Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עשית בשכל, הוולוסטר משעמם ויותר מדי פשוט, רק מלראות תמונות שלו בגוגל מול הGTI אני צוחק.

ביררת לגבי הS2000 אוט'?

מה האופציות שלך בנתיים? אלפא וGTI?

אין S2K אוטו'!,אלפפא תלתן ירוק קיימת רק ידנית ,ישנן גרסאות מעט חלשות יותר המגיעות עם גיר רובוטי כפול מצמדים.

חוץ מזה שההונדה לא תתאים לדרישות והצרכים של פותח השרשור,הוא לא נוח,פרקטי ומצריך המון בחישה ומעורבות בנהיגה.

פותח השרשור מחפש מראה שיעשה לו טוב להסתכל אחורה גם שהוא יוצא מהרכב,תבין שמה שאתה מחפש ומעניין אותך לא פונה לכל אחד.

ההתלבטות של פותח השרשור צריכה לנוע בין וולוסטר\אסטרה GTC\שירוקו (ממליץ על המנוע הבכיר עקב מוניטין ובעיות שהיו וליוו את המנוע ה1.4 -160 כ''ס וגם מצוייד לטובה ממנו בתיבה רובוטית רטובה).

בעניין הבטיחות - כיום מרבית הרכבים עומדים לא רע בתקן הבטיחות האירופאי (NCAP),אתה יכול להסיר דאגה מליבך.

באירופאיות הנ''ל כנראה שהתחושה תהיה נעימה יותר ,איכותית ומוקפדת,בוולוסטר תקבל המון אבזור לשקל ואיכות פחות מרשימה.

היתרון של רכב באחריות חברה הוא גדול ואולי כדאי לבחון את הקיה פרו סיד החדשה שמציעה כ 7 שנות אחריות ומראה נאה.

בהצלחה

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחרי שלל תגובות מפחידות ירדנו מהוולסטר, מודה הנציג מכירות הצליח לסובב אותי קצת, מזל שלא חתמתי וביקשתי לילה לישון על כך.

לפי מה שכתבת על הביצועים של הולוסטר מול הGTI נראה לי שאתה לא לגמרי סגור על מה המכוניות האלו. בולוסטר יש לך מנוע 1.6 ליטר עם 140 כ"ס ו171 קג"מ מומנט, תאוצה ל100 ב10.3 שניות (יש כמה משפחתיות שעושות את זה יותר מהר).

בGTI יש לך מנוע שני ליטר טורבו, 211 כ"ס עם בערך 30 קג"מ מומנט, תאוצה ל100 ב6.9 שניות. עם צ'יפ (סיפור של 3K) אתה תמצא את עצמך עם 250 כ"ס ו40 קג"מ מומנט, תאוצה למאה בסביבות ה6.4. זה כבר נהיה מאוד מאוד מהיר.

לשם השוואה הRCZ 200 שאהבת מאיצה ל100 ב8 שניות.

בקיצור, הGTI מבחינת ביצועים נמצאת במקום אחר לגמרי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא אפתח כאן תיבת פנדורה (שכרגיל תיגמר בויכוחים התנצחויות וכו'), ולכן אמליץ לך רק לגשת (לרכבים החדשים כמובן) ליבואנים ולעשות נסיעות מבחן, להתבונן בהן במציאות ולראות מי לטעמך. בנוגע ליד 2 אתה בהחלט יכול לראות מתי יש מפגשי רכב למיניהם או לשאול חברי פורום שמוכנים להראות לך את רכבם.

בהצלחה במה שלא תבחר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא אפתח כאן תיבת פנדורה (שכרגיל תיגמר בויכוחים התנצחויות וכו'), ולכן אמליץ לך רק לגשת (לרכבים החדשים כמובן) ליבואנים ולעשות נסיעות מבחן, להתבונן בהן במציאות ולראות מי לטעמך. בנוגע ליד 2 אתה בהחלט יכול לראות מתי יש מפגשי רכב למיניהם או לשאול חברי פורום שמוכנים להראות לך את רכבם.

בהצלחה במה שלא תבחר.

מסכים ואני לא מחפש ויכוחים אלא פשוט לא מצליח להבין גם אחרי נסיעות מבחן מה הרכישה הכי נבונה שאני יכול לבצע או לפחות להתפקסס על 2-3 רכבים וזהו שיפילו את כל השאר ואז מתוכם לבחור אבל בכל אחד כולם מוצאים לי פגמים ובזה שמצאו פגם מיד אחרי זה אני שומע שזה הרכב שהכי מתאים לי וכדאי לי לקחת קיצר יוצא באמת משוגע, אני שוב וחוזר ואומר אני מבין המון בעולם עסקי ויחסית מעט בעולם הרכב, לכן אני זקוק לכם חברה :/ כבר פירטתי פה המון בפוסט אודותיי ומה אני מחפש , אשמח לעזרה חברים תודה ענקית מראש ושוב תודה למי שהגיב עד כה ועזר.

פורסם
מסכים ואני לא מחפש ויכוחים אלא פשוט לא מצליח להבין גם אחרי נסיעות מבחן מה הרכישה הכי נבונה שאני יכול לבצע או לפחות להתפקסס על 2-3 רכבים וזהו שיפילו את כל השאר ואז מתוכם לבחור אבל בכל אחד כולם מוצאים לי פגמים ובזה שמצאו פגם מיד אחרי זה אני שומע שזה הרכב שהכי מתאים לי וכדאי לי לקחת קיצר יוצא באמת משוגע, אני שוב וחוזר ואומר אני מבין המון בעולם עסקי ויחסית מעט בעולם הרכב, לכן אני זקוק לכם חברה :/ כבר פירטתי פה המון בפוסט אודותיי ומה אני מחפש , אשמח לעזרה חברים תודה ענקית מראש ושוב תודה למי שהגיב עד כה ועזר.

לך תראה גולף GTI לפני שאתה קונה משהו.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

כן לך תראה גולף gti, ז"א גולף עם גלגלים גדולים, יבואן חרא, תריץ חיפושון, כתבת אמינות וצריכת דלק, זה היה השיקול שלי בבחירת הוולוסטר, למה אני לא ממליץ על קיימן? תיכנס כמשומשת בתקציב אך לא תתאים לדרישות. (אמנם היא לא ברמה של gti), לכן אם כבר אנשים מעלים את הרף לgti אז אולי כדאי גם להכליל את המתחרות המוכרות שלה, ford gt, אאודי r8, אנטרפרייז, חללית אפולו וכד'....

haters will hate

פורסם
כן לך תראה גולף gti, ז"א גולף עם גלגלים גדולים, יבואן חרא, תריץ חיפושון, כתבת אמינות וצריכת דלק, זה היה השיקול שלי בבחירת הוולוסטר, למה אני לא ממליץ על קיימן? תיכנס כמשומשת בתקציב אך לא תתאים לדרישות. (אמנם היא לא ברמה של gti), לכן אם כבר אנשים מעלים את הרף לgti אז אולי כדאי גם להכליל את המתחרות המוכרות שלה, ford gt, אאודי r8, אנטרפרייז, חללית אפולו וכד'....

בנצי, לצערי לגולף הזו אין הרבה מתחרים. הדברים היחידים שיכולים להתחרות בה מתחילים ב300K (כלומר 135i) ונגמרים ב400K (כמובן A45 AMG). תאמין לי שאם היה יצרן שהיה מציע אלטרנטיבה אמיתית לGTI אז רבים היו קופצים. אבל אין, אז ממשיכים לקנות. לצערי יונדאי ולוסטר על 140 סוסיה המרגשים ותא הנוסעים "ליסינג ספיישל" לא מספקים חבילה אטרקטיבית מספיק. אז כן, אני מודה שבולוסטר יש לך פוזה של ילד כאפות עם אבא טחון - אבל החלטות כאלו צריך לעשות גם מהראש, לא רק מהלב.

אגב, נתוני צריכת הדלק של הולוסטר ושל הGTI כמעט זהים... סתם משהו להרהר בו בזמן שאתה מחכה שהאוטו שלך יאיץ.

פורסם

פותח השרשור, אני חושב שאתה צריך רכב כמו מרצדס CLK או ב.מ.וו סדרה 3 קופה.

ישאר לך עודף מהסכום שהקצבת והאחזקה וגם צריכת הדלק סבירות והגיוניות. אז תרד קצת בשנתון, לא קרה כלום...

גולף GTI זה רכב מעולה אבל לדעתי אין בה מספיק פוזה. גם לא לאון FR, אאודי A3 ודומותיהן.

יונדאי גיילוסטר זה רכב בדיחה/צעצוע שנוהגים בו ילדים מתלהבים בני 17 עם כובע נייק או נשים מבוגרות (אפילו לא מילפיות),

זאת הפוזה שאתה מחפש?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תראה, באופן כללי אתה צריך קצ פחות להקשיב למה שאחרים חושבים וללכת על תחושת הבטן שלך.

אתה צריך ללכת על רכב שקודם כל יהיה לך קליק איתו מבחינת המראה החיצוני, כלומר תפסול מראש את כל אלו שלא ״עושים לך את זה״.

כאשר תתפקס על 2-3 רכבים כאלו (לדוגמא ה- RCZ, ג׳וליטה ואיוס) תעבור ותחפש את הרכב במצב הכי טוב וכמובן תבצע נסיעת מבחן רצינית.

לגבי ה RCZ, אני ממש לא חושב שהיא איטית כל כך, גם בגרסה החלשה יותר. סה״כ היא לא הרבה יותר איטית מהג׳וליטה והרבה יותר מהירה מהוולוסטר.

אגב, צריכת הדלק שלה בבינעירוני היא 1:14 ובעיר 1:11.

אתה צריך לחשוב כמה פעמים אתה כבר מנצל את כל הסוסים שיש לך (אני אישית פעם ב..) ומה אופי הנסיעות שלך (כמה עירוני וכמה בינעירוני).

בנוסף, תבדוק מה צריכת הדלק בפועל של האלפא (אני ממש לא בטוח שהיא חסכונית כל כך).

פורסם

אני מבין שהלכת לאיבוד.

לדעתי זה נובע מהעובדה שהדרישות שלך לא מספיק ממוקדות כי "פוזה" (מה זה לעזעזל פוזה??) זה עניין סובייקטיבי לחלוטין בעיני המתבונן. לאחד הוולסטר זה רכב פוזה, ולאחר זה רכב משפחתי רגיל עם עיצוב יותר מוחצן. לאחד, GTI זה סתם גולף עם ג'נטים שונים, ולאחר, זה אחד הרכבים המיוחדים בטווח המחיר שלו.

לדעתי תלך אחרי הלב שלך כי אף אחד אחר לא יכול לדעת מהי "פוזה" בשבילך ומה יעלה לך חיוך. אם הוולסטר עושה לך את זה, לך עליה. זו החלטה שלך והיא לגיטימית לחלוטין.

פורסם

תודה חברים אפשר לחתום ולגמור שלקחתי היום את פיג'ו RCZ (כן החלטתי למתוח קצת את הכיס ולהביא אחת חדשה) אבל מודה שאני מרוצה מהרכישה. ושוב אני יודה פה לכולם לאלה שעזרו יותר ואלה שעזרו פחות (בעיקר לאחרונים ת'אמת ) אבל בגדול לכולם שנתנו פה יד וזה לא מובן מאליו בכלל , הרי אתם לא חייבים לי כלום ואני באמת לא מבין גדול ברכב ולא מתבייש להגיד את זה, חובב רכב ממוצע ונהג ישראלי רגיל שרוצה קצת להנות מהחיים, אבל ראיתי פה אחלה חבר'ה ואני ישמח להישאר פה בפורום ללמוד להיעזר לעזור ולהשתתף. ונוכחתי לדעת שהמדינה שלנו והאנשים בה לא כל כך אנוכיים כמו שחשבתי הרי אף אחד פה לא מקבל שקל על הבעת דעתו , שאצל רובכם היא גם דעה מלומדת ואתם בכל זאת עוזרים וזה מעורר בי גאווה איפהשהו, אז מעבר לקניית הרכב אני מודה שגם נהניתי מתהליך החיפוש ההתגבשות עליו והקניה וזה בזכותכם.

תודה רבה ושבת שלום :)

פורסם

ושכחתי להוסיף ניפגש פה לעוד דיון עמוק/אמוציונלי/מלומד ומנה כמובן (אני מקווה שבסכומים שונים לגמרי חח) בעוד כמה שנים כשאני יסיים את הלימודים ימשיך להרחיב את העסקים שלי ויחליט לקנות את הפרארי/מזארטי/מרצדס הבאה שלי ;)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...