Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם העניין עלה פעמים רבות, אך הבנתי שהדברים משתנים במהירות. לאחר שאלות ששאלתי על סמארקפון, סוף סוף נרכש כזה...לבת זוגי. בהזדמנות זו תודה תודה תודה לכל מי שייעץ. עד כה היו לנו שני סלולריים פשוטים עם שיחות חינם ביננו ומעט שיחות [זה הספיק] ברשת אורנג'.

השאלה כעת, למי לעבור ואם לנייד גם את הקו השני של הסלולרי הפשוט [זו שאלה משנית].

צרכים: איכות שיחה, איכות גלישה, מחיר. בחו"ל אני מניח שעדיפה רכישת סים מקומי, אך אם יש חברה שמקנה יתרונות מסוימים בחו"ל [נניח עד רכישת סים מקומי או בכלל] או יתרונות אחרים שפיספסתי, אשמח לדעת.

כ"כ כיצד מצטרפים לכל חברה? הבנתי שגולן ברשת, איך לגבי האחרות? [אני מתגורר בראשון וברשת]

תודה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום פנדוב,

איחוליי לרגל הרכישה החדשה! מי ייתן והמכשיר החכם ינווט אותך לדרכים מוצלחות.

איני מבין בענייני מהירויות, גם בחיים האישים אני די אדיש, גם לא בקיא בענייני נפח

ומספרים אחרים.

אז מה התועלת שלי בעצם?

לאחר כעשור עם רשת סלכלום נופפתי לשלום והצטרפתי להוט מובייל,

בעת הצטרפותי היה מבצע של 4 חודשים ב 49 ₪ ולאחר מכן 99 ₪ לחודש

כולל הכל(כולל שיחות חינם למגוון יעדים נבחרים בחו"ל ).

אני נמצא בהוט מובייל בערך כמה חודשים, ואני לא יכול להביע דעה על

שירות הלקוחות שלהם כי לא נזקקתי לו. אני מעריך שיש כזה ושהוא סביר.

הצטרפתי אליהם בדוכן המכירות המוצב בקניון(כי אין בעירי מרכז שירות )

ואני יכול לומר שהליך הניוד היה פשוט ומהיר, כשהיו לי שאלות בימים הראשונים

החבר'ה בדוכן סיפקו תשובות מקצועיות.

ניידתי שני מכשירים וגם המכשיר השני מביע שביעות רצון, הן מאיכות הגלישה ומאיכות הקליטה.

Gn'f'R

פורסם

אני ניידתי שני פרטיים (אחד לא מפסיק לדבר והשני בעיקר וייבר, SMS ו MMS) ליופון. פעם אחת נזקקתי לשירות (החלפת סים למיקרו סים עקב החלפת מכשיר) ולא רק שנעניתי מהר מאוד ובאדיבות אלא שהעברת הקו לקחה בדיוק חצי דקה בלי לנסות למכור לי כלום.

בחו"ל אין להם מה להציע וזה גם לא עניין אותי בקוים האלה אבל חוץ מזה הם רוכבים על הרשת של אוראנג' שאותה אתה מכיר מבחינת איכות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שנה + חצי שנה בהוט מובייל.

אפס תקלות, גלישה זריזה, ואפס הפתעות בחשבוניות עד כה.

הערה חשובה: נע אך ורק בין מרכזי ערים גדולות,

היכן שהקליטה טובה בכל החברות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עברתי לפני כחצי שנה להוט מובייל ואין טענות.

גם שירות הלקוחות הטלפוני שלהם לא רע, עם זמני המתנה סבירים מאוד.

התשתית שלהם היא של פלאפון, כך שאין מה לדאוג לגבי מהירות גלישה וכו'.

ניתן להצטרף דרך האינטרנט או בנקודות המכירה המפוזרות ברחבי העיר, לדעתי יש אחת בקניון הזהב.

פורסם

מחזיק קוים באורנג', מותג המשנה שלה 012, פלאפון, גולן והוט. גלישה מתבצעת ב-4 הראשונות, בהוט רק שיחות.

בכולם קליטה טובה. פוסט זה נכתב באמצעות הגלישה של אורנג' (חבילת בלאקברי ללא הגבלת נפח) ועובר - לפי SPEEDTEST - במהירות המכסימלית הנתמכת על ידי המכשיר.

הקו בפלאפון מוחזק בגלל הטלפון ברכב שנעול לרשת זו וטרם מצאתי כיצד לשחררו (פלאפון מגלגל למתקינים, המתקינים מחזירים לפלאפון).

אם אתה זקוק לשירות שיחות בחו"ל העסקה הטובה ביותר תהיה זו של גולן.

שיהיה בהצלחה, ותהנו מחוכמת הטלפון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כאן יש הסבר וטבלת מחירים (בסעיף 3) של גולן לחו"ל:

https://www.golantelecom.co.il/web/general_information.php#international_roaming

אני עם עשרה קווים אצלם (משפחה מורחבת), טרם נתקלתי באף אחת מהטענות כלפיהם (ניתוקים וכו'). כן, אנחנו מסתובבים ברחבי הארץ. לא, לא נתקלנו בבעיה.

חבילת ה-10 שקלים לחודש שלהם ממש משתלמת למי שלא מדבר/גולש כל היום. החיוב על חריגה מהחבילה סביר ביותר (ללא "קנסות" של שאר המפעילים). לדוגמא - הבן שלי מדבר וגולש פה ושם - מגיע ל-30 ש"ח בחודש בממוצע. למדברים הרבה - 100 ש"ח בחודש ללא הגבלה.

פורסם

אצלנו המשפחה בהוט מדובר על 3 קווים ועוד משפחתה של זוגתי, שם יש 4 קווים. בלי תלונות ובלי בעיות בחשבוניות.

לגבי שירות שיחות מחו"ל של הוט. הם מציעים שיחות בשקל לדקה מחו"ל. מדובר בשירות שיחה חוזרת. לטעמי הוא נוח בכמה פעמים שיצא לי להשתמש וגם המחיר סביר ביותר. לא יודע לגבי המחירים ביתר החברות.

פורסם

תעריפי גולן בחו"ל. כבר למעלה משנה התנאים הטובים ביותר בשיחות מחו"ל.

תעריפי הוט בחו"ל.

ההצטרפות ל-012 נעשית על ידי רכישת כרטיס סים (המחיר מוזל בחנויות Yellow בתחנות "פז") והרשמה באתר החברה (צריך להזין את מספר כרטיס הסים וכמובן פרטים אישיים ואמצעי תשלום).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחרי כמעט שנה בגולן, התניידתי לפני כשבועיים ל012.

השימוש בחו"ל עם גולן היה פשוט מעולה!

הייתי שבועיים בלונדון, הוצאתי SMSים בלי חשבון, הוצאתי שיחות וקיבלתי שיחות בלי יותר מידי לחשוב על התוצאה.

התוצאה הייתה תוספת של כ80 ש"ח לחשבונית.

שבוע בכרתים עם SMSים ומעט שיחות יצא כ20 ש"ח.

לשלילה: הקליטה הייתה בעייתית.

לא פעם ניסו להשיג אותי, אך ללא הצלחה.

האינטרנט ברוב המקרים היה איטי להחריד ואף לפעמים לא עבד בכלל! (בדיוק במקרים בהם נזקקתי לו הכי הרבה- הפעלת פנגו, חיפוש מסלול בWAZE ועוד.)

עם 012, לא קרה לי פעם אחת שלא הייתה לי קליטה.

מה שכן, האינטרנט לא מהיר במיוחד. (ממוצע של 1.5-2 מגה).

חיי הסוללה השתפרו משמעותית לעומת גולן!

בהצלחה.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אני ב-012 מובייל - 5 קווים - אין תלונות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אחרי כמעט שנה בגולן, התניידתי לפני כשבועיים ל012.

השימוש בחו"ל עם גולן היה פשוט מעולה!

הייתי שבועיים בלונדון, הוצאתי SMSים בלי חשבון, הוצאתי שיחות וקיבלתי שיחות בלי יותר מידי לחשוב על התוצאה.

התוצאה הייתה תוספת של כ80 ש"ח לחשבונית.

שבוע בכרתים עם SMSים ומעט שיחות יצא כ20 ש"ח.

לשלילה: הקליטה הייתה בעייתית.

לא פעם ניסו להשיג אותי, אך ללא הצלחה.

האינטרנט ברוב המקרים היה איטי להחריד ואף לפעמים לא עבד בכלל! (בדיוק במקרים בהם נזקקתי לו הכי הרבה- הפעלת פנגו, חיפוש מסלול בWAZE ועוד.)

עם 012, לא קרה לי פעם אחת שלא הייתה לי קליטה.

מה שכן, האינטרנט לא מהיר במיוחד. (ממוצע של 1.5-2 מגה).

חיי הסוללה השתפרו משמעותית לעומת גולן!

בהצלחה.

תודה, האם תלונותיך כלפי האינטרנט בגולן הן כאן בארץ[כך הבנתי] או שמא בחו"ל?

על פניו לא נראה לי הגיוני לקבל קליטה מוגבלת בגולן כדי להנות פעם בשנה מתעריף נוח בחו"ל.

• תוכן חדש...