Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 120k מאזדה לאנטיס 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני צריך להעביר את הרכב טיפול 120k , הרכב בכללי שמור ועובר טיפולים בזמן.

השאלה שלי היא לגבי החלפת שמן הגיר. לפי מה שכתוב במוסך המורשה הרכב עבר כבר החלפה של שמן ב 60k אולם הוא לא היה ברשותי אז.

כיום הגיר מתפקד נפלא ולעולם לא הייתה לי בעיה איתו השאלה היא האם לפתוח את תיבת הפנדורה הזו ולהחליף שמן או לוותר על הרעיון?

אני קצת מפחד מבעיות מאוחר יותר.

מעבר לכך אני מחליף שמן + פילטר שמן + מצתים + פילטר אוויר.

רדיאטור חדש ונוזל קירור הוחלפו ב 95k האם אני צריך להחליף נוזל קירור גם עכשיו?

תודה רבה.

פורסם

פשוט יש המון סיפורים על החלפות לא טובות של שמן גיר שגרמו לבעיות.

ויש לא מעט פוסטים על בעיות לאחר החלפת השמן.

יש כאלה שאומרים שצריך להחליף הכל , יש כאלה שאומרים רק חלק, צריך מכונה מיוחד או לא צריך....

פורסם
פשוט יש המון סיפורים על החלפות לא טובות של שמן גיר שגרמו לבעיות.

ויש לא מעט פוסטים על בעיות לאחר החלפת השמן.

יש כאלה שאומרים שצריך להחליף הכל , יש כאלה שאומרים רק חלק, צריך מכונה מיוחד או לא צריך....

החלפת שמן גיר מאוד מומלצת על מנת לשמור על הגיר שימשיך לתפקד כמו שצריך.

אם הגיר בסדר אז תחליף בלי לחשוב פעמים מה שכן תקפיד על שמן גיר אך ורק מקורי ואל תתפתה לשמנים זולים

כי הם בסופו של דבר יהרסו לך את הגיר.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...