Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם משהו חושב שתהליך העברת הזכרונות הוא מסובך - יתכבד וילך לחנות הסלולר הפרטית הקרובה, ותמורת כמה עשרות שקלים (יש אפילו כאלה שעושים זאת בחינם כשירות) יעבירו לך את כל הזכרונות מכל מכשיר לכל מכשיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בחברות החדשות השירות הכי מהיר הוא דרך האינטרנט.

אין צורך להשאיר הודעה - דבר איתם דרך הצ'אט - זה מאד יעיל.

אם אתה רוצה להתנייד פשוט קנה סים ב-Yellow ותעשה את הניוד דרך אתה האינטרנט ללא צורך בדיונים מיותרים.

אבל אני רוצה לבחון איך הם עובדים לפני שאני קופץ ראש.

השארתי פרטים באתר אינטרנט. חשבתי שהם יקפצו כמו כל מחלקת מכירות.

משכנתא זה קל

פורסם

חלפו עברו הימים שמחלקת המכירות רדפה אחרי קונים פוטנציאליים, בודאי בגרסאות ה-low cost. קנה כרטיס סים והתחבר באתר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתמול התניידתי מגולן לאחר 7 חודשים ל012.

סיבת הניוד היית:

א-נגמר המבצע של ה50 ש"ח

ב-בעיות קליטה ועוד שלל תופעות מוזרות של אופציות פוש למינהם.

תקופה לא קצרה אי אפשר היה להשיג אותי בטלפון,הודעות מגיעות באיחור של שעות.

אינטרנט איטי,נדידה בין הרשת שלהם לסלקום היית משגעת אותי,הודעות דרך האינטרנט והתראות להודעות מגיעות באיחור.

קליטה לא יציבה ולרוב מועטה.

הניוד עבר חלק ודי מהר [שעתיים] עד כה אין תלונות והקליטה מלאה ויציבה.

Renault Clio TCe 120 EDC

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אלה המחירים הרגילים שלהם בחודשים האחרונים. הרווח הוא הסים חינם (חסכון של 33 ש"ח)

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

100 שקל בפלאפון, ללא הגבלה + 3 ג'יגה. מחיר הוגן או שיש מישהו פה בקהל שהוציא חבילה טובה מהחברות הותיקות?

הקליטה אצלי בפלאפון מצויינת, בגלל זה לא ממהר לעזוב.

אני לא ממהר ללכת לחברות החדשות (הייתי בהוט לפני שנה והתאכזבתי קשות מהקליטה)

פורסם
אלה המחירים הרגילים שלהם בחודשים האחרונים. הרווח הוא הסים חינם (חסכון של 33 ש"ח)

לפני 30 דקות ביקרתי בחנות של YELLOW בתחנת דלק של פז ושאלתי לגבי המבצע של קבלת סים חינם ולצערי הם לא שמעו על זה והמחיר לסים הוא כ-33 שקלים.

איזה כייף לי :)

פורסם

בדיוק לכך כיוונתי. כנראה שצריך להזמין את הסים ישירות באתר (במקום לשלם 33 ש"ח ב"yellow"). מצד שני - אם מדובר בדואר רשום צריך להביא בחשבון נסיעה לדואר כך שההפרש הופך ממש זעום.

פורסם

הייתי באורנג' - מסיבות כאלו ואחרות (שירות ומחיר) עברתי לגולן.

בגולן נתקלתי במחירים ושירות מעולה - חברה שלא מחפשת לעשוק אותך אלא כל פעם לצ'פר את הלקוח ולהציע יותר ויותר הטבות.

לצערי אחרי כמה חודשים של ניתוקים וחוסר קליטה גם אצלי וגם אצל בת הזוג עברנו ליופון.

שירות חרא, נציגים ערסים - אבל פאק-איט, זה עובד.

פורסם
חלפו עברו הימים שמחלקת המכירות רדפה אחרי קונים פוטנציאליים, בודאי בגרסאות ה-low cost. קנה כרטיס סים והתחבר באתר.

נסעתי ליילו, קניתי סים.

התניידתי.

בנתיים קליטה טובה עשרות מונים מבגולן.

מרוצה.

משכנתא זה קל

פורסם

כפי שכתבתי - עשיתי זאת לקוים של שניים מבני. סה"כ הם מרוצים. גם אני מרוצה מאוד מהכיסוי של אורנג'. לצערי אני זקוק לשירות מסויים שניתן רק על ידי חברות האפ"ס ולא על ידי המפעילים החדשים או הוירטואליים, כך שלמרות המחיר היותר גבוה אין לי ברירה אלא להשאר אצל אותו ספק (כבר כמעט 15 שנה).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר בדיוק 18 שנה בסלקום (מועד חיבור הקו שלי הוא 24/9/95, בין הלקוחות הראשונים של החברה) ובעקבות 2 סיפורים שממש עצבנו אותי מולם, החלטתי לעזוב אותם.

באופן כללי, חשבתי על יופון או 012, אבל נורא חשוב לי עניין מהירות הגלישה. יופון דיברו איתי ואמרו שמהירות הגלישה שלהם היא עד 7.2 מגה. 012 לא הצלחתי למצוא את הנתון הזה.

עכשיו, בלי קשר לנתונים הרשמיים של החברות, רציתי לדעת האם מישהו יודע לספר על מהירות הגלישה בפועל?

בגלישה אני מתכוון לאתרי אינטרנט, אפליקציות למיניהן, אולי אפילו קצת הורדות (אפליקציות, סרטונים וכו').

כעיקרון, מהירות הגלישה זה הפרמטר הכי חשוב לי, אבל נורא צמוד אליו, ממש נוגע לו בתחת, נמצט פרמטר הקליטה.

כמה שפחות קטעים של חוסר קליטה.

אז כמו שאמרתי, כרגע המחשבה היא 012 או יופון, עם הוט אני מעדיף שלא להתעסק בגלל השירות שלהם וכי אני חושב שהחברה הזאת בדרך לפשיטת רגל, גולן כבר קיבלתי תוצאות מהירות גלישה והם לא היו מרשימות יותר מידי, אותו דבר עם רמי לוי.

לגבי החברות הגדולות - פלאפון שרופה אצלי, עד כדי כך שיכול להיות שבקרוב ייפתח פה שרשור על איך הם שילמו לי הרבה כדי שאני אסיר את התביעה שלי נגדם, סלקום כמובן זו המפעילה הננטשת, ואורנג' נתנו לי הצעה אבל היא הייתה לא כזה משהו...די יקר האמת לעומת החברות האחרות, אבל קליטה ומהירות גלישה אצלהם כנראה תהיה יותר טובה מהחברות האחרות.

אשמח לעזרה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מהירות הגלישה מאוד מושפעת ממקום מגוריך, לכן נתון שימסור לך מישהו לא בהכרח יהיה תואם לנתון אצלך.

בדירה שלי יצא לי לגלוש עם ארבעה חברות: פלאפון, סלקום, אורנג, 012. (סידרתי אותם לפי איכות הקליטה/מהירות הורדה)

על פניו תגיד יופי פלאפון הכי טובה, לא מדוייק...

למעשה כשנכנסתי לדירה לפני כשלושה שנים הייתי מנוי של אורנג ובדירה הקודמת אורנג הייתה מצוינת, עשיתי סיבוב בכל השכונה והתברר לי שבצד של הבניין שבו אני גר ורק בצד זה הקליטה נופלת משמעותית, לצערי וכנראה גם לצערם של אורנג הם לא טיפלו/חקרו למה זה כך, לכן עזבתי אותם לטובת פלאפון.

כיום כאשר מהירות הגלישה פחות חשובה לי עברתי ל 012.

נ.ב

מהירות ההורדה שנמסרה לך 7.2 דיי תואמת לקליטה טובה בכל הרשתות ואין הבדל ממשי בנתון המקסימלי שנמסר על ידם.

פורסם

יופון 012 ואורנג' פועלות על אותה תשתית. הבן שלי שגולש ב-012 דיווח בעבר על 6-7 מס"ש (בדירה הקודמת), אבל מזמן הפסקנו לבדוק. מכל מקום - הוא משתמש הרבה ב-personal hotspot ואין לו שום תלונות.

• תוכן חדש...