Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני כבר מש נואש, לא הצלחתי למצוא שום פיתרון ראוי לתושבת לסמארטפון לרכב.

בתחילה ממש רציתי שהוא יעמוד על הדשבורד, אבל כל פיתרון שלא ניסיתי, גם המתקנים הם הוואקום הכי "משוכלל" לא עזרו, אפילו לא עיגולים דביקים כאלה שאמורים לגשר. שום דבר לא תופס על הדשבורד הזה נקודה.

אח"כ נשברתי והחלטתי להתפשר על תלייה על השמשה הקדמית, אבל גם זה סופר בעייתי בגלל הקימור המתמשך של השמשה והזווית שלה, כמעט בלתי אפשרי למקם מתקן בלי שהוא יהיה תקוע באמצע הגובה וממש יפגע בשדה הראיה (או סתם יציק בעין).

וגם כמה מתקנים שניסיתי אפילו סתם בשביל הניסיון (כאלה שנחשבים לאיכותיים ויקרים) לא הצליחו להישאר דבוקים לשמשה למשך זמן מספק (חלקם אחרי יומיים משתחררים, חלקם אחרי שבוע...).

לא הצלחתי למצוא שום מקום שאפשר לעגן בו מתקן בצורה אלגנטית, יציבה ובטיחותית בלי לגרום להרס (למשל כמו להבריג לדשבורד).

כבר חשבתי לשים פלאח אבל אשתי לא אוהבת את זה שהיא צריכה ממש להוריד את המבט מהכביש בשביל להסתכל בג'יפיאס וכו' (היא משתמשת הרבה), ואני חושב שהקליטה שם פחות מוצלחת, וגם אני לא אוהב את איך שזה תקוע באמצע החיים, במיוחד בשביל הנוסע.

יש למישהו רעיון ? מישהו עם הרכב שהצליח ליישם משהו ? באמת שכבר נואשתי, כמעט שנה שאני עם הרכב ועדיין לא הצלחתי למצוא פיתרון וזה ממש סכנת נפשות.

פורסם

היי

אני ממליץ לך להגיע אליי למרכז ההתקנות של חברת פרטנר

יש לנו הרבה פתרונות יצירתיים

אם אתה לא גר במרכז אשמח להמליץ על מתקין אחר

בהצלחה

• תוכן חדש...