Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 406

davidpunto
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן מצאתי פג'ו 406 1.8 ST שנת 2001, הרכב יד 01, עבר 120 אלף ק"מ, מטופל במוסך מורשה כל טיפול אפילו הקטן ביותר.. לפני חודש החליפו 4 צמיגים, ברקסים(רפידות + צלחות) ובולמים אחוריים - יש קבלות, טיימינג נעשה לפני חודשיים וחצי - שלושה גם כן..

מחר אני לוקח אותו בבוקר לבדיקה במכון רישוי לפני קנייה..

אפשר לקבל חוות דעת לגבי הרכב, נקודות מסוימות שכדי להתמקד? נושא האמינות? צריכת הדלק? אחזקה? בטיחות?

אבקש תגובות רציניות, שקלתי הרבה לגבי PSI או יפניות למיניהן, הגעתי למסקנה שאני מעדיף ללכת לכיוון הפג'ו..

פורסם

על פניו על פי הנתונים שאתה מציג, נשמע רכב שמור מאוד.

לוודא שאין פגיעות בשלדה ומומלץ מאוד לבדוק היטב את מצב הגיר. זה גיר רגיש ודי בעייתי בנושא האמינות.

מבחינת שאר המכלולים, בדוק תקלות במערכת החשמל וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אוטו מפנק מאוד שנמכר במחיר מאוד סביר, בקיצור הרבה רכב במעט כסף.

תבדוק את הגיר טוב טוב, היא ידוע כבעייתי ותשאיר לך כסף בצד לשיפוץ כי זה יגיע..

בהצלחה

פורסם

אני על 216 אלף עם גיר לא משופץ, הרכב הזה לא אוהב נסיעה מאומצת יש לו מספיק כוח לסוע רגוע ולשייט

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אם יש לך אפשרות קח את הרכב למוסך מורשה לבדיקת הרכב ע"י מחשב. עלולות להיות הרבה תקלות חבויות שבמכון רגיל לא יעלו עליהם.

פורסם

בדקתי את הרכב במכון רישוי הכל היה תקין, בלאי טבעי של רכב בן 12 אוטוטו 13.. והמליצו לרכוש את הרכב, נכנסנו לדואר לבצע העברת בעלות אך הרכב היה על שם הגברת ועל שם הבת שלה שהיא קטינה למעשה הפנו אותנו לבצע את העברת הבעלות במשרד הרישוי נהגתי ברכב בדרך למשרד הרישוי ברמלה (ברחובות הם בחופשה) והגיר מחליק.. יש דפיקות במעבר בין ראשון לשני, בעצירה מוחלטת עד עמידה יש דפיקה קבועה כל עמידה.. ניגשתי שוב למכון הרישוי ואמרתי להם שיש להם אבחנה שגויה, אחרי ויכוחים אינסוף ומריבות החזירו לי את הכסף בגלל הדיאגנוסטיקה השגויה שניתנה.. הגיר או אחד מהמכלולים הקשורים אליו דפוקים. עכשיו אני לא מכונאי ולא מתיימר להיות אבל לי נראה שזה כנראה תושבת גיר אם לא יותר גרוע, העדפתי לא לכנס לכל הסיפור של התיקונים וכעת במרדף אחרי צרפתיה אחרת ;) C5 שנת 2006 (צורה חדשה).. ממליצים?

פורסם
בדקתי את הרכב במכון רישוי הכל היה תקין, בלאי טבעי של רכב בן 12 אוטוטו 13.. והמליצו לרכוש את הרכב, נכנסנו לדואר לבצע העברת בעלות אך הרכב היה על שם הגברת ועל שם הבת שלה שהיא קטינה למעשה הפנו אותנו לבצע את העברת הבעלות במשרד הרישוי נהגתי ברכב בדרך למשרד הרישוי ברמלה (ברחובות הם בחופשה) והגיר מחליק.. יש דפיקות במעבר בין ראשון לשני, בעצירה מוחלטת עד עמידה יש דפיקה קבועה כל עמידה.. ניגשתי שוב למכון הרישוי ואמרתי להם שיש להם אבחנה שגויה, אחרי ויכוחים אינסוף ומריבות החזירו לי את הכסף בגלל הדיאגנוסטיקה השגויה שניתנה.. הגיר או אחד מהמכלולים הקשורים אליו דפוקים. עכשיו אני לא מכונאי ולא מתיימר להיות אבל לי נראה שזה כנראה תושבת גיר אם לא יותר גרוע, העדפתי לא לכנס לכל הסיפור של התיקונים וכעת במרדף אחרי צרפתיה אחרת ;) C5 שנת 2006 (צורה חדשה).. ממליצים?

כמו שהמלצתי לך קודם, גש למוסך מורשה. ייתכן והבעיה לא מצריכה שיפוץ קומפלט של הגיר, אם זו הבעיה היחידה אני ממליץ לך לבדוק מה פשר התקלה במוסך. הגיר הזה מוכר ונפוץ מאד, רוב התקלות בו מוכרות וידועות.

פורסם

ייתכן תושבת גיר תחתונה צריך לפרק ציריות כדי להחליף קניתי תושבת ב40 שח הבאתי למוסך לקחו 250 עבודה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מה פתאום הרגל? כשהגיר תקין הוא לא מחליק ולא דופק. הרכב שמכרתי היה עם 80,000 ק"מ, הגיר בו לא שופץ מעולם, לא דפק, לא החליק. המלצה שלי ושל המכונאי שלי, לשים לב להחלפת שמן גיר (יקר) כל 50/60K ק"מ, למרות שבמוסכי היבואן נאמר בזמנו בכל אופן כי אין צורך בהחלפת שמן גיר.

פורסם

גיר מחליק משמעו שיש תקלה. מה אופיה ומה הנזק הכספי בתיקונה לרוב יודעים רק בדיעבד. ממליץ לא לגעת.

מנוע 1.8 (אם מדובר במנוע זהה לסיטרואן מאותן שנים) עלול לפתח סדקים בבלוק.

לגבי c5, אם תמצא אחת שמורה זו קניית המאה. יש מידע רב בפורום אודותיה.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מה פתאום הרגל? כשהגיר תקין הוא לא מחליק ולא דופק. הרכב שמכרתי היה עם 80,000 ק"מ, הגיר בו לא שופץ מעולם, לא דפק, לא החליק. המלצה שלי ושל המכונאי שלי, לשים לב להחלפת שמן גיר (יקר) כל 50/60K ק"מ, למרות שבמוסכי היבואן נאמר בזמנו בכל אופן כי אין צורך בהחלפת שמן גיר.

תמיד יש מכה בין ראשון לשני,תמיד יש מכה שעוזבים את הגז והרכב מאיט,מי שלא רגיל להתנהגות של הגיר הזה יכול לחשוב שמשהו לא תקין.

אני עכשיו ברכב החמישי שלי עם AL4,שניים מהם היו חדשים מהחברה,ככה שיש לי קצת נסיון עם הגיר הזה..

פעם בשנה אני מחליף שמן גיר,למרות שהרכב עושה 12K בשנה בלבד,זה הוכיח את עצמו מבחינת אמינות בכל הרכבים האלה שהיו ועדיין יש לי.

• תוכן חדש...