Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש, עשית בחירה טובה מאוד (והגישה שלך לחיים נכונה באופן כללי).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה פוסל GTI בגלל פוזה והולך לסגור על וולסטר????????????????????????

איזה פוזה יש על ה-GTI?

שלא תבין לא נכון, אחלה רכב, אבל פוזה של.........גולף.

איזה פוזה יש עליה?

מעבר לזה, מבחינה חיצונית עבור המתבונן ההדיוט- הוולוסטר נראית מרשימה ונעימה יותר לעין מאשר ה-GTI המרובעת.

אם כוונת פותח השרשור באומרו "פוזה" לרכב שנראה שונה מהנוף הכללי בכבישים, ה-RCZ היא בערך היחידה שבאמת נראית שונה בנוף הזה.

אם כוונת פותח השרשור פוזה=יוקרה אזי עליו לפזול לכיוון הגרמניות (זו עם הכוונת בחזית וזו עם הפורפלור בחזית), גם בשנתונים נמוכים יותר הרכבים האלה ממותגים ומשדרים יוקרה וגם באמת מרגישים ככאלה בניגוד לפולקסוואגן שבימנו אנו כל יפנית\קוריאנית נורמלית לא באמת נופלת ממנה ויסלחו לי כל ה-fan boys.

אם כוונת פותח השרשור פוזה= מותג שמתוייג בארץ כפרמיום- פולקסוואגן זו הכתובת שלך ואז GTI בהחלט יכולה לקלוע, היא באמת אחלה מכונית, גם סולידית במראה, גם יודעת לאפות וגם מרגישה מוצקה ואיכותית.

אם כוונת פותח השרשור פוזה= גג פתוח ובלורית מתנפנפת ברוח אזי סדרה 3 פתוחה מתחילת\אמצע שנות ה-2000 תוכל להתאים ככפפה או אותה איאוס של VW (שנראה לי קשה מאוד למצוא 1 מתוך הבערך 7 שנמכרו בכל העולם...).

אם כוונת פותח השרשור פוזה= מה שכתבתי בסעיף הקודם+קריצה לקהילה הורודה- מיאטה תעשה את העבודה (ואת 2 המושבים הנוספים שאתה צריך ימצאו האורחים שלך במונית הקרובה).

בהצלחה!

:wink:

עריכה,

בזמן שכתבתי את המגילה פותח השרשור בחר, ובחר מצויין לטעמי (כמו שציינתי בשורה המודגשת) , תהנה מהרכב!!!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ושכחתי להוסיף ניפגש פה לעוד דיון עמוק/אמוציונלי/מלומד ומנה כמובן (אני מקווה שבסכומים שונים לגמרי חח) בעוד כמה שנים כשאני יסיים את הלימודים ימשיך להרחיב את העסקים שלי ויחליט לקנות את הפרארי/מזארטי/מרצדס הבאה שלי ;)

עכשו זה נראה כמו שרשור חופש גדול שלקחו ברצינות...

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
תתחדש, עשית בחירה טובה מאוד (והגישה שלך לחיים נכונה באופן כללי).

תודה רבה כיף לשמוע , מאחל לעצמי להישאר בחברת החבר'ה פה ולהתגבש יותר, באמת מלח הארץ.

פורסם
תתחדש! בחירה מצוינת ומיוחדת.

תודה רבה! דרך אגב אם אני מחבר לרכב צ'יפ לחיזוק הסוסים זה פוגם באחריות היצרן שלי?

והאם זה אפשרי בכלל ?

פורסם
איזה פוזה יש על ה-GTI?

איזה פוזה יש עליה?

מעבר לזה, מבחינה חיצונית עבור המתבונן ההדיוט- הוולוסטר נראית מרשימה ונעימה יותר לעין מאשר ה-GTI המרובעת.

אם כוונת פותח השרשור באומרו "פוזה" לרכב שנראה שונה מהנוף הכללי בכבישים, ה-RCZ היא בערך היחידה שבאמת נראית שונה בנוף הזה.

אם כוונת פותח השרשור פוזה=יוקרה אזי עליו לפזול לכיוון הגרמניות (זו עם הכוונת בחזית וזו עם הפורפלור בחזית), גם בשנתונים נמוכים יותר הרכבים האלה ממותגים ומשדרים יוקרה וגם באמת מרגישים ככאלה בניגוד לפולקסוואגן שבימנו אנו כל יפנית\קוריאנית נורמלית לא באמת נופלת ממנה ויסלחו לי כל ה-fan boys.

אם כוונת פותח השרשור פוזה= מותג שמתוייג בארץ כפרמיום- פולקסוואגן זו הכתובת שלך ואז GTI בהחלט יכולה לקלוע, היא באמת אחלה מכונית, גם סולידית במראה, גם יודעת לאפות וגם מרגישה מוצקה ואיכותית.

אם כוונת פותח השרשור פוזה= גג פתוח ובלורית מתנפנפת ברוח אזי סדרה 3 פתוחה מתחילת\אמצע שנות ה-2000 תוכל להתאים ככפפה או אותה איאוס של VW (שנראה לי קשה מאוד למצוא 1 מתוך הבערך 7 שנמכרו בכל העולם...).

אם כוונת פותח השרשור פוזה= מה שכתבתי בסעיף הקודם+קריצה לקהילה הורודה- מיאטה תעשה את העבודה (ואת 2 המושבים הנוספים שאתה צריך ימצאו האורחים שלך במונית הקרובה).

בהצלחה!

:wink:

עריכה,

בזמן שכתבתי את המגילה פותח השרשור בחר, ובחר מצויין לטעמי (כמו שציינתי בשורה המודגשת) , תהנה מהרכב!!!

מסכים הגולף ביצועיסטית נדירה למחיר שלה אבל לטעמי מבחינה עיצובית היא לא מכרה את מה שרציתי ואם תשימו לב לאורך 99 אחוז מהדיון גם לא נכנסה אליי לטבלת האופציות , מי שבאמת "נהג איכותי" ויודע ומחפש להוציא מהרכב את היכולת שלו עד תום וזה גם מה שמעניין אותו הגולף GTI היא ללא ספק אחת הבחירות האולטימטיביות בטח שבטווח המחירים שלה, הבאים בתור שמשתווים לה יקרים לפחות ב50-60 אלף ש"ח. (כן כן יודע ששמעתי פה הרבה יותר אבל לטויוטה ולסובארו יש רכבי ספורט שיתנו לה אחלה פייט פשוט לא סופרים אותן משום מה )

קלעת בגדול בענק במה שכתבת פה פוזה, זה עניין כל כך סובייקטיבי וכל אחד לוקח אותו אחרת שמח שהבנת את הטעם שלי ואהבת את הבחירה תודה על התגובה :)

פורסם

RCZ רכב מהמם, יש אחת לשכנים לידי וזה בהחלט רכב עם אחת המראות היפים שראיתי השנה, ובכלל.

תתחדש וסע בדרכים זהירות :)

כמובן תמונות!

Opel Adam S 2017

פורסם
בנצי, לצערי לגולף הזו אין הרבה מתחרים. הדברים היחידים שיכולים להתחרות בה מתחילים ב300K (כלומר 135i) ונגמרים ב400K (כמובן A45 AMG). תאמין לי שאם היה יצרן שהיה מציע אלטרנטיבה אמיתית לGTI אז רבים היו קופצים. אבל אין, אז ממשיכים לקנות. לצערי יונדאי ולוסטר על 140 סוסיה המרגשים ותא הנוסעים "ליסינג ספיישל" לא מספקים חבילה אטרקטיבית מספיק. אז כן, אני מודה שבולוסטר יש לך פוזה של ילד כאפות עם אבא טחון - אבל החלטות כאלו צריך לעשות גם מהראש, לא רק מהלב.

אגב, נתוני צריכת הדלק של הולוסטר ושל הGTI כמעט זהים... סתם משהו להרהר בו בזמן שאתה מחכה שהאוטו שלך יאיץ.

פוקוס ST, מגאן RS, שירוקו 2T, פיג'ו RCZ, ואוסיף עוד אפשרות אחת רק כדי שאתה ואדון משבית רכבים תתפוצצו מעצבים - וולוסטר טורבו.

לפותח השירשור, עשית בחירה טובה, הרכב הזה עם טונות של פוזה (לטעמי כמובן), יפה וגם נוסע טוב. תתחדש ותהנה.

נ.ב

איזה צבע בחרת?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
איזה פוזה יש על ה-GTI?

איזה פוזה יש עליה?

כפי שציינתי כמה פעמים, נושא ה"פוזה" הוא סובייקטיבי ולכן הדיון הזה די עקר ולא מוביל לשום מקום. לדעתי, ייתכן שהאדם ההדיוט יתרשם מהוולסטר יותר מ-GTI (ואף יתרשם מהוולסטר יותר מלמשל M3 או c63AMG) אך מביני עניין ודאי שלא. כמו כן, הגם שהעיצוב של הוולסטר אכן די מרענן ומרשים בהיצע הקיים, אני מסופק אם הוא יחזיק עם השנים (מה שאין כן ב-GTI).

אגב, יש סיבה שאף אחד לא הציע את האסטרה GTC שהיא מרשימה מאוד חיצונית?

פורסם
כפי שציינתי כמה פעמים, נושא ה"פוזה" הוא סובייקטיבי ולכן הדיון הזה די עקר ולא מוביל לשום מקום. לדעתי, ייתכן שהאדם ההדיוט יתרשם מהוולסטר יותר מ-GTI (ואף יתרשם מהוולסטר יותר מלמשל M3 או c63AMG) אך מביני עניין ודאי שלא. כמו כן, הגם שהעיצוב של הוולסטר אכן די מרענן ומרשים בהיצע הקיים, אני מסופק אם הוא יחזיק עם השנים (מה שאין כן ב-GTI).

מביני עניין ודאי שלא? שאני אבין, מה הקריטריונים הדרושים בכדי להיות מבין עניין?

האם אתה מבין עניין? או שמא הדיוט?

אינני מעריץ עיוור אלא אדם שמסתכל על רשימת דרישות, מסתכל על האפשרויות, על התמורה שהן נותנות בהתאם לדרישות ואז מדבר, כן, יש לי וולוסטר, להגיד לך שזה אוטו טוב? כן, זה אוטו טוב שעושה את העבודה לשמה הוא נוצר בצורה טובה מאוד.

העיצוב לא בא על חשבון שימושיות, צריכת הדלק מצויינת, הטיפולים זולים, והביצועים... סבבה.

אחרי הכל לא רכשתי את הטורבו.

בכל מקרה אשמח לשמוע ברצינות מה עושה אדם למבין עניין?

להיות בעלים של gti?

haters will hate

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...