Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא להזריק אטרופין!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היות ופיקוד העורף לא מתכוון לחלק מזרקי אטרופין, עד "שיצטרכו" (ואז זה יהיה מאוחר מדי)

והיות וחופרים לי בבית

האם יש אפשרות לרכוש את המזרקים בשוק החופשי?

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פארלידוקסים. עם מ' בסוף :)

מעניין למה פיקוד העורף הסירו את האטרופין, שכן מדובר בתכשיר יעיל מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מעניין למה פיקוד העורף הסירו את האטרופין, שכן מדובר בתכשיר יעיל מאוד.

אתה מבין ניקו,

אני כבר שבוע וחצי עם אטרופין תקוע ברגל יושב בתוך ממ"ט, אומר לך לא להרגיש רע או צורך להצטדק מזה שאתה מחפש לקנות ניילונים לאטימה ועכשיו נזכרים להגיד לי לא להזריק את האטרופין.....

נגמרה המלחמה ולא הודיעו לי???

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
היות ופיקוד העורף לא מתכוון לחלק מזרקי אטרופין, עד "שיצטרכו" (ואז זה יהיה מאוחר מדי)

והיות וחופרים לי בבית

עם שם משתמש כמו שלך הייתי בטוח שיש לך סטוק בבית.

כמו כל תרופה יש לו תראיך פג תוקף. בטח מעדיפים לאחסן אצלם ולחלק רק בעת הצורך. אם יפספסו את הצורך אז לפחות מחירי הדיור ירדו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמו כן פיקוד העורף הודיע שאם מיניפלצת עוקפת אתכם מהשוליים זו גם לא סיבה להתנפל על מזרק האטרופין שלכם מתא הכפפות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אתה מבין ניקו,

אני כבר שבוע וחצי עם אטרופין תקוע ברגל יושב בתוך ממ"ט, אומר לך לא להרגיש רע או צורך להצטדק מזה שאתה מחפש לקנות ניילונים לאטימה ועכשיו נזכרים להגיד לי לא להזריק את האטרופין.....

נגמרה המלחמה ולא הודיעו לי???

:lol:

שמעתי שיש פיצ'ר חדש למלא את האטרופין בשקע מצית, אך לארץ הדגמים הללו לא הגיעו. ליתר ביטחון הכנתי 3 ממדים. אטמתי את החלונות גם בשירותים ובמטבח, למרות שעכשיו כשאני חושב על זה, לא הייתי צריך לאטום את השירותים. הבעיה שאני לא מוצא קסדה, איפה מוצאים קסדה באזור נתניה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

והיות וחופרים לי בבית

אני, רק על בטוח : הזרקתי כבר מראש ועכשיו אני מחכה למתקפה האמריקאית הצפוייה.

קצת רועד, שלוש שיניים מתנדנדות, עושה פיפי במכנסיים, אבל מרגיש בטוח...:twisted: :twisted: :twisted:

alfa 156 2.5.

פורסם

תתעטפו בסדין, ותזחלו באיטיות (באיטיות כדי לא ליצור פאניקה) לכיוון בית קברות הקרוב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואם אתם פנסיונרים קחו עמכם טופס אישור על כך, בכדי לקבל הנחה על הארנונה בבית-הקברות.

פורסם

רק אל תשכחו שאחרי שהתארגנתם על הנחת הארנונה לקבר והתחלתם את הזחילה, במהלך הזחילה תאתרו סקודה פאביה ספורט 16v, תפרצו אותה וצאו לסיבוב של כמה דקות.

ככה לפחות תדעו שאם לא הספקתם להשתתף ב"מסיבת סוף העולם" ולא יצא לכם לזי*ן את הבחורה הכי כוסית בעולם לפחות הגשמתם חלום ורגע לפני סיום השידורים נהגתם ברכב הטוב בעולם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פיקוד העורף הוציא את האטרופין ( לפי מה שהוא אומר) שאנשים היו מזריקים סתם ומתייבשים.

בתכלס הכל מבחינה כלכלית, היה עולה הרבה כסף לחדש.

בקיצור חוסכים לנו בחיים. :roll:

אביב

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

• תוכן חדש...