Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפותח השרשור,

תגיד, מאוד מסקרן אותי, מדובר באותו בחור מפה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=491759

:lol::lol:

לא ישבתי לקרוא את כל השתשלות העניינים, אבל לפחות לפי הכותרות והמשפטים הראשונים בשרשור הנוכחי, נדמה לי שמן הראוי לאחד עם השרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=491675

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתקופה שאחרי שהם נפרדו, ולפני שהם חזרו- איך היו היחסים של X עם החבר'ה הותיקים?

ההרגשה שלי היא, שגם אם מחר הוא יעיף את VG לכל הרוחות, אני לא בטוחה שיהיה לו קל "להיקלט" אצלכם בחזרה. פגיעה באמון זה דבר שמאוד קשה לשקם.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

תן לבחור לזרום עם מה שטוב לו,אם מחר מחרתיים הם יפרדו סופית,אתה תהיה זה שיחליט אם למחול על התקופה או לזכור אותה ולנתק קשר.זה קורה לא מעט עם חברים שמסתנוורים מזוגיות ומתנתקים,או לחלופין מתחתנים/ילדים/וכו' ומשנים מסלול בחיים.

לדעתי vg,בחורה חכמה שקולטת שלא אוהבים אותה בחבר'ה שלכם,וזו הסיבה שהיא משתדלת שx לא יפגש איתכם ע"מ שלא יושפע ממכם.

שלא יבינו מדברי שאני מצדד בה או משהו,היא פשוט בעלת חושים חדים

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

^גבר בשנות השלושים לחייו שלדברי sportivo,ראה וטעם ויכול להמשיך בכך, ועדיין נשאר במערכת יחסים כזאת,כניראה שטוב לו או שהכלבה כישפה אותו ולא באמצעות מה שיש לה בין הרגליים,קשה למצוא הסבר אחר.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

ראשית, תיקון קטן. אתם תסלחו לי, אך כנראה שבלילה המוח פחות חד ולכן כתבתי VG. בעצם רציתי לכתוב VD. ר"ת של Vagina Dentata, כינוי שבעיני היא הרוויחה ביושר.

שיט, אם הייתה לו אלפא הוא היה משכיב אותה גם בלי להתניע :twisted:

זה היה TSI :twisted:

לעניין חבר שלך X, בחור טוב? חבר טוב? חשוב לך?

שים פס על גברת ואגינה (VG לא?...) ותתעלם מקיומה, תמשיך להיות בקשר ואם צריך גם תקבע לו עובדות ("אוסף אותך עוד חצי שעה, הולכים לדרינק").

לא ממליץ להכנס בין בני זוג בצורה ישירה, קרי ללכת ולשפוך את אשר על ליבך, בדיוק מהסיבה שאתה הופתעת- זה עלול להרחיק אותך מהחבר וליצור תוצאה הפוכה מזו שהיתה רצויה.

אתה חושב שאותו באנג על השולחן בסלון מזיק לחבר?

פנה להוריו או אם יש לו אחים גדולים וברי השפעה- פנה לאחיו.

בהצלחה.

לגבי ה"ירוק"/"חום", בלי קשר ל-VD זה לא שאני חושב, לאור הכמות והתדירות אני בטוח בזה.

הטקטיקה שאתה מציע לא בטוח תעבוד, אבל שווה לנסות.

לפותח השרשור,

תגיד, מאוד מסקרן אותי, מדובר באותו בחור מפה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=491759

:lol::lol:

לא. הוא לא כותב כאן (אם היה כותב, לא הייתי מעז להעלות פוסט שכזה) ואני לא מכיר אף אחד מהסביבה הקרובה שלו שכן (חוץ ממני, מן הסתם).

נשמע מוכר מאד מאצלנו בחבר׳ה. אבוד לך. ספור 5-6 שנים לגירושין מכוערים וקבל את הלבר חזרה שרוט כולו.

זה החשש העיקרי שלי. אני מאמין שיש סיכוי שהם יתחתנו ואני בטוח שזה לא יחזיק ויסתיים בצורה מזעזעת.

אין מה לעשות. LET IT GO.

אותי מעניין יותר מאיפה X משיג גראס אחרי שבנו גדר עם מצרים?

קודם כל, נגיד שהבחור יודע להסתדר, גם בזמנים קשים. יחד עם זאת, אני לא יודע מה המצב כרגע בהקשר זה.

אני רק שאלה.

למה שמישהו ירצה לחיות ככה? ציינת שהוא אינו חסר בטחון וראה עולם, הPUSSY לא זר לו.

אז מדוע בחר דווקא בזה?

ועוד לחשוב שהוא כבר היה בחוץ, אפילו בדייט ובחר לחזור לזה.

זאת שאלה מעולה שאני מנסה לברר את התשובה לה בעצמי. שמעתי כל מיני ספקולציות: יציבות, זה מה יש, אין מושלם וכו'.

אני לא קונה את זה, לדעתי קוראים לזה בפשטות "תסמונת שטוקהולם"

לא ישבתי לקרוא את כל השתשלות העניינים, אבל לפחות לפי הכותרות והמשפטים הראשונים בשרשור הנוכחי, נדמה לי שמן הראוי לאחד עם השרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=491675

איך אומרים? בכל בדיחה יש גרעין של אמת. לצערי.

בתקופה שאחרי שהם נפרדו, ולפני שהם חזרו- איך היו היחסים של X עם החבר'ה הותיקים?

ההרגשה שלי היא, שגם אם מחר הוא יעיף את VG לכל הרוחות, אני לא בטוחה שיהיה לו קל "להיקלט" אצלכם בחזרה. פגיעה באמון זה דבר שמאוד קשה לשקם.

אני לא יכול לדבר בשם אחרים, אך אני יודע שאם VD תעוף וזה יסתיים וכמובן X לא יהיה שמוק ויודה במיוחס לו :), אני אישית לא אשמור לו טינה. באמת.

לדעתי vg,בחורה חכמה שקולטת שלא אוהבים אותה בחבר'ה שלכם,וזו הסיבה שהיא משתדלת שx לא יפגש איתכם ע"מ שלא יושפע ממכם.

שלא יבינו מדברי שאני מצדד בה או משהו,היא פשוט בעלת חושים חדים

זה העניין, החבר'ה לא היו נגד, דווקא התלהבנו תחילה. כתבתי בפוסט הראשון, יש לה שכל, לוגיקה (מעוותת, כמסתבר), נראית טוב וכו'. אנחנו שמחנו בשביל X שמצא מישהי "נורמלית". מי ידע שהיא תתפתח לVagina Dentata שכזו.

^גבר בשנות השלושים לחייו שלדברי sportivo,ראה וטעם ויכול להמשיך בכך, ועדיין נשאר במערכת יחסים כזאת,כניראה שטוב לו או שהכלבה כישפה אותו ולא באמצעות מה שיש לה בין הרגליים,קשה למצוא הסבר אחר.
למען האמת, אני גם לא מאמין שכל הסיפור מתחיל ונגמר בין הרגליים שלה, אנחנו לא בני 16. עם זאת, אין להמעיט בערך ההשפעה של זה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כוס (יסלחו לי הבחורות כאן) , סמים ובחורה מתירנית הם הקריפטונית של כל גבר ממוצע.

גם לי היה חבר כזה, שנפל על כלבה מהגהינום שעשתה הכל כדי להרחיק אותו מהחבר'ה.

שכמעט שנתיים ניסנו כולנו "למשוך" אותו חזרה.

השקענו הרבה זמן ומאמצים.

ניסנו לתקוף את זה מכל מיני דרכים, מלהתחיל להיות חברים שלה עד לפשוט להציב לבחור עובדה שאנחנו לא מסתדרים איתה.

אפילו ההורים שלו שיתפו איתנו פעולה כי גם הם לא הסתדרו איתה.

לצערי כבר קרוב לשנה וחצי לא דיברנו, הוא בחור טוב שפשוט עשה בחירה מאד מאד רעה בחיים.

וגבר מסונוור (בייחוד מקרה שלו שהוא היה בתול, והיא דיי הגשימה לו את כל מה שראה בסרטים) יצטרך חתיכת מכה כדי להתעורר.

המלצתי האישית.

תתרחק ממנו, ניסתה, השקעת והוא עדיין לא מבין.

תן לו קצת אוויר אולי הוא יצליח להבין שהוא עושה טעות

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

כאשר שואלים אותי , ראיתה טלויזיה , הרווק , האח הגדול , אני צוחק ואומר - החיים מסביב יותר מעניינים .

אז א . ברוך הבא למועדון "החיים הולכים אחרי ריח ה בחורה והגראס "

ואין תשובה לבעיה - יש סטטיסטיקה פשוטה שרואים לאורך זמן - בטווח 3-7 שנים הם יפרדו ,וכנראה עם ילדים .

ואחר כך ישנאו אחד את השני .

גם בזוגיות רגילה יש אפשרות לגירושין ופרידה , בזוגיות מהסוג הנ"ל בודאות תהיה פרידה .

כך משלוש זוגות באותם נסיבות שהתחתנו ונפרדו , כאשר ההתראה הייתה רשומה על הקיר בגדול .

כאשר הקשר בזוגיות טוב - לא מתחבאים, לא סוגרים , ולא נכנסים למגננה ומסמנים כל אדם/חבר בסביבה כאיום .

דיברנו על חוכמת ההמונים בנוגע לצבע והגעה לדבר הנכון ב דברים יפים ,,

כנ"ל כאן - תן לבחור לקרוא את הדעות בדיון הנ"ל , זה החיים , כדאי כי לפחות ידע את כיוון הדברים לעתיד .

ובאם זו דרכו איתה - ידע את המחיר .

( כמו בטרגדיה היונית , זה מכתוב , ואין לאן לברוח , זה לא איכות חיים וברור כי בסוף הוא יבעט באזיקי הזהב )

ואתם , שמרו על קשר ולפחות קשר קל , חבר נשאר חבר גם כאשר הוא מבולבל , ובתנאי שהזוג הנ"ל לא יפגע בקשר של שאר החברים.

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
סגרה אותו איתה בחדר, הם לא מדברים עם אף אחד, זה לא כל כך נחמד

שחרר ממנו, או שהוא יעלם לחלוטין, או שהוא יעשה אכבר חזרה לחבר'ה אחרי שיסיים את זה.

משכנתא זה קל

פורסם

אני אגיד לך את זה קצר ולעניין בגלל שהייתי בערך באותו המצב עם חבר.

עזוב אותו בשקט. אל תנסה לעזור לו ולא כלום, אתה בסוף עוד תצא החרא.

אם אתה לא מסכים להיות חבר שלו רק כשהוא צריך עזרה, דבר איתו על זה ושהוא יחליט לאן לקחת את זה, שחור או לבן.

ואם בא בא לך לאסוף את כולם ולהתפרע, תעשו לו מארב איזה יום ואת "העינויים" אני משאיר לכם :)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הרשו לי לחלוק על דעות המלומדים פה.

אני לא חושב שזה קשור לסקס.

זה קשור למשהו הרבה יותר עמוק שקשור לכל התפישה העצמית שלו.

זה הכוח של נשים, שהן מסוגלות לעוות לנו את המציאות ואת כל תפישת העולם שלנו לרמה שבה אנחנו לא היינו מזהים את עצמנו בחיים אם מישהו היה מתאר התנהגות כזו.

זה באמת לא רק סקס, אלא היא גרמה לו לחשוב שהיא באמת מרכז העולם ושכולם חוץ ממנה לא שווים את המאמץ, שזה היא והוא נגד כולם.

זו הבעיה האמיתית, לא חרמנות (למרות שגם לי יצא להישאר במערכות יחסים בגלל סקס סביר פלוס, לפני שלמדתי מהו סקס מעולה :twisted: )

פורסם

במלוא הכבוד, זה לא כוח של נשים אלא חולשה של גבר, במקרים רבים חצי-מכוונת, אם לא יותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מצטרף לתומר

לפותח השירשור:

דרך מצויינת לגרום למישהו לשנוא אותך, זה לנסות לעזור למישהו שלא מבקש עזרה (אבל אתה החלטת שהוא צריך, אז זה בסדר).

אל תנסו לשלוט לו על החיים, אלה החיים שלו, ורק שלו. הוא נותן את ההגה למי שהוא מחליט. אם הוא מחליט לתת אותו ל-VD, כמו שקראת לה (כנראה שהיא באמת כלבה, אבל זאת לא הנקודה פה), זאת בעיה שלו, ורק שלו. אתה רואה את עצמך כאח שלו גיבור, ומנסה לתלוש לVD את ההגה מהידיים, אבל X עדיין נשאר במושב האחורי, כי אולי מתאים לו להישאר שם, וכנראה שיחזיר את VD לשם, בהזדמנות הראשונה, כשתעצור את האוטו לתדלק או לקנות שתיה. ואז הם ימשיכו בדרכם, וישאירו אותך עומד עם פה פעור בתחנת דלק.

עד שX לא יחליט לבד לקחת את ההגה בידיים, ולא יבעט את VD מהאוטו, לא אתה, ולא אף חבר אחר לא יעשו את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממזר שמן - התכלית נכונה, הדרך לא (לדעתי כמובן). הוא לא מנסה לקחת ממנה את ההגה, אלא להפנות אותו למה שכולם רואים. אלא מה, כמו שכתבת זה לא עובד במציאות. אני מצטער שאני פסימי, אבל הבחור אבוד. מעטים מצליחים לצאת מהמלכודת הזאת ולחזור למצב צבירה קודם נורמלי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...