Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כסת"ח לנהיגה פרועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההגיון הזה היה נכון אילו בבית המשפט היו מגיבים לטענה כזאת כמוך.

בפועל בבית המשפט נמנעים מלגזור על נהג מופרע שלילה אם הוא נהג לפרנסתו, שזה מצב עגום שאליו הגענו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ההגיון הזה היה נכון אילו בבית המשפט היו מגיבים לטענה כזאת כמוך.

בפועל בבית המשפט נמנעים מלגזור על נהג מופרע שלילה אם הוא נהג לפרנסתו, שזה מצב עגום שאליו הגענו.

למה עגום בדיוק?

אם אתה תקבל שלילה, אז לא תנהג.

אם הוא יקבל שלילה, אז הוא יפסיק להתפרנס.

נראה לך שיוויוני ?

יש מולך אחד נהג פרוע ואחר נהג פרוע שמתפרנס מנהיגה - מה הרעיון בהענשת האחרון יותר ?

יודע מה, אם כל על עבירה שביצעת בנוסף חוץ מהעונש היו גם מפטרים אותך מהעבודה, אז הייתי מקבל את מה שאתה אומר.

פורסם

זו הנקודה- בתור אדם שהנהיגה היא פרנסתו, אתה צריך לנהוג לפי חוקי הדרך, ולנסוע כאילו אתה נוסע על ביצים, מהסיבה שאם תנהג כמו חולרה, ובסוף תישאר ללא רישיון- תישאר גם ללא פרנסה.

ל"זכותם" של נהגי המוניות, יש גם קליינטים שכולם על הזין שלהם, הם עוצרים מונית כאן ועכשיו, ולא חס וחלילה עוד 10 מטר שזה מקום בטוח יותר ומפריע פחות :evil:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
ל"זכותם" של נהגי המוניות, יש גם קליינטים שכולם על הזין שלהם, הם עוצרים מונית כאן ועכשיו, ולא חס וחלילה עוד 10 מטר שזה מקום בטוח יותר ומפריע פחות :evil:

אין קשר, הנהג הוא האחראי והוא זה שצורך את מלוא האחראיות, לכן כאשר יש לקוח מחובתו לעצור במקום שנועד לעצירה. כל דבר אחר אינו חוקי ומסכן את שאר מקבלי השירות מהכביש. ברגע שכולם יתנהגו כך גם הלקוח יקבל זאת ועד שלא יהיה אכיפה בדמות של מצלמות ברחוב שמתעדות מי עוצר ואיפה אנו נחייה ברמת חיים נמוכה (מבחינתי לפחות).

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

נהגי המוניות בארץ עושים מה שהם רוצים אין דין ואין דיין ....באירופה וגם בארה"ב היו מזמן נשארים בלי עבודה ופרנסה.

פורסם
זו לא המדבקה המקורית.

הנה המקורית, לדעתי מאוד מתחשב ויפה מצידם.

למה כפרע.

המילה העב רית התקנית היא "כפרה", מה שמבקשים ביום כיפור וכינויו של התרנגול המסכן שמעבירים אליו את העבירות. רק חבל שאי אפר להעביר אליו את קנסות הגאטסו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כפרע כפרע, מי שמבלה מספיק זמן עם פרחות וערסים יודע שזה כפרע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רעיון טוב, עכשיו צריך להדפיס חולצות שרשום עליהם "אבא שלי זגג רכב, זו הפרנסה שלו", לעמוד בצמתים עם לום ולחכות לכזה נהג מונית :)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמה שאשתי ניסתה ללמד אותי להשתמש בביטוי הזה, לא הצליח לה. וממש אין לה שום קשר לפרחיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
רעיון טוב, עכשיו צריך להדפיס חולצות שרשום עליהם "אבא שלי זגג רכב, זו הפרנסה שלו", לעמוד בצמתים עם לום ולחכות לכזה נהג מונית :)

או:

"ארנק שלך יכול להיעלם, זו הפרנסה שלי"

"אני מוכר סמים ליד בית הספר של הילדים שלך, זו הפרנסה שלי"

"זהירות, לום פתאומי בראש, ולקיחה פתאומית של האוטו, מצטער אחי, זו הפרנסה שלי"

"אני מעלים מיליארדים מכספי המיסים שלך, זו הפרנסה שלי, תצביע לי גם בבחירות הבאות, טוב אחי?"

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תתחיל עם זה :

http://www.youtube.com/watch?v=K80_VIHbdLI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
כמה שאשתי ניסתה ללמד אותי להשתמש בביטוי הזה, לא הצליח לה. וממש אין לה שום קשר לפרחיות.

אז אישתך אומרת "כפרה", פרחות וערסים אומרים "כפרע", קאפיש? :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
זו לא המדבקה המקורית.

הנה המקורית, לדעתי מאוד מתחשב ויפה מצידם.

אחד המצחיקים, :lol:

אגב, עם כל הקושי שבדבר, איפשהו צריך להבין נהגי מוניות, זו עבודה לכל דבר, בדיוק כמו אלו שעושים עבודות תשתיות בכבישים וחוסמים לנו הרבה פעמים.

ליד נהגי מוניות אני תמיד ערני כפליים.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...