Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני רוצה להודות לitamarg :-P

לצערי סימני המדבקות שיש לי במגאן כנראה גרמו לקעקוע.

היום itamarg ניסה לטשטש אותם, הוא עשה פוליש עם שני סוגים שונים במכונה, עם שני פדים שונים.

וכמו כן עם WD40, וגם פלסטלינה.

ישנו הבדל בצבע ורואים אותו ברור.

מה ניתן לעשות?

פורסם

אני לא מבין גדול בצבע, אבל נראה לי שלא ניתן לעשות הרבה.

השמש טיגנה את החלק שלא היה מצופה במדבקה ונראה לי שלא ניתן לעשות עם זה הרבה

אולי עם הזמן הצבע ישתווה לחלק האחר..

זו הסיבה היחידה שמונעת ממני להדביק כמה מדבקות יפות על הפח :x

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

ניסינו עם פלסטלינה של 3M, פוליש גס של מגוואריס עם פד CUTTING של מגוואריס במכונה רוטורית במהירות בינונית + ,

ניסינו גם פוליש Ardex 1500 Plus עם פד פרווה גם במהירות בינונית +, ונאדה, הדבר היחיד שזה עשה זה טיפה החליק שלא מרגישים "מדרגה" שמעבירים את היד על הצבע וגם לא מרגישים דבק.

צירפתי תמונות.

מדבקה 1.jpg

מדבקה 2.jpg

פורסם

תנסה אולי הסרה בלייזר חח סתם

אבל ברצינות פעם ראשונה אני רואה דבר כזה שלא ניתן להסיר סימני מדבקה זה אשכרה קעקוע רציני :? ניראה לי רק שיוף וצבע

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
תנסה אולי הסרה בלייזר חח סתם

אבל ברצינות פעם ראשונה אני רואה דבר כזה שלא ניתן להסיר סימני מדבקה זה אשכרה קעקוע רציני :? ניראה לי רק שיוף וצבע

חבר יקר למה לתת עצות אם אתמול לקחת מכונה ביד? ואם הוא יקשיב לך? אתה תשלם על הנזק?

אתה רק נכנס לתחום בתור חובב וכבר נותן עצות אחיטופל לאנשים? יש פה חבר'ה שמכירים את התחום שנים ואפילו לא מציעים "פתרונות", כי הם בראש ובראשונה לא רוצים לגרום עוגמת נפש לחבר פורום.

פורסם
חבר יקר למה לתת עצות אם אתמול לקחת מכונה ביד? ואם הוא יקשיב לך? אתה תשלם על הנזק?

אתה רק נכנס לתחום בתור חובב וכבר נותן עצות אחיטופל לאנשים? יש פה חבר'ה שמכירים את התחום שנים ואפילו לא מציעים "פתרונות", כי הם בראש ובראשונה לא רוצים לגרום עוגמת נפש לחבר פורום.

תודה ממש לא הייתה צריך, תן אתה עצות ''מצטער שהגבתי''

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

הוא אמר נראה לי.

למה כזאת תוקפנות, הרי לסלס לא מפגר, הוא ידע לעשות את ההבחנה בין עצות מגובות בעובדות ונסיון, ובין מישהו שלא יודע על מה הוא מדבר.

לי נראה שאם תיקח אצת נורי של סושי ותטבול בטרפנטין, תוכל להסיר את הקעקוע הזה צ'יק צ'אק.

פורסם
עדכון: שלחתי את התמונה במקביל ליעקב אלטר, הוא ענה לי שחייב לעשות שלייף.

סליחה על הבורות אבל איך נקרא שלייף באנגלית? :oops:.

מונח שקוראים לו wet sanding לא יודע מאיפה העיוות הזה שלייף אבל קוראים לזה שיוף רטוב

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כמו שאמרו כאן תנסה שלייף סבון, אם לא תפנה ליעקב אלטר, תרשום בגוגל תמצא.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...