Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל הבנתי ואבחנתי לקויות זה נכון בגלל זה אני פונה אליכם ,אני לא מתמצא ברכבים

והבנת אותי אולי לא נכון הרכב בבעלות המוכר שנה וחצי בערך אבל הוא החליף קלאץ' וירד מידני כי לא התאים לו וקנה אוטומט פשוט

זה הכל

הבן אדם כן נראה אמין מאוד , אבל תמיד קיים הסיכוי שהוא לא

מצטער אם גרמתי לכם לבלבול זה לא נעשה בכוונה

האם כדאי להשקיע כסף על בדיקה במוסך וטיפול בבעיה כזאת של חוסר סחיבה? או שזה לא שווה את הכסף?

מה העלות הסבירה של טיפול כזה?

פורסם

התשובה היא מאוד פשוטה, בגלל שאין לך את הידע הבסיסי מאוד, יהיה לנו קשה מאוד עד בלתי אפשרי לעזור לך.

תאמר לבעל הרכב שאם הוא מעוניין שאתה תיקח אותו ואת הרכב ברצינות, תלכו ביחד למוסך שאתה בוחר (וסומך עליו, תוכל לקבל בפורום המלצות לפי מקום מגוריך) ושיעשו סיבוב על הרכב ויתנו חוות דעת על הכל. ואז על בעל הרכב יהיה לתקן לפני שהוא מפרסם.

אופציה שניה שבעל הרכב לא יהיה מוכן לתקן/לבוא לקראתך, זה אומר כנראה שהוא יודע מראש את מצבו העגום של הרכב ורוצה להעיף את הרכב ללא התעסקויות מיותרות, כמובן שמחיר הרכב בהשוואה למחירון השוק זה גם אינדיקטור מעולה למצבו.

אני לדוגמא רכשתי את הרכב במחיר מחירון ולא שקל פחות, לא משנה כמה התמקחתי, התעצבנתי שהמוכר לא יורד (ואנחנו עוד מכירים אותם), אבל מצד שני הוא ידע איזה רכב בובה יש לו ביד, לכן למה שיוריד במחיר?

לדעתי אם משהו מרגיש לא בסדר, ברח, למצוא רכב שמור ומטופל זה לא קל.

• תוכן חדש...