם תיקח את הרכב מטעמך, תגלה הפתעות רבות

פורסם

לא מומלץ לקנות רכב עם פגיעות שלדה. אני לא יודע מה הפן הבטיחותי של העיניין אבל יהיה קשה למכור את הרכב בעתיד.

כמו כן אם תיקח את הרכב מטעמך לבדיקה אתה כנראה תגלה קצת יותר מקצה שלדה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הי, תודה על התגובה המהירה. כמובן שאני מתכוון לקחת את האוטו לבדיקה משלי. השאלה שלי האם במידה וגם הבדיקה שאני אעשה בעצמי אזי תגלה רק את מה שמתואר אזי כן שווה לקנות את הרכב במחיר כזה. כי אם מראש גם התיאור הזה מדובר בנזק יותר מדי כבד אז אין לי טעם להזמין את האוטו לבדיקה.

פורסם

קח בחשבון שזה יהיה רכב שקשה למכור (ליסינג+נפוץ מאוד גם ככה+קצה שלדה) אלא במחיר ה"מתאים".

כנ"ל בקנייה - שהמחיר יהיה "מגולם" היטב לפי מצב הרכב.

אני הייתי מבקש שיראו לי (בחברה/סוכנות אליה הלכת) רכבים אחרים במצב יותר טוב (לא חושב שהייתי לוקח אפילו את זה הנוכחי לבדיקה מטעמי).

alfa 156 2.5.

פורסם

כפי שכבר נאמר כאן, הבדיקה לא שווה את הנייר שעליו היא מודפסת, הכל ורוד מדי.

אם המחיר באמת אטרקטיבי והאוטו נראה בסדר, ייתכן ושווה לך לקחת אותו לבדיקה על חשבונך,

שים לב, אם הם רוצים שתשלם מקדמה בשביל לבדוק את האוטו והוא לא יוצא טוב בבדיקה, שרפת 1500 ש"ח.

פורסם

לא ביקשו ממני שום דמי רצינות על הרכב.

מה שהיה לי אטרקטיבי כאן זה הקילומיטראז' של ה55 אלף.

עברתי כבר בכל החברות ליסינג הגדולות ומאוד קשה למצוא I30 עם קילומיטראז של מתחת ל90 ובשבילי זה ממש עקרוני.

ברור לי לחלוטין שזה לא אידיאלי לקנות רכב עם פגיעה כזאת אבל השאלה האם מדובר בפגיעה שאפשר לגלם את שוויה במחיר.

כמה אחוז אמורים להוריד לי במחיר על קצה שלדה(במידה וזה באמת רק זה)?

פורסם

אם, וזה אם גדול, הפגיעה שמתוארת בטופס הבדיקה תואמת לנזק האמיתי,

מדובר על אחוזים בודדים והשפעה בטיחותית נמוכה מאד.

בתנאים האלה כנראה שבאמת שווה לך לשלם על בדיקה עצמאית, לך למכון שאתה רוצה/ מכיר,

כמה שיותר רחוק מהמגרש של הליסינג! :twisted:

פורסם

הפגיעה נקראת בשפה המקצועית(?) קצה שילדה.

אם יש מחיר טוב שלא מצאת על I30 אחרות, אין בעיה.

קח בחשבון שבעתיד יתווכחו איתך הרבה על זה בעת המכירה.

בעיה בטיחותית זה לא אבל עילה להורדה ולבלבולי מוח ארוכים - כן.

אם אתה חושב שהאוטו עד כדי כך טוב חוץ מזה - לך על זה אבל תבדוק טוב קודם בעצמך.

אלי

פורסם

הטופס בדיקה הזה פשוט צועק "קומבינה".

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

למה קומבינה? למה?

ההנפצה הזאת שכל טופס בדיקה חייב להיות עם סעיפים במנוע וגיר?

להורים שלי עשו בדיקה מטעם הטרייד אין בקרסו ולא מצאו כלום. (גם כן I30CW) גם בקורולה לא זכור לי שמצאו משהו, איך תסביר את זה?

זה שהחברת ליסינג 'מייפה' את הטופס זה אולי נכון, אבל בכל מקרה הייתי מחפש I30 אחרת בלי פגיעות שלדה. יש כל כך הרבה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מכוני הבדיקה לא לוקחים ״סיכונים״ מיותרים ולכן בכל בדיקה יש את הכסת״חים הקבועים של רעש אביזריפ במנוע וההערות הקבועות בגיר (השהיה בשילוב הילוכים וכדו׳)

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם
מכוני הבדיקה לא לוקחים ״סיכונים״ מיותרים ולכן בכל בדיקה יש את הכסת״חים הקבועים של רעש אביזריפ במנוע וההערות הקבועות בגיר (השהיה בשילוב הילוכים וכדו׳)

אז למה אצל ההורים שלי לא היה כלום? :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...