Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לצערי הרב זו לא יכולת רק של נשים.

במלוא הכבוד, זה לא כוח של נשים אלא חולשה של גבר, במקרים רבים חצי-מכוונת, אם לא יותר.

בדיוק. כנראה שהיא פשוט השלימה משהו שהיה חסר לו בחיים, להאשים אותה בהכל זה די ילדותי.

במבט קוסמי - בחיים כמו בעסקים, לכל פראייר פוטנציאלי יש מישהו שידע להתלבש עליו. כנראה שהפעם הוא פגש מישהי עם אופי יותר חזק ממנו וכעת הקארמה מתנקמת בו על כל אותן בחורות שאותן הוא סינן בכזאת בגאווה.

כנראה שבלילה המוח פחות חד ולכן כתבתי VG. בעצם רציתי לכתוב VD.

אני מתנגד. :roll:

אחלה כתיבה אבל, אשכרה קראתי את כל ההודעה הראשונה כמו סיפור מתח וזה אפילו לא היה במשמרת לילה.

פורסם
תן לבחור לקרוא את הדעות בדיון הנ"ל

האמת שאמנם זה רעיון די מבהיל, אך הוא בהחלט מעניין.

אני מתנגד. :roll:

אני מניח שאפשר לקבל את שני השמות. :wink:

---------------------------------------------------------------------------------------------

ספורטיבו,

תגשש שוב אצל אדמין ותחזור עם חומרים למחר בלילה.

כך עשיתי, לא היה לה הרבה מה להוסיף. יחד עם זאת, נראה שכרגע באמת אין יותר מדי מה לעשות. אני מצדי מאמין שכן אשתדל לשמור על קשר ולו בשביל לדעת מה מתרחש והזמן יעשה את שלו.

אה ועכשיו אני צריך להסביר את זה:

אדמין היא לא ממש משנית אבל במובן מסוים היא דמות שטוחה כאן.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אני מצדי מאמין שכן אשתדל לשמור על קשר ולו בשביל לדעת מה מתרחש והזמן יעשה את שלו.

אה ועכשיו אני צריך להסביר את זה:

אדמין היא לא ממש משנית אבל במובן מסוים היא דמות שטוחה כאן.

במיתולוגיה ובפורום (לפי שמועות מספרד ) :wink: האלים/ המנהלים היו ה מני,י,קים קובעי גורלות וחורשי מזימות .

הנימפות/ אדמין היו דמויות משניות/ שטוחות , אבל אדמין היא כרגע הגשר בניכם, וגשר צריך אותו שטוח , כך שהיא נמצאת במקום טוב .

- והיא מוסיפה קשר אנושיות אוירה וסקסיות ,, :lol: ( סתם סיבה להעלות תמונה של נימפה )

images?q=tbn:ANd9GcTAwNUPaJYYpnOLdBrTRP3ls6glxYeI48kz7-qvYXPMWGlyCeKcGg

וזה מנהל,,אל.

images?q=tbn:ANd9GcSzY4nuz-1Sacls6G703-fj-b0-t_ScfvglQZAZ3l7qMj47CpzN1Q

אם זה לא ישכנע אותה , כנראה איבדתי את זה ,,

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
כאשר שואלים אותי , ראיתה טלויזיה , הרווק , האח הגדול , אני צוחק ואומר - החיים מסביב יותר מעניינים .

אז א . ברוך הבא למועדון "החיים הולכים אחרי ריח ה בחורה והגראס "

ואין תשובה לבעיה - יש סטטיסטיקה פשוטה שרואים לאורך זמן - בטווח 3-7 שנים הם יפרדו ,וכנראה עם ילדים .

ואחר כך ישנאו אחד את השני .

גם בזוגיות רגילה יש אפשרות לגירושין ופרידה , בזוגיות מהסוג הנ"ל בודאות תהיה פרידה .

כך משלוש זוגות באותם נסיבות שהתחתנו ונפרדו , כאשר ההתראה הייתה רשומה על הקיר בגדול .

כאשר הקשר בזוגיות טוב - לא מתחבאים, לא סוגרים , ולא נכנסים למגננה ומסמנים כל אדם/חבר בסביבה כאיום .

דיברנו על חוכמת ההמונים בנוגע לצבע והגעה לדבר הנכון ב דברים יפים ,,

כנ"ל כאן - תן לבחור לקרוא את הדעות בדיון הנ"ל , זה החיים , כדאי כי לפחות ידע את כיוון הדברים לעתיד .

ובאם זו דרכו איתה - ידע את המחיר .

( כמו בטרגדיה היונית , זה מכתוב , ואין לאן לברוח , זה לא איכות חיים וברור כי בסוף הוא יבעט באזיקי הזהב )

ואתם , שמרו על קשר ולפחות קשר קל , חבר נשאר חבר גם כאשר הוא מבולבל , ובתנאי שהזוג הנ"ל לא יפגע בקשר של שאר החברים.

אייל .

נפלאות הן דרכי האדם.

תאמין לי, יש מצב (יותר ממצב אחד אפילו) שהם מתחתנים ולא מתגרשים.

מאיפה לך לדעת ?

(אף פעם אי אפשר. אפשר רק לנחש וגם זה בע"מ).

alfa 156 2.5.

פורסם

vd לא קשורה לעניין,

חברך משנה פאזה בחייו ואין הרבה מה לעשות בעניין.

אני נטשתי את כל מי שהכרתי בחיי - חלקם בהדרגה וחלקם בחיתוך מהיר,

לא עשיתי זאת מרוע או זלזול,פשוט עברתי תהליך שינוי מסויים ופתאום דברים ואנשים שהכרתי

במשך שנים ובקשרים הדוקים- נראו לי זרים לפתע.

הקשרים הלכו ודעכו, החלפתי מספר טלפון,עברתי רחוק מעיר ילדותי,וכולם השליכו זאת על חברתי

החדשה דאז (אשתי כיום). זה הרי בולשיט טהור לחשוב כך.

כעבור מספר שנים פתחתי פייסבוק וכול אותם האנשים עלו חזרה על פני השטח, עם חלקם התכתבתי תקופה,

עם חלקם ניהלתי מספר שיחות טלפון למשך תקופה ועם שניים מהם אני מדבר היום בערך פעם בשנתיים בטלפון.

התנתקתי מהר מהפייסבוק.

אותם השניים היו חבריי הטובים ביותר (בחור ובחורה),הקשר ביננו דאז היה יומיומי והחוויות שלנו ביחד יכולות

להכיל ספר. אומנם המצב נראה מוזר ביותר אך כיום כשמתבצעת שיחת הטלפון היא איכותית,ארוכה,לא מחייבת,

ומשאירה טעם של עוד.אך גם כיום כשעברו שנים מאז-איני רואה עצמי מחדש קשרים איתם כבעבר הרחוק.

זה קורה,אך לא בהכרח אם בכלל בגלל אותה בחורה.

הרי אתה לא מדבר כאן על נער בן 17,אתה מדבר על אדם בוגר מבין עניין שראה דבר או שניים בחיים,

תן לו קצת קרדיט.

Gn'f'R

פורסם

תמצא לך גם חברה או שתשכח ממנו. ואולי גם מאדמין בקרוב.

אגב, אני לא הייתי מחכה 45 דקות, אבל זה אוף טופיק.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
vd לא קשורה לעניין,

זה בדיוק מה שניסיתי להסביר, רק שאני גרוע בהסברים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
vd לא קשורה לעניין,

לא עשיתי זאת מרוע או זלזול,פשוט עברתי תהליך שינוי מסויים ופתאום דברים ואנשים שהכרתי

אתה צודק אם לא היה כל מה שהיה, נטען שהבחור נפרד ממנה בגלל בעיות שהיו לו איתה, זה כבר מעלה ספק לגבי השינוי פאזה מרצונו החופשי.

זה נראה שהיא יותר משפיעה עליו, אבל שוב, גם במצב כזה אין מה להתערב חוץ משיחת הסברה וניסיון להבין.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא קראתי הכל, הגעתי עד ל: "ל-VG כמעט ואין חברות", זה מספיק.

בחורות בלי חברות הן בד"כ "נידיוט" ותלותיות, AKA: רוצות להידחף גם כשאתה רואה כדורגל עם החברה.

במידה ופיספסתי משהו תשלימו :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
vd לא קשורה לעניין,

הקשרים הלכו ודעכו, החלפתי מספר טלפון,עברתי רחוק מעיר ילדותי,וכולם השליכו זאת על חברתי

החדשה דאז (אשתי כיום). זה הרי בולשיט טהור לחשוב כך.

כעבור מספר שנים פתחתי פייסבוק וכול אותם האנשים עלו חזרה על פני השטח, עם חלקם התכתבתי תקופה,

עם חלקם ניהלתי מספר שיחות טלפון למשך תקופה ועם שניים מהם אני מדבר היום בערך פעם בשנתיים בטלפון.

התנתקתי מהר מהפייסבוק.

אותם השניים היו חבריי הטובים ביותר (בחור ובחורה),הקשר ביננו דאז היה יומיומי והחוויות שלנו ביחד יכולות

להכיל ספר. אומנם המצב נראה מוזר ביותר אך כיום כשמתבצעת שיחת הטלפון היא איכותית,ארוכה,לא מחייבת,

ומשאירה טעם של עוד.אך גם כיום כשעברו שנים מאז-איני רואה עצמי מחדש קשרים איתם כבעבר הרחוק.

זה קורה,אך לא בהכרח אם בכלל בגלל אותה בחורה.

הרי אתה לא מדבר כאן על נער בן 17,אתה מדבר על אדם בוגר מבין עניין שראה דבר או שניים בחיים,

תן לו קצת קרדיט.

אם זה לא קשור לVD, אז אתה צודק ואין מה לחפור בזה. כל אחד עושה את בחירותיו.

למרות זאת, הגרסה המופיעה כאן היא קצה הקרחון, עיקרי הדברים. אני כן נוטה להאמין כי העניין סובב סביב VD ומערכת יחסים ממש לא בריאה שמתנהלת ביניהם בעקבות אופיה של VD או לכל הפחות עקב השילוב בין X ל-VD.

מעבר לכך, האמן לי שהוא מקבל ממני את מלוא הקרדיט. מקור התסכול והרצון לגרום לשינוי, בנוסף לאובדן חבר, הוא בתחושת החמצה (שלי, עבורו). למיטב זכרוני במהלך כל התקופה של X עם VD, העלתי את הנושא בפניו פעמים בודדות. אינני חופר לו בעניין.

כמו כן, ברור לי שבין אם VD היא הבעיה העיקרית ובין אם לא, לבדי לא אוכל לשנות את המצב ואף על פי כן, לתפיסתי, כן חשוב להעביר לו את המסר בצורה ברורה; כמובן שאני לא יכול לפקוד עליו מה לעשות (את זה VD עושה).

אתה מרמז על כך שאדמין נטולת חזה בעצם?
חלילה. נעצור כאן לפני שאני באמת אסתבך. :)

אם זה לא ישכנע אותה , כנראה איבדתי את זה ,,

אייל .

הכל ברוח טובה.

תמצא לך גם חברה או שתשכח ממנו. ואולי גם מאדמין בקרוב.

אגב, אני לא הייתי מחכה 45 דקות, אבל זה אוף טופיק.

שמע, מינית אני מסופק מעל ומעבר, כרגע זה מספיק. לגבי לשכוח ממנו, כנראה שהזמן יעשה את שלו.

את אדמין אני מכיר זמן רב, יש לה בן זוג ובינינו אין כל עניין מיני/רומנטי, אז הכל בסדר.

לא ממש הבנתי את ההערה של ה45 דקות.

אתה צודק אם לא היה כל מה שהיה, נטען שהבחור נפרד ממנה בגלל בעיות שהיו לו איתה, זה כבר מעלה ספק לגבי השינוי פאזה מרצונו החופשי.

לא ציינתי את זה מקודם, אך אמנם זו לא הגרסה ששמעתי תחילה ואמנם אני לא יודע בדיוק מה התרחש שם, אך בדיעבד התברר לי כי את הפרידה יזמה VD. במידה מסויימת, עובדה זו אולי מערערת במעט את מידת שטניותה של VD, אך למרות זאת אני מאמין כי לפחות במקרה של X, החיים עם VD הינם יותר סבל מאשר הנאה (ביחס אשר לא מצדיק את המשך קיומו של הקשר הזה, בעיני כמובן).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

שני עקרונות שחוסכים חפירות:

1. זה אף פעם לא עניינך מי מאן דהוא בוחר כבן/בת זוג. אפשר רק להחליט כמה קשר אתה רוצה איתו/איתם. כן בריא ל-X לא בריא ל-Z... לא עניינך. ממש לא עניינך. כחבר טוב, דבר איתו כשהוא בא אליך, אבל חוצמיזה, שיעשה את הבחירות שלו.

2. Bros b4 hoes תופס עד שעובר גיל ההתבגרות. בעולם של אנשים מבוגרים, האישה לוקחת (ואחרי זה המשפחה). היא השותפה שלו לחיים, אתה לא. זו ההיררכיה (וזה מינוי שלו). תתרגל.

כשתשלים עם זה, שלווה גדולה תיפול עליך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...