Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמה בפתח? נפילות בצפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם. להיערך לצו 8 או לקוות לטוב?

דווח על נפילות באיזור נהריה/עכו. נסראללה הולך לפתוח מלחמה?

סיבות לכן: להראות לעולם שהוא גברגבר ולא מפחד מכלום;

לסייע לסורים במלחמתם בעמם;

סתם להציק.

סיבות ללא: ישראל חזקה ותתקוף חזרה;

הוא עלול לפגוש את אלוהים מוקדם מהרגיל.

מד"א וכב"א העלו כוננות לרמה ג' (הכי גבוהה) ומשטרת המחוז הצפוני בהערכת מצב. צה"ל, כמובן, ערוך לכל תרחיש.

אז מה אתם אומרים?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

שום מלחמה, לא כל שיעי עם כפתור יכול להצית מלחמה.

מקסימום מטוסים שלנו ישמידו את העמדות מהם נורו הרקטות בתוך לבנון.

לא הלבנונים, לא החיזבללה ולא הסורים יכולים להרשות לעצמם כרגע חזית מולנו, צריך לקחת דברים בפרופורציות, אני לא יודע מה הניסיון שלך אבל תקח את זה ממני, מלחמה זה לא דבר יפה, אף אחד לא רוצה את זה.

פורסם

מלחמה זה דבר מאוד מכוער. ידוע. אבל לך תדע... אי אפשר להבין מה החמור בכאפייה חושב מהבונקר שלו כרגע. נקווה לטוב.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

תקיפה אוירית שתהרוס להם את התשתית ככה שייצא להם החשק לתקוף נשמע טוב.

אבל להיכנס רגלית ולסכן חיי חיילים חבל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

נסיון להצית את הגבול ולהסית את דעת הקהל מהנשק הכימי של אסד. אם מדובר באירוע נקודתי אין לנו מה לחפש הרפתקאות מעבר לגבול.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
תקיפה אוירית שתהרוס להם את התשתית ככה שייצא להם החשק לתקוף נשמע טוב.

אבל להיכנס רגלית ולסכן חיי חיילים חבל.

אם תהרוס תשתיות תהיה אחראי לאסון הומניטרי אצל האוכלוסייה הלבנונית, ואצל הערבים אין "להם", יש עשרות פלגים שכולם נלחמים בכולם וכולם נלחמים בנו.

ההחלטה האסטרטגית היא לא להתערב במלחמת האזרחים בסוריה, וזו החלטה נבונה.

פורסם

אבל למה לבנון מתערבת?!

האו"ם הודיע שיפתח בחקירה וייחקרו שני הצדדים. פחחחחחח למה מה האו"ם יכול לעשות?! חבורת אפסים עם תג שם וכיתוב UNXXX. הם לא שווים יריקה. ובמיוחד נתניהו לא שווה. הוא האפס הראשי שלנו.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
נסיון להצית את הגבול ולהסית את דעת הקהל מהנשק הכימי של אסד. אם מדובר באירוע נקודתי אין לנו מה לחפש הרפתקאות מעבר לגבול.

+1.

כבר כשהתחילו הדיווחים על הטבח הכימי בסוריה ידעתי שתתבצע פעולה כלשהי כדי להסית את תשומת הלב מסוריה לכיוונינו, לא ממש מפתיע.

אני כן אהיה מאוד מופתע אם חיזבאללה יקחו אחריות על הירי הזה, זה יהיה צעד מאוד טיפשי מבחינתם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נכון לשעה זו אף אחד לא לוקח אחריות. צ"ל מצא את המשגרים (ארבעה במספר) והחרים אותם. אאל"ט הוא העביר אותם לאו"ם.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם
אבל למה לבנון מתערבת?!

האו"ם הודיע שיפתח בחקירה וייחקרו שני הצדדים. פחחחחחח למה מה האו"ם יכול לעשות?! חבורת אפסים עם תג שם וכיתוב UNXXX. הם לא שווים יריקה. ובמיוחד נתניהו לא שווה. הוא האפס הראשי שלנו.

כמו שאמרו לפניי, המטרה היא לגרור את ישראל לתוך הבוץ הזה. דבר אחד אני יכול להבטיח לך ואתה יכול להסתכל אחורה בהיסטוריה ולראות שאני צודק. אף אחד לא יכול לדפוק את ישראל ולצאת נקי מזה. אולי הם לא ישלמו היום, אולי הם לא ישלמו מחר אבל הם בהחלט ישלמו. סמוך על כוחות הביטחון (אלה שאתה יודע עליהם ואלה שלא) הם יכניסו להם בבוא העת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...