Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלא אם כן אתה במוצב בחור תחת ויש לך טבח שמבשל למספר מועט של אנשים, אין מצב שבישול צה"לי ייראה טוב.

מנסיון.

מוצב של 50 חירניקים רעבים, או פחות מחצי מזה בשבתות, ויש לך אוכל מדהים. כמובן שהבישול עצמו מעולה וגם אחרי שאתה רואה אותו אתה חוזר לעוד מנה.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה גרוע? טעים מאד, פשוט ראיתי איך הכינו אותו וזה לא היה מחזה נחמד.

הייתי טבח בצבא , לא ראית חצי ממה שקורה ^_^

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

חזרתי לעדכן.

בקצרה, בירור העניין לקח בדיוק חודש והסתיים בפיצוי של 250 שקלים בתלושי קניה.

עכשיו בפירוט. נסיונות לתפוס את שירות הלקוחות בטלפון עלו בתוהו, כך שפניתי אליהם בפקס קצר המתאר את המקרה. חזרו אלי לאחר מספר ימים ולקחו פרטים ראשוניים, לאחר מכן הנושא הועבר למחלקת שיווק. כעבור שבוע נוסף יצר איתי קשר אדון נחמד בשם חיים שהגיע אליי לכפ"ס ולקח את הדגימות והחבילה הנוספת שטרם פתחתי. הדיווח הבא היה שוב משירות לקוחות, לטענתם בדקו את הדגימות במעבדה ולא מצאו שום בעיות, אך יראו כיצד ניתן לפצות אותי על אי הנוחות. שבוע וחצי מאוחר יותר חזר אליי חיים ותיאם פגישה כשיהיה באזור שלי. היום הוא הגיע, מסר לי את התלושים ונפרדנו לשלום.

לא הלכתי עם זה הלאה משום שאני מאמין שזה לא נעשה בכוונה, ואני בספק אם פניה למשרד הבריאות תניב משהו (הרי ידוע שאין מספיק פקחים והתחום הזה די פרוץ ממילא). אנשי המשחטה מצדם התייחסו לפנייתי בצורה יפה ומכובדת, בלי "לפנים משורת הדין" ושאר פלברות בסגנון, לכן לא ראיתי טעם לעשות להם דווקא ולנצל את המצב לרעה. קיבלתי בחזרה את הכסף ששילמתי על העוף המקולקל עם ריבית, איש לא ניסה לעשות לי תרגילים או לתחמן, מבחינתי זה מספיק.

התהייה היחידה שלי היא מדוע בעצם לא מצאו כלום בבדיקת המעבדה. אולי זה בגלל שהבאתי להם רק חלק מהדגימות (שמרתי חלק לגיבוי) ושם לא היו מספיק תולעים... עדיין נראה לי תמוה שלא הבחינו ברקבון שגרם לזה מלכתחילה, אבל ניחא. יש מצב שמצאו בעיה וסתם לא רצו להודות בזה. כנראה שזה ישאר בגדר תעלומה.

תודה לכל המייעצים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הדגימות שנתת היו משקית סגורה הרמטית של המוצר או מאותה שקית שמצאת בה תולעים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם וגם.

במקור זו הייתה מגשית פלסטיק סגורה עם ניילון נצמד, מהסוג שמוכרים כבשר טרי במקרר הסמוך לקצביה. את מה שנשאר מהעוף הצלוי עם התולעים חילקתי לשתי שקיות ניילון קטנות והכנסתי מיד להקפאה, אחת מהן נמסרה בהמשך לנציג החברה. בנוסף צירפתי מגשית נוספת שקניתי באותו יום ועדיין לא פתחתי, גם היא הייתה בהקפאה כל התקופה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז מוזר מאד שלא ראו את התולעים. או שכן ראו ופחדו להודות בזה במפורש, כנראה פחדו מתביעה או משהו כזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חיים הזה, שבא לקחת ממך את הדגימות - האם הוא היה לבוש חליפה שחורה, הרכיב משקפי שמש שחורות, הכניס את הדגימות לצידנית פלדה מאובטחת ונסע משם במכונית אמריקאית ללא לוחית רישוי? כי אם כן, הדגימות מאוחסנות כעת במחסן תת-קרקעי לצד גופות חיזרים ותיק רצח קנדי (האמיתי), יצאת בזול ואל תוסיף לדבר על המקרה ...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...