Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע מוכר מאד מאצלנו בחבר׳ה. אבוד לך. ספור 5-6 שנים לגירושין מכוערים וקבל את הלבר חזרה שרוט כולו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק X יכול להציל את עצמו מהכלבה.

היתה לי חברה כזו בעבר. אחרי תקופה לא ארוכה קיבלתי בחודש אוקטובר הודעה בזו הלשון "אני לא רוצה להתחתן, אבל באפריל אנחנו מתחילים לעבוד על ילד". באותו היום כבר לא היינו יחד, וכל התחנונים, כולל הXXX לא שינו את דעתי. חזרתי לחייך.

אתם לא יכולים לעשות דבר, ויש כאלה זוגות בכל חבר'ה.

שחררו 2.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מניסיון עם מקרה דומה - הוא אבוד. אצלנו בחבורה זה כבר לא חזר להיות אותו הדבר, בעיקר בגלל כעס על בחור שהעדיף איבר, כמו שהיטיבו להתבטא כאן, על חבריו. אותו חבר מן הסתם כבר נפרד, לפני הרבה שנים, מה-VG שלו ויצא ללימודים לתארים מתקדמים לחו"ל. גם כשהיה בארץ הקשר כבר לא היה אותו קשר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם אתה חבר אמיתי אז קבל את הבחירה שלו. אמרת את שלך פעם אחת ומכאן אל תדוש בזה אם הוא לא פותח את זה.

לדעתי אתם סתם נכנסים למלחמה מיותרת. קבע פגישה עם השרמוטה ונסה לגרום לה להרגיש רצוייה ולהפוטך אותה לחלק מהחברה. יכול להיות שתגלו שיש לה גם מעלות, יכול להיות שתסבלו אותה בשקט כדי לא לאבד את החבר ויכול להיות שבכל מקרה הוא נדון לאבדון ושום דבר לא ימנע את הניתוק אבל עד שלא תנסה לא תדע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הבעיה זה פחות היא, יותר תפיסתו של החבר אותה. עם זה לרוב אין מה לעשות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
רק X יכול להציל את עצמו מהכלבה.

זה ככה בהכל. סמים, טמטום, הזנחה וזוגיות. מי שלא רוצה להינצל, אי אפשר להציל אותו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לצערי הסיפור הזה מוכר בכל חבר'ה.:cry:

אנחנו איבדנו ככה חבר ילדות,כל הניסיונות לדבר ולהתערב כשלו. זה שילוב של אופי חלש של גבר ואופי מסריח של כלבה.

• אחראי פורום
פורסם

כן, גם אני עברתי את זה. עם חבר של יותר מ-15 שנה, חבר טוב ויקר, שפתאום הכיר את ה-VG שלו.

בלשון המעטה, לא התחברנו אליה. בלענו אותה בכוח, הכל בשביל החבר.

אממה, פתאום דווקא הבחור החליט לחתוך, לא עונה, לא מגיב לכלום.

הבנתי שזה הוראה מלמעלה ותוך צער רב ורחמים גדולים פשוט הפסקתי לנסות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני רק שאלה.

למה שמישהו ירצה לחיות ככה? ציינת שהוא אינו חסר בטחון וראה עולם, הPUSSY לא זר לו.

אז מדוע בחר דווקא בזה?

ועוד לחשוב שהוא כבר היה בחוץ, אפילו בדייט ובחר לחזור לזה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני לא מבין ממה אתה ועוד רבים מופתעים ?

יש לא מעט אנשים שכשהם מפתחים רגש הם מתעוורים, הם יכולים להיות במקום הכי גרוע בחיים שלהם ולשכנע את עצמם כל בוקר שהכל בסדר.

אפשר לומר שהכרתי בחיי לא מעט בנות (כבר למעלה מ-10 שנים עוסק בתחום חיי הלילה), ומהנסיון שלי אני יכול לומר שלכל קשר כזה יש "תסמינים מקדימים".

אישה לא מתעוררת בוקר אחד ונהפכת לכזו, זה מגיע עם הרבה רמזים לפני בין אם היא מתכוונת לרמוז ובין אם לא.

בדיוק כמו שאפשר לזהות לקוח "בעייתי" ולהמנע מעיסקה שאחר כך תעשה לך הרבה כאבי ראש, ככה צריך\אפשר\כדאי לזהות בן זוג בעייתי ולהמנע מקשר כזה, במיוחד אם אתה יודע שאתה לא בנאדם שיכול לסיים מערכות יחסים כשאתה מאוהב.

ברגע שבחורה כזו יודעת איך לשלוט בגבר שלה ולתמרן אותו אף אחד מכם לא יצליח לשכנע אותו שהיא לא בסדר, אם הוא מספיק טיפש בשביל להיות שם- שיקבל את הכאפה שהוא צריך לקבל והוא ילמד להבא.

חן חן.

פורסם

זו מין יכולת שיש לנשים לטמטם אותנו לגמרי.

מבטיחות שיהיה טוב, מראות לך שאכפת אבל אוכלות אותך בחיים באותו זמן.

מגבר שעושה מה שבא לו פתאום אתה מוצא את עצמך מקבל כל מה שהיא אומרת רק כי אתה רוצה להימנע מלריב או משהיא תצעק לך משהו ותתחיל לבכות, ופתאום אתה הזאב הרע כי שכחת לקנות חלב או כי לא שמת את הכלים במדיח.

זה יותר גרוע כשהן מתחילות להכתיב את העתיד של מערכת היחסים.

יום אחד אתה מקבל הצהרה של "טוב, אז מתחתנים" או שאתה פשוט מוצא את עצמך עובר "בצחוק" על רשימת אורחים לחתונה או משתעשע עם רעיונות שאתה לא ממש מסכים איתם.

אבל אז אתה מגיע למצב שבו אתה קולט שבעצם בלי לשים לב הסכמת להמון תנאים שלא היית מודע שהסכמת אליהם (כמו איפה תהיה החתונה שמעולם לא הצעת, או שאתה חייב להזמין אורחים מסוימים לחתונה שלא שמת לב שתכננת אבל שכבר מוכנה עם כל הפרטים).

אז אם תגיד משהו היא תרצה לעזוב ואתה תישאר בלי כלום (הרי הרחקת את החברים שלך כי היא לא אוהבת שהם צוחקים יותר מדי\מעשנים\נכנסים לך לחיים\אין להם חברה\מזיינים יותר מדי).

ככה הן (הכלבות שביניהן) תופסות אותנו בביצים.

זה כמו תורת המשחקים ונפילה של מניה.

אתה אומר לעצמך "אבל השקעתי בזה כל כך הרבה, אין מצב שלא תהיה עליה אחרי הירידה הזאת".

אבל לא, הפסדת הכל, כולל חברים ואת הכבוד העצמי שלך.

כמה גברים שקרובים אלי לא קלטו את זה בזמן.

אני פעם אחת זיהיתי מוקדם ובפעם השניה הצלחתי איכשהו לחתוך את הזרועות של התמנון הזה ולברוח.

פורסם

לצערי הרב זו לא יכולת רק של נשים.

אם אני הצלחתי לחזור לחיים אחרי 3 שנים של נתק, כל אחד יכול. פשוט צריך להחליט מה טוב לך ומה לא טוב לך, ולשניה להיות אגואיסט ולא לחשוב על בן הזוג אלא רק על עצמך - X צריך לחשוב לעצמו "האם אני אומלל?" ומשם להמשיך את חייו הלאה. למרבה הצער אתם לא יכולים לעשות כלום חוץ מלזרוק לו רעיונות ולחכות לראות אם הם ישקעו.

• תוכן חדש...