Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על פניו לא נראה לי הגיוני לקבל קליטה מוגבלת בגולן כדי להנות פעם בשנה מתעריף נוח בחו"ל.

שוב, לא יודע על מה האחרים מתלוננים. אצלי, הדבר היחיד שמוגבל הוא המשתמש...

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היתרון של 012 מובייל הוא שאין בעיות קליטה בכלל, בגלל שהם משתמשים בתשתית אורנג', והיתרון השני הוא שהם מאפשרים לחדש מבצע כל חצי שנה כל שהשנה שלמתי מחיר ממוצע של 51 ₪ לחודש לתכנית ללא הגבלה עם 3GB גלישה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
איזה טלפון רכשת ?

הי מרק, מה שאתה, אליבאבא ורועי המלצתם, תודה על ההמלצות, כתבתי לכם שיר.

מקווה שיצדיק עצמו, מחיר דומה לסמסונג 3 שהוא יותר מיינסטרים, לפחות לפי זמינות אביזרים.

אולי ירכש עוד סמארקפון זול לי[ כיליתי את התקציב פלוס, עקרונית].

כרגע נראה שאקח 012 או גולן, לא ברור אם כדאי חבילת גלישה רחבה[כנראה שכן] או מוגבלת.

ב012 לא מובן אם תחילה רוכשים ביילו ואח"כ מאקטבים, או שמא קודם נרשמים באתר.

עכשיו צריך לחפש גם טאבלט 9" או 10" איכותי, למישהו אחר. תוהה מה.

פורסם

זה לא ממש משנה מה אתה עושה קודם.

אני אישית קודם נרשמתי באתר, לאחר מכן קניתי את הסים ואז אחרי כמה ימים ביצעתי את תהליך הניוד/אקטיבציה.

אני מכיר כאלה שקודם רכשו את הסים ואז עשו את תהליך הרישום והאיקטוב. (יש לציין שלוקח כמה דקות לפרטים להתעדכן במערכת. לכן, אם תרשם ומיד תנסה לאקטב, יתכן ותתקל בבעיה. שתחלוף לאחר כמה דקות המתנה).

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
הי מרק, מה שאתה, אליבאבא ורועי המלצתם, תודה על ההמלצות, כתבתי לכם שיר.

מקווה שיצדיק עצמו, מחיר דומה לסמסונג 3 שהוא יותר מיינסטרים, לפחות לפי זמינות אביזרים. - גלקסי 3 הוא יחסית מיושן לנקסוס 4.

אולי ירכש עוד סמארקפון זול לי[ כיליתי את התקציב פלוס, עקרונית].

כרגע נראה שאקח 012 או גולן, לא ברור אם כדאי חבילת גלישה רחבה[כנראה שכן] או מוגבלת.

ב012 לא מובן אם תחילה רוכשים ביילו ואח"כ מאקטבים, או שמא קודם נרשמים באתר.

עכשיו צריך לחפש גם טאבלט 9" או 10" איכותי, למישהו אחר. תוהה מה.

נקסוס 4 זולל את חבילת הגלישה בקצב מהיר במידה ואין לך תשתית WIFI בבית. תתחיל עם חבילת גלישה גדולה ובהמשך אם תראה שאתה זולל את החבילה תוכל תמיד לשנות.

איזה כייף לי :)

פורסם
זה לא ממש משנה מה אתה עושה קודם.

אני אישית קודם נרשמתי באתר, לאחר מכן קניתי את הסים ואז אחרי כמה ימים ביצעתי את תהליך הניוד/אקטיבציה.

אני מכיר כאלה שקודם רכשו את הסים ואז עשו את תהליך הרישום והאיקטוב. (יש לציין שלוקח כמה דקות לפרטים להתעדכן במערכת. לכן, אם תרשם ומיד תנסה לאקטב, יתכן ותתקל בבעיה. שתחלוף לאחר כמה דקות המתנה).

עודד.

אין צורך להירשם מראש באתר ואין להרשמה המוקדמת שום קשר להצלחת ההפעלה.

קונים SIM נכנסים ונרשמים באתר ומפעילים את ה-SIM בתהליך אחד, ואחרי כרבע שעה אתם מנויידים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

סיכום ביניים:בין גולן ל012 הכרענו על האחרונה.

קפצתי לתחנת יילו כדי לרכוש סים רגיל ומיקרו סים. המיקרו סים נרכש, סים רגיל "יגיע בערב".

בתחנת ילו נוספת "יגיע בערב" נאמר לנו שיש גם באופיס דיפו, בשני סניפים לא היה וכנראה לא יהיה, מאידך הם מבצעים שרות ניוד בתשלום נוסף, אך רק באופן עקרוני, בפועל אלו בעלי הידע המאוד ייחודי לא מצויים כרגע, לא נורא- אפשר ברשת וכך התכוונתי, רק קצת מצחיק, מתערב שיש להם מחלקת תה.[שלא נמצאת]

מנסים לבצע ניוד ברשת, עולה שאלה, חוזרים טלפונית לאחר שעה אך בצ'ט יותר טוב. מבקשים קבלה של הספק הקודם.

ניוד נכשל, מסתבר שצריך אישור של הגוף המוסדי דרכו החבור לספק הישן - אורנג'דה.

יהיה טוב... אך כיצד מעבירים ספר טלפונים מסים ישן בשני טלפונים פשוטים למיקרו סים בסמרקפון החדש ולסים רגיל שיירכש בעתיד לטלפון הפשוט שנותר?

פורסם

סים אחד היה בטלפון צדפה פשוט של אלקטל[נורא ואיום והוא הטריגר למעבר לסמארקפון]. במקומו יבוא המיקרו סים של הנקסוס[שאין לי מושג איך להתחיל ללמוד אותו].

סים שני יושב בנוקיה הבסיסי ביותר, כמדוני סדרה 100?. המכשיר הזה נשאר בינתיים אך אחליף בו סים.[ אולי אחליף גם את המכשיר, אך רק בסמארקפון זול]

המעבר מאורנג'דה מוסדי ל012.

פורסם

אני השארתי ל-012מובייל מידע עוד ביום חמישי שאני רוצה לעבור אליהם.

עד רגע זה אף אחד לא התקשר לשאול לשלומי ולענות על מבוקשי.

אם ככה נראה הpre-sale אז אבוי לנו. בנתיים (עד שיחזרו אליי) נשאר בגולן.

משכנתא זה קל

פורסם
אני השארתי ל-012מובייל מידע עוד ביום חמישי שאני רוצה לעבור אליהם.

עד רגע זה אף אחד לא התקשר לשאול לשלומי ולענות על מבוקשי.

אם ככה נראה הpre-sale אז אבוי לנו. בנתיים (עד שיחזרו אליי) נשאר בגולן.

בחברות החדשות השירות הכי מהיר הוא דרך האינטרנט.

אין צורך להשאיר הודעה - דבר איתם דרך הצ'אט - זה מאד יעיל.

אם אתה רוצה להתנייד פשוט קנה סים ב-Yellow ותעשה את הניוד דרך אתה האינטרנט ללא צורך בדיונים מיותרים.

יהיה טוב... אך כיצד מעבירים ספר טלפונים מסים ישן בשני טלפונים פשוטים למיקרו סים בסמרקפון החדש ולסים רגיל שיירכש בעתיד לטלפון הפשוט שנותר?

1. מסים רגיל ישן לסים רגיל חדש - מעתיקים את הזכרונות מהסים השין לטלפון - שמים את הסים החדש ומעבירים את הזכרונות מהטלפון לסים.

2. מסים רגיל ישן למיקרו סים - שתי אפשרויות:

א. מעתיקים את הזכרונות מהסים הישן לטלפון הישן.

קונים או משאילים מתאם כזה.

מכניסים את המיקרוסים בעזרת המתאם לטלפון הישן, ומעתיקים את הזכרונות לסים החדש.

ב. לחילופין אםשר לחתוך את הסים הישן להפוך אותו למיקרו-סים להכניס לסמראטפון החדש והעתיק את הזכרונות.

בכל מקרה אני ממליץ לך לפחות בסמארטפון להחזיק את כל הזכרונות בגוגל והשאיר את הסים ריק מאנשי קשר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ממליץ גם על 012 לאחר שהייתי בגולן. אני עם מכשיר S2 אנדרואיד, בגולן, אולי זו בעיה ברשת של סלקום שגולן "רוכבים" עליה לאחר כמה דקות הייתי מפסיק לקבל הודעות פוש במייל או בווטסאפ. לאחר חקירה קצרה הבנתי שהבעיה היא שה CONNECTION לשירותי הפוש מתנתק ורק בפעם הבאה שהמכשיר שולח Keep alive כדי לחדש ה Connection אני מקבל את ההודעות.

ברגע שעברתי ל 012 הבעיה נפתרה, לכן נראה לי שזו בעיה או Feature בהגדרות הרשת של החברה הסלולרית.

פורסם

מכיוון שבנקסוס 4 כרטיס הסים הינו בגודל מיקרו סים תצטרך לשמור את אנשי הקשר על כרטיס מיקרו סים ואז לייבא אותם למכשיר החדש.

צירפתי לך הסבר.

https://support.google.com/nexus/4/answer/2809810?hl=iw&ref_topic=3045810

http://support.t-mobile.com/docs/DOC-5977

איזה כייף לי :)

פורסם

קח בחשבון רק, שבזיכרון של סים רגיל - אתה מוגבל ל-400 מספרי טלפון / רשומות (לא זוכר כבר בדיוק).

בסימים הקטנים יותר (פיזית) - מיקרו/נאנו סים מקוריים - ייתכן שרק 250 מספרי טלפון (בכל אופן לא יותר מ-400. טעון בדיקה).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...