Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שהתכוונתי למיכל מים ולא למשאבה טעות שלי.

בדקנו שוב עכשיו, ואין נזילה פשוט היה חוסר מטורף של מים מסיבה לא ברורה.

עשיתי סיבוב קטן עם האוטו כאשר יש מים והשעונים שוב מראים על התחממות יתר של המנוע, פותח מכסה ומגלה צינור שמחובר לראש מנוע בצבע אדום זוהר (מהחום) כאילו נצבע עכשיו בתוש.

ליד הראש מנוע יש סימנים של שמן וכנראה שיש דליפה.

השאלה היא ממה יכול להתחמם הצינור הזה? ואיך השמן שכנראה דלף מהראש מנוע קשור לזה?

פורסם

כל עוד אני לא במקום מואר קצת קשה להביא תמונה של הצינור עצמו אבל הנה פחות או יותר

523a5c95e51f5.jpg

בחץ ירוק - נתגלו סימני נזילת שמן

בחץ שחור - הראש מנוע, ממש מתחתיו מחובר צינור בעובי די גדול מברזל אשר אחרי נסיעה של 5 דקות נהפך לאדום מרוב שהוא מתחמם.

מה גורם להתחממות הזאת?

פורסם

בחץ הירוק נמצא אטם מכסם שסתומים שככל הנראה התייבש ועשה את שלו ולכן התחיל לנזול.

לגבי החץ השחור זהו המיקום בו נמצאת סעפת הפליטה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

רואים בוודאות שאטם מיכסה השסתומים סדוק כך שהוא חייב החלפה - זה החץ הירוק. להחליף אותו זה שטויות וגרושים.

בחץ השחור - אם אינני טועה הממיר הקטליטי שלך יושב שם והוא פשוט סתום, הלך לגמרי וצריך להחליף אותו.

פורסם
אם צינור פליטה מתחמם אז זה אומר עודף דלק או איבוד ניצוץ ולא ממיר סתום או הלך לגמרי

למען האמת דנידין יצא לי להיתקל פעם אחת במצב שכזה באיזה מוסך שהייתי בהיותי צעיר יותר. הממיר פושוט בער וזהר. ומה שעשו שם פשוט החליפו את הממיר הקטליטי והבעייה ניפתרה אך ממה שהספקתי קצת לקרוא על תופעה זו ברחבי האינטרנט אתה בהחלט צודק ויכול להיות שעם הזמן זה פשוט דופק את הממיר וגורם לו גם להגיע למצב שכזה? ולכן הוא גם הוחלף?

פורסם

אני רק רוצה להגיד שהתמונה הזאת היא לא של האוטו שלי, זו תמונה שלקחתי מהאינטרנט.

אז השאלה שלי היא אם האטם התייבש זאת יכולה להיות הסיבה להתחממות הצינור של מערכת הפליטה? (אם בכלל זה הוא הצינור).

פורסם
אתה מוזמן להגיע אלינו ביום ראשון עם הרכב לבדיקה ללא תשלום.

אורן

ירגיש לי קצת כמו בגידה במוסכניק היקר שלי, אבל כשחייבים אז חייבים... תודה רבה אורן אני מקווה להגיע.

• תוכן חדש...