Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוהב את הספקנות שיש לישראלים. כל חברה מטרתה לדפוק את הצרכן ואם גילה הצרכן אז לדחוף לו פיצוי ולהמשיך להרעיל את המזון.

בסניף בו אני עובד במקרה אני אחראי על שירות לקוחות ואני יכול להגיד שיש תלונות מוצדקות על בעיות שעצם הקיום שלהן מעצבנות אותי יותר מאשר את הלקוח.

בחג האחרון נמצאה סיכת שדכן באחת הפיצות שהגיש סניף אחר ללקוח. אם זה היה קורה אצלי אני בכלל לא מקנא במי שהיה זורק לשם את הסיכה. כמובן שברמת הלקוח הדבר היה נגמר בפיצוי. אבל ברמת הסניף אני לא בטוח שאותם אנשים היו יוצאים בהרגשה טובה מהמשמרת, בטח שלא בהרגשה טובה לקראת ימי העבודה הבאים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט מזעזע... אני לא הייתי מסוגל לגעת בעוף חודשים אחרי דבר כזה.

למה שלא תכתוב פוסט בפייסבוק. זה תמיד עושה את הרעש הראוי ומגיע להרבה עיניים.

ממליץ לך לעשות גם את זה במקביל לכל הפניות שלך.

פורסם
מכל השרשור הזה, הדבר הכי מזעזע זה הוידוי הזה:

אני חייב להבין איך בנאדם מגיע לשלב אבולוציוני שמביא אותו לבצע את המעשה המתואר.

לפותח השרשור,

אכן, פנה לחברה.

המיתון פוגע בכולם , האמת שיש לשופרסל הרבה מוצרים שלא נופלים מכמה חברות גדולות , אבל הקבבים לא חלק מהם

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
המיתון פוגע בכולם , האמת שיש לשופרסל הרבה מוצרים שלא נופלים מכמה חברות גדולות , אבל הקבבים לא חלק מהם

אני מסכים עם המשפט האחרון שרשמת. בכל מקרה זה היה כמובן בדיחה. :roll:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לוקו צודק:

שמור חלק מהראיות אצלך.

פנה ליצרן.

המשך הטיפול בהתאם לתגובה שתקבל.

דני

פורסם

אני הייתי פונה למשרד הבריאות וליצרן במקביל.

משהו בסגנון של איזה מכתב שלמטה כתוב "עותק: משרד הבריאות".

בלי להתלהם ולהתעצבן, פשוט מנסח מכתב שמתאר את מה שקרה, אפילו בלי איזה דרישה לפיצוי (אני בטוח שהיצרן יעשה את זה בלי שתגיד לו), פשוט בשביל שהיצרן באמת יעשה את בדק הבית, ושיידע שמשרד הבריאות יודע על הנושא כך שהוא לא יוכל לטאטא את זה.

בלי קשר למכתב, אני לא חושב שהייתי יכול לגעת במוצרי עוף כמה חודשים טובים אחרי דבר כזה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לפחות לא ראית (או לא שמת לב) מה שהיה באוכל בצבא...

תאר לך, שהיית גומר לאכול את כל המנה ורק בסיומה היית מבחין בתולעים.

ואז - מה ? (אצבע בגרון?)

alfa 156 2.5.

פורסם
לפחות לא ראית (או לא שמת לב) מה שהיה באוכל בצבא...

הייתי טכנאי בחיל האוויר, כך שביליתי לא מעט זמן במטבח הצבאי. הזוועות שראיתי צרובות לנצח על הרשתיות שלי.

אל תדבר ככה על המש"קית ת"ש! היא דווקא הייתה בסדר.

כאמור, חיל האוויר... אחרי מה שאנחנו אכלנו בד"כ שותים מיץ (ולא מהסוג הטעים).

פורסם

מה זה פה אני שומע? חיל האוויר? אוכל גרוע???

אני זוכר עד היום, כשהייתי קטן ואבא שלי היה לוקח אותי איתו לבסיס שלו, טייסת 101 כנף 4, האוכל היה פשוט ברמה אחרת לגמרי ובמובן החיובי מאוד. אם בחיל האוויר מתלוננים על אוכל אז מה חירניק חפ"ש שכמותי יגיד :shock:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אלא אם כן אתה במוצב בחור תחת ויש לך טבח שמבשל למספר מועט של אנשים, אין מצב שבישול צה"לי ייראה טוב.

מנסיון.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
מה זה פה אני שומע? חיל האוויר? אוכל גרוע???

אני זוכר עד היום, כשהייתי קטן ואבא שלי היה לוקח אותי איתו לבסיס שלו, טייסת 101 כנף 4, האוכל היה פשוט ברמה אחרת לגמרי ובמובן החיובי מאוד. אם בחיל האוויר מתלוננים על אוכל אז מה חירניק חפ"ש שכמותי יגיד :shock:

האוכל שאבא שלך קיבל (כנראה קצין שלקח אותך לאירועים) הוא לא מה שאוכלים ביום יום. או בכלל מה שאוכלים נגדים וחוגרים. מכיר אישית את כל נגדי המטבח של הכנף המדובר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אין קשר לדרגה או תפקיד שלו, אני מדבר על ימי שישי כשהיה מבצע הרצות או משהו כזה, לא על אירועים. האוכל היה זכור לטובה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...