Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היא אצלי בחניה כי אין רכב יותר טוב בעד 160אלף שקל.

מה לקנות?סופרב?מאזדה6?סובארו לגסי?

רכב שעושה מ0-100 בסביבות ה5 שניות ונוח ויוקרתי,אני מוכן לסבול את הצריכת דלק.

אגב ייצא לך סביבות ה2000 בחודש.

לא לא לשם כיוונתי אבל ג'ולייטה אני ממש אוהב ואיוס באמת שאני אוהב וRCZ אופציה לא רעה ויש עוד כמה אופציות נחמדות ללא ספק, רק ניראה לי שגם כל כניסה למוסך באינפיניטי לא זולה בכלל ,אני טועה?

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני גם בעד רכב קבריולט,

אתמול ראיתי איזה בחור צעיר נוסע מולי עם וולו קבריולט לדעתי היה C40

בצבע לבן, אח כמה פוזה היה לרכב הזה.

בחור צעיר על וולבו ?

רק לי זה לא מסתדר?

פורסם
אני גם בעד רכב קבריולט,

אתמול ראיתי איזה בחור צעיר נוסע מולי עם וולו קבריולט לדעתי היה C40

בצבע לבן, אח כמה פוזה היה לרכב הזה.

אין כזה דבר C40.

יש C70, שלמרות התנהגות שלא מבטיחה יותר מדי, הוא אחד הרכבים האהובים עלי, במיוחד בדור הראשון.

פורסם

הייתי במקום שלך אחרי שעשיתי תאונה אובדן להלכה עם יונדאי ולוסטר והאוטו חוץ מפוזה לא הציע כלום.

חיפשתי משהו יפה עם כוח .

ההתלבטות הייתה בין קרוספייר לשירוקו בסוף לא זה ולא זה.

קניתי סולסטיס ואני מבסוט מכל רגע אוטו מדהים מבחינה חיצונית ואין פה שום ויכוח

לא שתיין גדול כמו שמצפים , מפגין אמינות , טיפולים לא יקרים עשיתי אחד גדול ואחד קטן אם תרצה עלויות .

חוץ מהביטוח שעולה לי קרוב ל17 אלף שקל לשנה !! אני בן 20 .

אין לי מילה רעה אחת על הרכב.

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
הייתי במקום שלך אחרי שעשיתי תאונה אובדן להלכה עם יונדאי ולוסטר והאוטו חוץ מפוזה לא הציע כלום.

חיפשתי משהו יפה עם כוח .

ההתלבטות הייתה בין קרוספייר לשירוקו בסוף לא זה ולא זה.

קניתי סולסטיס ואני מבסוט מכל רגע אוטו מדהים מבחינה חיצונית ואין פה שום ויכוח

לא שתיין גדול כמו שמצפים , מפגין אמינות , טיפולים לא יקרים עשיתי אחד גדול ואחד קטן אם תרצה עלויות .

חוץ מהביטוח שעולה לי קרוב ל17 אלף שקל לשנה !! אני בן 20 .

אין לי מילה רעה אחת על הרכב.

אני ישמח לפרטים על הרכב , כמה היא אוכלת? (בנהיגה לא רגועה ובנהיגה רגועה)

ראיתי שתקציבית היא בסדר גמור , אמרו לי שקרוספייר היא בעלת טכנולגיה מיושנת, בפונטיאק זה שונה?

אמינות זה חשוב כמה עלו הטיפולים אשמח לפירוט :)

ועם הביטוח אני יסתדר , הדבר היחיד שמרחיק אותי ממנה זה הגג בד, הבנתי שזה שעבוד רציני, תקן אותי אם אני טועה.

פורסם
אין כזה דבר C40.

יש C70, שלמרות התנהגות שלא מבטיחה יותר מדי, הוא אחד הרכבים האהובים עלי, במיוחד בדור הראשון.

טעות שלי :oops: התכוונתי לC70.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אם אתה נוסע 30 אלף ק"מ לשנה, ורוצה להחזיק את האוטו ארבע שנים, תחסוך מעצמך את כל רכבי הפוזה. לך תקנה גולף GTI שנת 2010\2011. גיר מעולה, מנוע גם, נראית טוב מאוד (אולי תמצא אחת עם חבילת הפרימיום, יותר פוזה), נוחה ותא נוסעים מצויין. צריכת דלק סבירה מאוד אם אתה נוסע כמו בנאדם. לא משעממת כמו A3, חזקה, אחלה אוטו. אני כבר 7 שנים עם GTI ופשוט אין אוטו שהיה מתאים יותר לצרכים שלי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אם אתה נוסע 30 אלף ק"מ לשנה, ורוצה להחזיק את האוטו ארבע שנים, תחסוך מעצמך את כל רכבי הפוזה. לך תקנה גולף GTI שנת 2010\2011. גיר מעולה, מנוע גם, נראית טוב מאוד (אולי תמצא אחת עם חבילת הפרימיום, יותר פוזה), נוחה ותא נוסעים מצויין. צריכת דלק סבירה מאוד אם אתה נוסע כמו בנאדם. לא משעממת כמו A3, חזקה, אחלה אוטו. אני כבר 7 שנים עם GTI ופשוט אין אוטו שהיה מתאים יותר לצרכים שלי.

אחלה אוטו מבחינת ביצועים,מבחינת אחזקה, ומבחינת צריכת דלק , מבחינת פינוק סביר , ומבחינת פוזה סביר , ואני מחפש את הסדר קצת שונה , שיהיה סביר באחזקה ובצריכה אבל בפוזה שיהיה אחלה.

ואין ספק שגולף אחלה אוטו שבעולם, בן דוד שלי מחזיק אחת קרוב ל8 שנים GTI (קנה אותה חדשה) ועושה לו שירות א' א'.

פורסם
לא לא לשם כיוונתי אבל ג'ולייטה אני ממש אוהב ואיוס באמת שאני אוהב וRCZ אופציה לא רעה ויש עוד כמה אופציות נחמדות ללא ספק, רק ניראה לי שגם כל כניסה למוסך באינפיניטי לא זולה בכלל ,אני טועה?

זה סביר,אני לא זוכר כרגע מחירי טיפולים אבל תרים טלפון ותשאל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אחלה אוטו מבחינת ביצועים,מבחינת אחזקה, ומבחינת צריכת דלק , מבחינת פינוק סביר , ומבחינת פוזה סביר , ואני מחפש את הסדר קצת שונה , שיהיה סביר באחזקה ובצריכה אבל בפוזה שיהיה אחלה.

לא יודע איך מודדים פוזה, אך לדעתי GTI חדשה יחסית הרבה יותר מרשימה חזותית מהיונדאי קופה והוולסטר למשל שאותם לא פסלת

פורסם
לא יודע איך מודדים פוזה, אך לדעתי GTI חדשה יחסית הרבה יותר מרשימה חזותית מהיונדאי קופה והוולסטר למשל שאותם לא פסלת

כן, הגולף יותר מרשימה והרבה יותר מאובזרת ומפנקת מהאחרות שדוברו כאן (למעט - אולי - האינפיניטי).

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

עוד רעיון,

אלפא בררה 3.2L אוט' (חבל שאתה נגד ידני..).

לדעתי עיצוב מדהים והרכב עצמו לא נופל מהעיצוב.

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=3aa33324fa231adea070592eac0d3406eb8&Pic=1

דווקא עכשיו שמחירי הדלק כל כך נמוכים הייתי מרשה לעצמי רכב כזה (אני מניח שהמשפט הזה יראה הרבה יותר הגיוני בעוד 4 שנים מעכשיו...) :twisted:

וברצינות, הרכב הזה http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=8&RecordID=2de4223b41c13bdfc606c2383839c15506f עולה רק 125K ₪ לשנת 2008, מה שמשאיר לך עודף של 25K ₪ להוצאות דלק (מהתקציב המוגדל כמובן..).

ואם אתה רוצה לחסוך, אז יש גם את מנוע ה-2.2JTS עם גיר רובוטי.

אגב, אתה מתמקד יותר מידי בצריכת הדלק.

ברכבים שאתה מעוניין לרכוש ההבדלים בצריכת הדלק לא יהיו תהומיים, ק"מ אחד לפה או לשם זה לא מה שיעשה את ההבדל בהחזקת הרכב.

מצד שני אתה מתעלם מפרמטרים הרבה יותר חשובים כמו: מחיר ביטוח וירידת ערך אשר יהיו הרבה יותר משמעותיים בסה"כ.

אני מציע לך לעשות סימולציה של אחזקת הרכב לארבע שנים כאשר תנסה לכלול כמה שיותר נתונים ותראה בדיוק כמה משמעותי ההפרש בצריכת הדלק (שוב, בקטגוריה הזו ההבדלים יהיו +/- 10% בין רכב לרכב).

פורסם

מכוניות בתקציב שלך שהייתי רוצה שיהיו לי בחניה (אם מדובר על פוזה וצריכה לא יותר מדי מוגזמת של דלק) :

HONDA S2000 או MAZDA MX5 פחות או יותר אותו סגנון של רכב, החיבה שלי להונדה היא יותר חזקה.

האלפות ובמיוחד ג'ולייטה מצויינות, יצא לי לנהוג ב159 ובג'ולייטה.

הג'ולייטה 180 (או 170?) 1200 טורבו נוחה סקסית ולא פראיירית על הכביש, אופציה מצוינת בשבילך.

ולבסוף החלום הרטוב שלי SUBARU STI - שיא הפוזה, מצד שני צריכת דלק גבוה, טיפולים לא זולים ולא בטוח שיש אותה באוט'.

בהצלחה

פורסם

ככה.

אין ארוחות חינם.

אתה מחפש רכב שהוא גם פוזה חזק גם מתנהג גם זול לאחזקה וגם חסכוני בדלק.

אין דבר כזה.

או ש או ש

או שאתה קונה רכב בתקציב 100K ומכין משכנתא לדלק ואחזקה (כן, גם גולף GTI כנראה שתאנוס לך את הארנק, אם אתה כבר מעכשיו מוטרד מצריכת דלק, שלא לדבר על אחזקה כלל לא זולה של דגמי VAG, שעולה בפרופורציה ישרה ביחס ליוקרתיות הדגם), או שאתה מוותר לחלוטין על הפוזה, וקונה באותם 100K משפחתית יפנית/קוריאנית יד ראשונה עם 0 ק"מ מחברת ליסינג, שתשרת אותך שנים ארוכות בלי לקרוע את הכיס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ככה.

אין ארוחות חינם.

אתה מחפש רכב שהוא גם פוזה חזק גם מתנהג גם זול לאחזקה וגם חסכוני בדלק.

אין דבר כזה.

או ש או ש

או שאתה קונה רכב בתקציב 100K ומכין משכנתא לדלק ואחזקה (כן, גם גולף GTI כנראה שתאנוס לך את הארנק, אם אתה כבר מעכשיו מוטרד מצריכת דלק, שלא לדבר על אחזקה כלל לא זולה של דגמי VAG, שעולה בפרופורציה ישרה ביחס ליוקרתיות הדגם), או שאתה מוותר לחלוטין על הפוזה, וקונה באותם 100K משפחתית יפנית/קוריאנית יד ראשונה עם 0 ק"מ מחברת ליסינג, שתשרת אותך שנים ארוכות בלי לקרוע את הכיס.

בוא נדבר לרגע על "אחזקה שקורעת את הכיס".

ב30K לשנה, בעולמם של VW, אתה תטפל באוטו פעמיים.

בוא נניח לרגע שמנגד יש לך יונדאי שתטפל בה פעם אחת (נגיד 30K מרווח טיפולים כמו בPSA, למרות שאין לי באמת מושג לגבי זה).

נניח שהטיפול ביונדאי עולה בממוצע 500 ש"ח לטיפול.

נניח שהטיפול בVW עולה כפול, 1000 ש"ח.

כלומר בשנה יש לנו 500 ש"ח טיפולים ביונדאי, לעומת 2000 ש"ח בVW.

עכשיו בוא נחשב עלויות אחרות:

ירידת ערך - 12% לשנה עבור שני הרכבים (בהנחה של 140K מחיר בסיס), זה 17 אלף שקל לשנה.

דלק - נגיד 1:10 בשתיהן - 3000 ליטר, שהם בערך 23 אלף שקל.

ביטוח - נגיד 5K לשתיהן, למרות שלדעתי ביטוח לגולף GTI אתה סוגר באיזור 4K וזה פחות ממה שתשלם על כמה משפחומטיות.

אז הטיפולים בVAG עולים לך עוד 1500 ש"ח לשנה. נגיד.

זה בערך 3% מעלות האחזקה הכוללת.

גם אם תוסיף עוד חלק שיתקלקל ככה סתם בVAG בשווי של 5000 ש"ח לשנה (וזה לא קורה בGTI MK6, למיטב ידיעתי כמובן), ההבדל עדיין עומד על 10% מהעלות השנתית. מספיק שהגולף תשמור על ערכה קצת יותר טוב (והיא תשמור) וקיזזת את כל זה בחזרה.

רק שנכנס לפרופורציות, כן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...