Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פורד פוקוס 2008 עם 117 אלף קילומטר

האוטו נוסע מצויין, לא היו לי בעיות איתו ב 8 חודשים שהוא אצלי, לא אוכל שמן לא מים ... הכול תקין ...

בדרך כלל, לפני שאני מניע אני מסובב את המפתח עד שהחשמל נדלק מחכה שהמנורות הכתומות יכבו,

בדרך כלל נשארות רק המנורות של הארמ ברייק , שמן ומצבר ( כמו שאמור להיות) אבל בימים האחרונים נשארה לי מנורה כתומה נוספת שמצורפת בתמונה (ציור של מנוע) ( בתמונה : לוח השעונים כאשר המפתח שלב אחד לפני השלב בוא הרכב מניע, אחרי שרוב המנורות כבאו)

http://imageshack.us/photo/my-images/5/gs6n.jpg/

במדריך של הרכב ( החוברת שמגיעה איתו) רשום שזה מעיד על תקלה במנוע כאשר זה קורה כשהמנוע דולק, ושיש להאיט, להוריד את הסלד של המנוע וגם לכבות אותו .... הקטע זה שאני רואה את המנורה הזאת רק לפני שאני מניע, אחרי שאני מניע היא נעלמת ביחד עם מנורת השמן והמצבר .... וזה מה שמוזר לי, ולכן אני פונה אליכם ...

זה לא היה לפני כן, זה התחיל להופיע רק בימים האחרונים, הרכב מתנהג ונישמע כרגיל ... וזה קורה רק כשאני מחכה שהמנורות הכתומות יכבו לפני שאני מניע את הרכב ....

תודה !

אם מדובר ברמז לתקלה או משהוא כזה, אשמח לקבל תשובה מהר כי הרכב הזה בשימוש יום יומי ...

פורסם

בדרך כלל נורת מנוע דולקת כשהמנוע כבוי, ייתכן שלא שמת לב לפני, ייתכן שהיא באמת לא דלקה (מה שנשמע לי דיי מוזר).

לאחר ההתנעה הנורה נכבית? אם כן אז נראה כי הכל תקין.

אם ממש מלחיץ אותך אתה יכול לפנות לדיאגנוסטיקה ולבדוק תקלות ע"י מחשב.

הבדיקה עולה סביב ה100 ש"ח ובשביל שקט נפשי שלך לדעתי זה שווה.

פורסם

כן, היא נכבת אחרי שאני מניעה את האוטו

אני דיי בטוח שזה לא היה שם עד עכשיו .... כול המנורות הכתומות היו נכבאות אחרי כמה שניות ... כולל זאת

בטוחים שזה בסדר ?

אם כן ... אז זה קצת מוזר אבל בסדר ... גם לא רשום שום דבר בחוברת על זה אז כנראה שאפשר להניח שזה נורמאלי ...

• תוכן חדש...