Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא ראיתי G37 עם נתונים טובים ב120אלף.

האלפא מדהימה מבחוץ ולא הרגישה לי איכותית מבפנים-פלסטיק הכסוף הזה הפריע לי.

זה מה יש,זה אותם מכלולים והפריוס מאוד דומה לה.

אז ב150K אני יוכל להתארגן על אחת בקיצור זה לא בשמיים. אמרתי כבר בתחילת הפוסט שבשביל רכב ראוי אמתח את התקציב וגם פירטתי בכמה (שהוא 100K בבסיסו) אבל אמרתי לך את דעתי עליה.

והאלפא באמת הרגישה לך זולה מבפנים? אנחנו מדברים על הג'ולייטה?

וכן הפריוס באמת דומה לה בהרבה דברים אולי מבפנים יש פינוק קצת שונה שהלקסוס נותנת וגם סוג של הרגשה בכל זאת לנהוג על לקסוס זה לא לנהוג על טויוטה אבל זה לגלוש כבר לפאן אחר מהפוסט פה .

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שתשקול שוב את ה-RCZ, מדובר על רכב טוב ובעל עיצוב מנצח.

אם תרכוש רכב שנת 2011 אז האחריות יצרן תהיה בערך לעוד חצי שנה +/-, כך שהטיעון בעד או נגד שיפור לא צריך להיות מבוסס על אחריות יצרן.

להיפך, כל זמן שיש אחריות יצרן הייתי משפר.

אם משהו יתקלקל כתוצאה משיפור התוכנה (מה שככל הנראה לא יקרה) אז תוכל לתקן את זה במסגרת האחריות (ניתן בכל עת להסיר את התוכנה ולחזור למקורית).

אגב, יש קופסאות חיצוניות לשיפור הביצועים אשר לא דורשות התערבות בתוכנת הרכב והתקנה/הסרה שלהן היא דבר פשוט מאוד.

אני מציע לך לשאול קצת בפורום שיפורים.

לגבי הגיר, האם בדקת את מצב הספורט?

פורסם

אז ב150K אני יוכל להתארגן על אחת בקיצור זה לא בשמיים. אמרתי כבר בתחילת הפוסט שבשביל רכב ראוי אמתח את התקציב וגם פירטתי בכמה (שהוא 100K בבסיסו) אבל אמרתי לך את דעתי עליה.

והאלפא באמת הרגישה לך זולה מבפנים? אנחנו מדברים על הג'ולייטה?

וכן הפריוס באמת דומה לה בהרבה דברים אולי מבפנים יש פינוק קצת שונה שהלקסוס נותנת וגם סוג של הרגשה בכל זאת לנהוג על לקסוס זה לא לנהוג על טויוטה אבל זה לגלוש כבר לפאן אחר מהפוסט פה .

התכוונתי ל159,

בג'ולייטה לא ישבתי/נהגתי אף פעם רק ראיתי מבחוץ.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

...

מוסטנג - הבנתי שהיא בולעת דלק כמו שמנה במאנצ'יז אז ירדתי מהעניין , אבל תקן אותי אם אני טועה אני מת על הלוק של הרכב.

פאסאט CC- לא יודע למה יש לי תחושה שהיא בולעת דלק .....

...

אינפיניטי- ... היא תשתה לי את הכיס בכל ביקור בתחנת הדלק.

....

אלפא G.T 3.2 - ה3.2 אומר הכל היא תקרע לי את הכיס בדלק.

דלק, דלק, דלק, דלק.

אפשר לשאול כמה אתה נוסע בשנה שאתה כ"כ מוטרד מהדלק?

פורסם
אני חושב שתשקול שוב את ה-RCZ, מדובר על רכב טוב ובעל עיצוב מנצח.

אם תרכוש רכב שנת 2011 אז האחריות יצרן תהיה בערך לעוד חצי שנה +/-, כך שהטיעון בעד או נגד שיפור לא צריך להיות מבוסס על אחריות יצרן.

להיפך, כל זמן שיש אחריות יצרן הייתי משפר.

אם משהו יתקלקל כתוצאה משיפור התוכנה (מה שככל הנראה לא יקרה) אז תוכל לתקן את זה במסגרת האחריות (ניתן בכל עת להסיר את התוכנה ולחזור למקורית).

אגב, יש קופסאות חיצוניות לשיפור הביצועים אשר לא דורשות התערבות בתוכנת הרכב והתקנה/הסרה שלהן היא דבר פשוט מאוד.

אני מציע לך לשאול קצת בפורום שיפורים.

לגבי הגיר, האם בדקת את מצב הספורט?

כן במצב ספורט הוא מתחיל להיות יותר טוב אחרי נסיעה היום על ג'ולייטה (לא חדשה) אממ שוב חזרתי באהבה לRCZ שניראית לי שוב הרבה יותר טוב עכשיו... אבל אולי באמת לשפר אותה קצת מבחינת כח והיא תהיה נדירה.

פורסם
דלק, דלק, דלק, דלק.

אפשר לשאול כמה אתה נוסע בשנה שאתה כ"כ מוטרד מהדלק?

יוצא לי 100 ק"מ פחות או יותר ביום (5 ימים בשבוע באופן קבוע) (בקשר לשישי שבת זה תלוי יש שבתות ביתיות ויש שבתות שיוצאים לטייל אז עושים קצת קילומטרים זה תלוי) בוא נלך 2500 ק"מ בחודש (פחות או יותר ) X 12 =

30 ק"מ בשנה פחות או יותר.

פורסם

אם כך, הדאגה שלך מוצדקת.

שאלתי כי הרבה פעמים אני נתקל כאן בשרשורים הזויים של אנשים שרוצים לרכוש רכב ב-200K ש"ח אך חוששים מצריכת הדלק למרות שנוסעים מעט. אין להם בעיה להפסיד עשרות אלפי ש"ח בשנה על ירידת ערך אך לא מוכנים לשלם עוד כמה עשרות ש"ח בחודש בתחנות דלק כדי לקבל רכב טוב.

פורסם

המוסטאנג בולעת דלק כי היא מיועדת לשוק האמריקקי(שעד לא מזמן לא התרגש מדלק).

האינפיניטי נורא נורא תלוית נהיגה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אם כך, הדאגה שלך מוצדקת.

שאלתי כי הרבה פעמים אני נתקל כאן בשרשורים הזויים של אנשים שרוצים לרכוש רכב ב-200K ש"ח אך חוששים מצריכת הדלק למרות שנוסעים מעט. אין להם בעיה להפסיד עשרות אלפי ש"ח בשנה על ירידת ערך אך לא מוכנים לשלם עוד כמה עשרות ש"ח בחודש בתחנות דלק כדי לקבל רכב טוב.

אני יבהיר מה שהבהרתי קודם אני בעל עסק שאחרי 3 שנים של עמל אספתי לא מעט כסף וסגרתי את ההשקעה של העסק שלי היום העסק מגלגל כבר כסף נקי אחרי הוצאות השקעה מי שמבין בעסקים יבין שסוף סוף הוא התחיל להכניס כמו שצריך אחרי שנתיים וחצי שפתחתי אותו והרווחים היחידים שהוצאתי ממנו היו לחיסכון קטן (פחות מ50K בשנה במשך שנתיים וחצי) ולגלגל אותי כמובן , אוכל,שתיה ,מיטה חשמל,מים, לממן את הממשלה,חרדים ועוד כמה אוכלוסיות חחח הוצאות של כל אדם בישראל בקיצור. כבר חצי שנה שהעסק רץ והיום אני עם חיסכון לא קטן ויכול להשקיע ברכב התקציב שלי מאוד גמיש ואני יסביר אני רוצה רכב שיקסים אותי אם אני ימצא אותו ב80K מה טוב אבל גם אם אני יראה אחד שבאמת מרגיש לי שווה את ה150K אני ידע להוציא את זה, מעבר לזה יש לי אקסטרות לטיפולים וכו' וכו', הסברתי מה חשוב לי ברכב , כמובן העיצוב , מה שהוא משדר, ההנאה שלי ממנו, ושלא יטחן לי את הכיס בהוצאות השוטפות אני מתכוון להיכנס ללמוד בקרוב וזה יגרום לזה שיהיו לי נסיעות רבות, לכן גם באלי להתפנק באוטו מרשים.

כל חצי שנה בערך שאחכה מהיום לקניית האוטו התקציב שלי יגדל פלאים בגלל זה אני לא ממהר מצד שני אני אוטוטו מתחיל ללמוד ולא באלי לטחון להורים את הפריאוס (היא כל כך שמורה ועם קילומטרז' נמוך ביותר ) ככה ש... אני לא לחוץ אבל גם לא רוצה למתוח את הזמן אבל לא אקנה רכב שאני לא נעול עליו כי אני רוצה לקנות רכב ולהישאר איתו לפחות עד סוף הלימודים משמע (2017) וזה לפחות, אז ירידת ערך היא קריטריון פחות קריטי פה. כי גם המצב הכלכלי שלי יתאזן עד אז לטובה הרבה יותר ואני ידע לספוג את זה (בתוכנית העסקית ב2015 אני פותח את הסניף השני) . אז בקיצור רק צריך פה עזרה בעסקים וכלכלה אני בסדר גמור במכוניות אני לא מעבר לסביר ובגלל זה אני פה מקשיב ולומד מכם המומחים.

פורסם

אל תשכח שמתדלקים אותה ב98(אני לפחות).

פורסם
המוסטאנג בולעת דלק כי היא מיועדת לשוק האמריקקי(שעד לא מזמן לא התרגש מדלק).

האינפיניטי נורא נורא תלוית נהיגה.

כן ידוע לי שהיא בעלת אמריקן מאסלס, חזקה ובריונית אבל האכילה שלה מטורפת , ממש לא ניראה לי הגיוני להביא רכב כזה בארץ, אבל היא בהחלט מרשימה שוב לא בשבילי :(

והאינפיניטי תלוית נהג הזה זה פעם שלישית שאני שומע את זה השבוע , כל אחד נותן לי מספרים אחרים באכילה (בהפרשים) אני נהג ממוצע ניראה לי לא יודע לא נותן קיקים בכל רמזור ברור שלפעמים נותן אבל לא בכל רמזור שאני רואה, לא יודע זה ניראה לי מופרך ההבדלים האלו, יש כאלו שנתנו לי מספרים ממש הזויים באכילה שלה וזה הפחיד אותי לגמרי.

פורסם
כן ידוע לי שהיא בעלת אמריקן מאסלס, חזקה ובריונית אבל האכילה שלה מטורפת , ממש לא ניראה לי הגיוני להביא רכב כזה בארץ, אבל היא בהחלט מרשימה שוב לא בשבילי :(

והאינפיניטי תלוית נהג הזה זה פעם שלישית שאני שומע את זה השבוע , כל אחד נותן לי מספרים אחרים באכילה (בהפרשים) אני נהג ממוצע ניראה לי לא יודע לא נותן קיקים בכל רמזור ברור שלפעמים נותן אבל לא בכל רמזור שאני רואה, לא יודע זה ניראה לי מופרך ההבדלים האלו, יש כאלו שנתנו לי מספרים ממש הזויים באכילה שלה וזה הפחיד אותי לגמרי.

אני נוסע יחסית אגרסיבי,

יוצא שאני לוחץ כמעט עד הסוף ביציאה מרמזור,

זה ממוצע 1/6.

יגיע גם ל1/4 אם אתה משוגע ול1/8 אם אתה זקנה.

פורסם
אני נוסע יחסית אגרסיבי,

יוצא שאני לוחץ כמעט עד הסוף ביציאה מרמזור,

זה ממוצע 1/6.

יגיע גם ל1/4 אם אתה משוגע ול1/8 אם אתה זקנה.

אני לא זקנה , ו1ל8 זה הגג מבחינתי שהסכמתי לקחת ב30K קילומטר בשנה שאני הולך לעשות.

ובינינו אני לא יעשה איתה 1 ל8 וגם אם כן להיות כנה ,לדעתי היא לא רכב שלדעתי שווה את ה1 ל8 שהיא אוכלת. היא מדהימה אבל אם הייתה אוכלת נגיד ל1 ל10 בערך בנהיגה ממוצעת מחר היא הייתה אצלי בחניה (בהנחה שלא היה מתחרה טובה יותר)

פורסם
אני לא זקנה , ו1ל8 זה הגג מבחינתי שהסכמתי לקחת ב30K קילומטר בשנה שאני הולך לעשות.

ובינינו אני לא יעשה איתה 1 ל8 וגם אם כן להיות כנה ,לדעתי היא לא רכב שלדעתי שווה את ה1 ל8 שהיא אוכלת. היא מדהימה אבל אם הייתה אוכלת נגיד ל1 ל10 בערך בנהיגה ממוצעת מחר היא הייתה אצלי בחניה (בהנחה שלא היה מתחרה טובה יותר)

היא אצלי בחניה כי אין רכב יותר טוב בעד 160אלף שקל.

מה לקנות?סופרב?מאזדה6?סובארו לגסי?

רכב שעושה מ0-100 בסביבות ה5 שניות ונוח ויוקרתי,אני מוכן לסבול את הצריכת דלק.

אגב ייצא לך סביבות ה2000 בחודש.

פורסם

אני גם בעד רכב קבריולט,

אתמול ראיתי איזה בחור צעיר נוסע מולי עם וולו קבריולט לדעתי היה C40

בצבע לבן, אח כמה פוזה היה לרכב הזה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...