Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו פה ריסק לאחרונה VR6 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו מישהו עשה לאחרונה (אתמול-היום) תאונה עם VR6 שלוש דלתות יפיפיה עם ג'נטים מזהב -משהו באמת נדיר :o ?

היום בבוקר ראיתי אותה נוסעת על גרר כולה חבולה ,בוכה ומדממת..ממש נקרע לי הלב !

חברה סעו בזהירות חבל על המכוניות האלה לא נשארו הרבה כאלה בארץ!!! :p

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

בחיפה יש כאלה בכמויות וכולם של ערסים למינהם.....

לא ידוע לי על מישהו בפורום עם גולף vr6

אני שונא את הקיץ!

פורסם

מישהוא (מחיפה כנראה) ריסק ביום חמישי בבוקר בדרך לחרמון 106 ראלי לבנה דור שני עם פנסים לבנים, יפיפייה.... בעזרתה האדיבה של משאית .

אמבולנס היה נוכח במקום, מקווה שכולם בסדר...

פורסם
מישהוא (מחיפה כנראה) ריסק ביום חמישי בבוקר בדרך לחרמון 106 ראלי לבנה דור שני עם פנסים לבנים, יפיפייה.... בעזרתה האדיבה של משאית .

אמבולנס היה נוכח במקום, מקווה שכולם בסדר...

בדוק בפורום תפוז.הוא פרסם תמונות. הוא בסדר גמור. רק לא היה לו ביטוח מקיף או צד ג' :shock:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוויייי כמה שזה עצוב על הראלי...

לפני כמה ימים ראיתי לנטיס f אדומה הדגם עם הפנסים העולים מרוסקת על עמוד והייה בתוך האוטו דם... מגעיל ועצוב

אני שונא את הקיץ!

פורסם

אתמול בצהריים , בגשר שמחבר בין הנמל לעיר.

אסטרה GSi לבנה מרוסקת, דלת הנהג מפורקת ממקומה.

אני מקווה שאף אחד לא נפגע - לא ראיתי אמבולנס או משטרה בסביבה.

• תוכן חדש...