Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנו לי רעיון - רכב עירני רחב מושב אחורי - שני מושבי ילד ובוסטר אחד צריכים להיכנס שם. בין 50k ל 80k:

:roll:ממשיך לחפש-אורי
פורסם

הדרך הכי יעילה היא לקחת את שלושת הכיסאות אל מגרש רכבים של חברה רצינית שאפשר לרכוש ממנה רכב ולבדוק רכב רכב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אתה צריך מיקרוואן. חפש בלובינסקי טרייד סיטרואן C4 פיקאסו או רנו סניק אצל קרסו טרייד אין.

אם סניק, עדיפה גרסת ה-2.0 ליטר, ה-1.6 עגלה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
הדרך הכי יעילה היא לקחת את שלושת הכיסאות אל מגרש רכבים של חברה רצינית שאפשר לרכוש ממנה רכב ולבדוק רכב רכב.

דרך יעילה לא פחות, ופשוטה, היא לשאול בפורום ולשמוע מבעלי נסיון. זה מה שהוא עשה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לפי דעתי ונסיוני בלבד:

קח בחשבון ש המשפחתיות הסטנדרטיות צפופות ל 3 מושבים, זה נכנס אבל בקושי!חבל אפילו להתחיל עם חיפושים כי זה יתיש אותך, מניסיון.

טויוטה אוונסיס 2009, כמו כפפה ליד, מרווח מאוד,חסכוני מאוד, ביטוחים כמו בקורולה + 200 שקל.

טיפולים קצת יקרים מהקורולה (טיפול רגיל 700 שקל, גדול 1200-1500, מגיע ל 2000 אם תעשה ברקסים הכל קומפלט וכל מה שמסביב.

מנוע 2 ליטר, גיר 7 הילוכים(טיפטרוניק), יפייפה אמין סחיר וחזק! והכי יפה זה שאין אותם בליסינג, ביד 2 רק פרטיות.

ועם ק"מ נמוך מכיוון שמסתבר(אחרי מחקר), שנכים של משרד הביטחון ונכים בכלל אוהבים את הרכב הזה, עכשיו הם מקבלים תקציב כל 3 שנים מהמדינה, ולכן אם תסתכל ביד 2 רובם יוצאי נכי צה"ל / אנשים מבוגרים , ק"מ נמוך מאוד(30 - 40 אלף ק"מ = רכב חדש) חייבים למכור בשביל לנצל את התקציב שהם מקבלים כל 3 שנים ...תבדוק את זה.

ב 80 אלף תוכל למצא שנת 2009 אם תתאמץ מעט!

קח בחשבון עם נניח טיפול גדול אחרי קנייה,צמיגים,מצבר, אתה מגיע ל 85-6 אלף.אם התקציב מאפשר...זה ה THE BEST.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

רק בארץ מאזדה 3 נחשבת לרכב משפחתי, בגלל זה אין מקום באמת למשפחה ושאני אומר אין מקום פשוט האוטו לא מספיק רחב לטעמי לצרכים האלה.

asdasdasd

פורסם

אגיד לך משהו, בלי לפגוע, אחרי שאתה מנסה אוונסיס,ורכבים באותו גודל, אחרי.... הכל נראה לך קטן וצפוף!

אתה יושב ישיבה מרווחת עם הרבה מקום בין המושבים מקדימה, ומאחורה אין לך את הגבשושית באמצע, הכל פלאט שטוח!, גם 4 אנשים יכולים לשבת מאחורה (רק שאסור).

ואם תמצא אחת סטיישן(לא הביאו בייבוא סדיר), אתה לא מבין מה יכול להיכנס ברכב הזה...

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אף מכונית משפחתית, מנהלים או סאלון לא מציעה סידור נוח של שלושה מושבי תינוקות לרוחב כמו מיקרוואן אשר מציע 3 מושבים אמיתיים מאחור. בחירה בתצורת מרכב אחרת היא פשרה שרק פותח השרשור יודע אם הוא מוכן לשלם אותה.

פורסם

הרבה תלוי בגודל של כיסאות הבטיחות.

יכול להיות שסקודה רומסטר תספק את הסחורה.

המושב האחורי יחסית רחב ומחולק היטב, בגאז' גדול.

אם לרומסטר זה לא נכנס, אני מצטרף להמלצה על רנו סניק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לי רומסטר - יש לה בפועל 2.5 מושבים מאחור. לי יש שני ילדים, אז לא נזקקתי לסדר בה שלושה מושבי בטיחות.

פורסם

רומסטר זה רכב צר ברוחב, 2 מבוגרים מאחורה,יש לנו כאלה בעבודה.

בנוי טוב ומתוכנן טוב,גם המושבים מאחורה זזים קדימה ואחורה, אבל אין שם ממש מקום,מקדימה זה בכלל צפוף (מבחינת רוחב)יחסית לכמעט כל רכב משפחתי סטנדרטי.

פורסם

אני מכיר את הרכב שלך - עוד פעם, תלוי בגודל המושבים.

שים לב שמדובר בבוסטר כמושב הבטיחות השלישי, הוא יותר צר.

ל 3 כיסאות תינוק הרכב שלך לא מתאים.

אופציה נוספת - - רנו קנגו בנזין אוטומטית.

היתרון - מרווחת מאוד.

החסרון - יד דלת צד אחת (אני מצאתי את זה כיתרון, גם ברכב הנוכחי שלי - אף ילד לא יכול לצאת לכיוון הכביש, אבל אני היחיד שרואה בזה יתרון).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נזרום...

אתה יודע צריך לחשוב גם על בטיחות,מתחת למושבים קורות ברזל חבל לך על הזמן, הדלתות עבות ורחבות...בכל זאת יש יותר פח. באוונסיס 7 כריות אויר, קנגו ודומיו בכלל לא באותו אספקט של מכונית. ומושב בוסטר תלוי איזה, הרחבים יותר תופסים מקום של כיסא תינוק, הצרים לא ממש בטיחותיים הם טיפה יותר צרים ממושב בטיחות רגיל אבל בכל זאת, זה נכנס בכיף באוונסיס , ייכנס גם בקנגו אבל זה 2 עולמות שונים לגמרי!

אגב, הקנגו בנזין סוחבת במפתיע באופן יוצא מן הכלל, יש לנו גם כאלו בעבודה. אבל זה רכב עבודה, לא הייתי רוצה כזה כרכב משפחתי(אלה אם כן הוא מגיע בצורה חינמית מהעבודה.).

אני אומר לך מניסיון, בדקתי המון אפשרויות, זה או מאזדה 5 , או גיפ לנדקרוזר, או אוונסיס. המאזדה 5 יקרה בטירוף גם לקניה וגם לאחזקה שוטפת, הגיפ יקר מאוד לקניה ולאחזקה שוטפת, ביטוחים וטיפולים בשמיים, אין הצדקה בכלל,אלה אם אתה רושם אותו על חברה או משהו בסגנון ואז ההוצאות לא נופלות ישירות עליך, האופציה הכי "נכונה" מובילה לרכב משפחתי אבל גדול יותר ברוחב ובאורך(בגאג גדול יותר)...עכשיו השילוב של רכב אמין,בטוח, חזק וסחיר, עם הגודל הנדרש, נותן לך טויוטה אוונסיס.

זה עונה על כל הצרכים, משלב בייחד את כל העולמות,ואם יש כזאת סטיישן, זה פשוט רכב נפלא!

עכשיו בטח תשאל אם כבר אז למה לא,למה לא B4 או אקורד... אני אענה לך B4 החדשה רכב נהדר, יקרה מאוד בטיפולים והרכב הוא לא רכב חסכוני, שתיין, הוא נותן יותר חווית נהיגה מהאוונסיס, הלוואי ויכולתי להרשות לעצמי, אך לדאבוני הוא יקר לאחזקה משמעותית(יש לו גם הנעה 4 גלגלים). האקורד:הלוואי והייתה לי האפשרות, יקר מאוד בביטוחים ובטיפולים. כך שאיך שלא תסתכל על זה, לכאן או לכאן, אתה מגיע למסקנה אחת, עם צרכים דומים , זה הרכב שייתן מענה.

או שאתה הולך לכיוון אחר כגון: רנו קאנגו, ברלינגו או גאמפי, זה כבר חשבון שלך.

אבל בגדול זה המצב.

פורסם

מאוד תלוי כמה תיסע, לאן תיסע ואיך תיסע

אם אתה לא נוסע הרבה ולא משנה צריכת דלק חפש מאזדה mpv או קרייזלר וויאגר וכו

אם אתה נוסע הרבה חפש לך קרניבל דיזל או גאמפי עו אפילו קאדי.

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

רנו סניק או C4 פיקאסו.

אני קניתי סניק, ואומנם עוד אין לי שם 3 כיסאות, אבל יש לי כיסא אחד רחב מאוד, וישבו מאחורה עוד 2 מבוגרים גדולים, וזה היה נוח ומרווח.

• תוכן חדש...