Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

תפס אותי קצת בהפתעה הסיפור הזה. פה ושם שומעים בחדשות על בשר מקולקל, ביקורות וטרינריות וכיו"ב אבל אף פעם לא בחברות או ברשתות הגדולות ומעולם לא קרה אצלנו בבית. הפעם מדובר במוצר ארוז של "עוף טוב" שקניתי בשבוע שעבר בשופרסל דיל בכפ"ס (מרכז G) והכנסתי ישר לפריזר. היום אחרי הפשרה וצלייה בגריל שמתי לב שמשהו זז בצלחת, מבט נוסף גילה בפניי את הנ"ל:

20130916_201353.jpg

20130916_201405.jpg

20130916_201904.jpg

20130916_201736.jpg

לא יודע לזהות את הדגם והשנתון, אבל מדובר בתולעים לבנות עם ראש שחור שרקדו שם בקצב. בהתחלה ספרתי קרוב לעשר, אחרי חמש דקות הספקתי לתפוס עם מצלמת הטלפון בקושי שתיים או שלוש.

אחרי ששקלתי מה לעשות הלאה החלטתי לזרוק את כל הבשר הנגוע בשקית ולהחזיר לפריזר יחד עם האורחים הלא קרואים, אולי מישהו בחנות או אצל היצרן ירצה לחקור את העניין בהמשך. עדיין, בהיעדר נסיון במקרים דומים אני תוהה מה בכלל צריך לעשות במקרה כזה - לדווח לחנות? ליצרן? למשרד הבריאות? :roll:

פאקינג 2013, חנות דגל של רשת ענקית, יצרן מוביל וכאלה סטנדרטים של איכות... מה יהיה?

בקיצור, אודה לכל עצה שיש לכם בנושא.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העצוב בכל התחום, שגם אם תפרסם וזה יעשה רעש.

אחרי 3-4 חודשים הציבור שוכח והחברות האלו ממשיכות להתקיים.

מקרים כאלו, אנו הצרכנים צרכים לגרום לסגירת החנות\הרשת\המוביל\החברה האחראית, איך? לא לקנות!!!

עד שנפעל כך כולנו אפשר לפתוח תת-פורום בנושא.

בכל מקרה, זה חייב לעבור הלאה.

אסור לך לזרוק את זה לפח ולהמשיך הלאה (זאת דעתי)

ולא בשביל לקבל פיצוי.

פורסם

אצלי היתה פעם עצם בשניצל דובונים שלהם

חודש וחצי אחרי ששלחתי להם את התלונה הפריזר שלי היה מפוצץ בשניצלונים

אציין שבמשך זמן ההמתנה לתשובה סופית מהם (פרס/מתנה/מכתב התנצלות) דיברו איתי טלפונית מספר פעמים ממחלקת איכות ככה שנראה שבאמת ניסו למנוע מקרים דומים ולא סתם סתמו לי את הפה (או את הפריזר) עם שניצלונים מכל הסוגים

כמובן שנאלצתי לאכול שניצלונים 3 פעמים ביום במשך הרבה זמן ואני עדיין כאן חיי ובועט :)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני יודע שאני יוצא פה קצת תעב בצע אבל בכנות, הייתי תובע או לחלופין דורש פיצוי רציני.

אני אוכל המון עוף ואחרי שהייתי רואה דבר כזה בצלחת הייתי נאלץ לשנות את הדיאטה שלי ובגדול.

אז אם אתה בראש הזה, מן הסתם מומלץ לבדוק מול עו"ד.

לחלופין אפשר פשוט לפנות לחברה בצירוף הראיות ולראות לאן הרוח נושבת.

רוב הסיכויים שהיא תנשוב לכיוון הכסת"ח במקרה זה אפשר לדווח לתקשורת (מייל אדום של ויינט למשל) שתעשה מזה חגיגה וכבר תדאג שהם יעשו בדק בית אמיתי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קודם כל, כל הכבוד שלא פתחת בכותרת דרמטית בנוסח "אסון מזעזע שגרמה לי חברת עוף טוב". אני שונא שמגזימים.

אני הייתי מתלונן למשרד הבריאות ומודיע ליצרן.

אצלי היתה פעם עצם בשניצל דובונים שלהם

חודש וחצי אחרי ששלחתי להם את התלונה הפריזר שלי היה מפוצץ בשניצלונים

אציין שבמשך זמן ההמתנה לתשובה סופית מהם (פרס/מתנה/מכתב התנצלות) דיברו איתי טלפונית מספר פעמים ממחלקת איכות ככה שנראה שבאמת ניסו למנוע מקרים דומים ולא סתם סתמו לי את הפה (או את הפריזר) עם שניצלונים מכל הסוגים

כמובן שנאלצתי לאכול שניצלונים 3 פעמים ביום במשך הרבה זמן ואני עדיין כאן חיי ובועט :)

כנ"ל עם גלידות של שטראוס. שקלנו לקנות גזלן ולמכור גלידות ברחוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הפנייה צריכה להיות ראשית לעוף טוב. להם יש את הכלים בכדי לבדוק היכן בשרשרת התהליך

המוצר נפגם.

עצה אישית- אל תמסור לידיהם את כל הממצאים, תשמור קצת אצלך.

מסוג האירועים שפיצוי בדמוי עוד מוצרים מאותו בית היוצר לא היה עושה לי את זה.

Gn'f'R

פורסם

אין ספק שהסדר הנכון הוא:

לצלם.

להתלונן בפורום.

לחשוב על הדרך הכי היסטרית לעשות רעש שמסתיים בקול נפיחה חלושה.

פנה אליהם עם פרטי הקנייה, תאריך ומקום וקוד ייצור אם יש,

יפצו אותך מיד ותיאלץ להאמין לי שהעניין באמת יטופל.

בחברות מסדר גודל כזה

זה לא צחוק ולא מטאטאים דברים כאלה הצידה.

לכל הממליצים בעבר ובעתיד על עו"ד - תרדו מהעץ או שתקחו עליכם את ההתעסקות בתביעה הווירטואלית.

אה, לא? מה, יותר נוח להתלהם עם המקלדת? צפוי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נו באמת מה זה השאלות האלו , עוד מעט ייפתח שרשור "איך לנגב את הישבן" , שלח תלונה ליצרן , ותקבל אחלה של פיצוי , אם אתה בטראומה מעוף , תבקש משהו אחר.

פעם נגסתי בקבב של שופרסל (לצערי שופרסל) וקיבלה את פניי חתיכת מתכת בתוך הקבב , קיבלתי טראומה מהמכה של הלעיסה - עד היום אני לועס בזהירות את אוכל , כמובן שלמחרת המקרר התמלא בקבבים ושובר על סך 200 שקלים לקנייה ברשת.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אין ספק שהסדר הנכון הוא:

לצלם.

להתלונן בפורום.

לחשוב על הדרך הכי היסטרית לעשות רעש שמסתיים בקול נפיחה חלושה.

נו באמת מה זה השאלות האלו , עוד מעט ייפתח שרשור "איך לנגב את הישבן".

אפשר להירגע עם ההטפות, תודה.

לא מדובר כאן באיזה יוגורט עם אריזה פגומה וזה לא צריך להיגמר בפיצוי של לקוח בודד. מדובר בבעיה תברואתית רצינית וחשוב לי להבין את כל ההיבטים של העניין לפני שאחליט מה לעשות הלאה. לשם כך אין תחליף לחוכמת ההמונים.

לעשות רעש זה לא הסגנון שלי, וכך גם לזעוק חמס בפייסבוק. קיבלתי פה כיווני פעולה ראשוניים שדי מיישרים קו עם מה שחשבתי, נראה איך אטפל בזה מכאן ואילך.

תודה לכל המייעצים, חוץ מהשניים שצוטטו לעיל. :wink:

פורסם

לפי תיאור התולעים זה נשמע כמו זה

http://www.uzan.co.il/%D7%94%D7%93%D7%91%D7%A8%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%96%D7%91%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9D

נשמע כמו תנאי החזקה לא נאותים.

הסיכוי שהמקרה של דריש הוא נקודתי הוא אפסי,

יש לי תחושה שעוד נשמע על כך.

Gn'f'R

פורסם

כאחד שעובד בתעשיית המזון (לא הבשר ) ונחשף בין היתר גם לתלונות לקוח

אני יכול לומר שישנם מיקרים מסויימים בהם מסתבר שהבעיה היא

דווקא בבית הלקוח. כמובן שללקוח קשה להתמודד עם גילוי שכזה.

לא שאני חלילה משליך על המקרה הזה כי אכן נשמע שדריש פעל נכון בביתו.

הכוונה שלי היא דווקא לחזק מספר דברים שהנס רשם,

לפי קוד ייצור או פרטים אחרים על האריזה בית העסק יכול להגיע

ברמת דיוק גבוהה במיוחד לגורם הבעיה.

גם אם יתגלה כי הבעיה היא בקרב רשת השיווק, הלקוח יקבל את מלוא

הטיפול/מענה/פיצוי מהחברה עצמה.

החברה כבר תתחשבן עם גורם אחר בעת הצורך.

Gn'f'R

• תוכן חדש...