Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אקבל את הביקורת שלך לגבי הסבלני אבל רשלני לא.

אני לא הייתי שם, אני לא יודע כמה התמרון שלך היה רשלני או לא (אם בכלל). אבל ככל, אני חושב שיותר נכון לתת למי "שנתקע בשמאלי" לפנות את הנתיב, ואז לעקוף אותו משמאל, ולו רק מתוך ההנחה שבד"כ מדובר בשוקיסטים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי האישית, פות"ש גרוע מהנהג אותו עקף.

גם לאור העובדה, שהוא מייחל שיהיה לו טנדר חבוט על מנת.

לחנך נהגים אחרים.

פורסם
לאחרונה יצא חוק בבריטניה נגד נהגים שנתקעים בנתיב האמצעי, שלא לצורכי עקיפה. מתי אצלנו?

(פורסם בפורום המשפטי)

בארה"ב אפשר לנהוג בכל נתיב, כאשר ההמלצה היא למעט במעבר נתיבים ככל האפשר.

פורסם
זה המקרה:

אני נוסע ברחוב שמהירות הנסיעה המותרת 70

כ100 מטר לפניי מזדחל "ג'יפ" בנתיב הכי שמאלי במהירות 50 , אחרי ששתי רכבים עקפו אותו מימין אני מחליט לעבור גם כן לנתיב הימני ולא להיתקע אחריו אבל מה החכמולוג מחליט שעכשיו בא לו לעבור מהשמאלי ביותר לימני ביותר, אז נכון הוא הסתכל במראה והפעיל וינקר אבל למה לעזעלזל הנהג הישראלי הממוצע מיחס חשיבות רק למרחק ולא למהירות הרכב שנוסע מאחוריו?!?!

אז אחרי שצפרתי לו ועברתי לנתיב העוד יותר ימני ועקפתי מימין(כן אני מודע שאסור לעקוף מימין, בכל זאת העדפתי לעשות את זה מאשר לבלום בגלל החמור הזה) החוצפן הזה והאישה שלו עוד עוצרים לידי ברמזור וצועקים עליי שאני משוגע ורוצח :evil:

לפעמים אני מאוד מצטער שאין לי טנדר טויוטה ישן ודפוק מכל צד רק בישביל לדפוק אנשים כאלה בכוונה , אולי רק ככה הם ילמדו שהם הלא צודקים.

אם אני מבין נכון מדובר על כביש בעל שלושה נתיבים די פנוי, כאשר תחילת המקרה מוצאת את כולכם בנתיב השמאלי ביותר. אם זה המקרה הרי שמדובר במצב בו כולם טועים, ואף אחד לא מודע לזה, וימשיך לטעות כך בכל יום נתון.

ולתפארת מדינת ישראל.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

איך הדבר הזה קורה כל בוקר בכביש 431 מכיוון ראשון לציון מזרח למערב, כל בוקר קבוע יהיה פלוץ אחד שיסע 60 בכביש בעל נתיב אחד לאורך ק"מ עד שהוא יתפצל ל 2 ואז, מר בחור יחליט להאיץ איתך בירידה כי בא לו.

כל בוקר אותו סיפור קבוע.

אבל עדיין אתה עקפת מימין אז אין לך לאן לבוא בטענות.

Opel Adam S 2017

פורסם
בארה"ב אפשר לנהוג בכל נתיב, כאשר ההמלצה היא למעט במעבר נתיבים ככל האפשר.

ולשמור על נתיב ימני פנוי לפני מחלף, כדי לאפשר למשתלבים ממנו נתיב האצה פנוי בעליה לכביש מימין.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לפי דעתי , אני לא יודע מה החוק לגבי זה , כאשר אתה נוסע בימני ורכב רוצה לעבור לנתיב שלך מהשמאלי , עליך לאפשר לו לעבור ולהאט טיפה עם צריך. חוץ מזה לא רואה בעיה בעקיפה מימין בכביש מרובה נתיבים.

יש מצבים שנהגים "נתקעים" בשמאלי ולא נותנים להם לחזור לימני כי הרבה חכמולוגיים "ממהרים" נצמדים אליהם מאחור ולא נותנים להם לראות כלום מה קורה מאחוריהם , מלחיצים אותם ועוקפים בפראות מימין. איך בדיוק ניתן לחזור לימין ככה?

פורסם

כפי שרשמו לך, חוסר האחריות הוא שלך.

יותר מכל, הרצון שלך בהיילקס חבוט כדי לייצר תאונות דרכים וללמד נהגים אחרים מי כאן הגבר, מעיד על עצמך כמי שיוצא לכביש למלחמה.

תירגע נסיך. גם לאחרים מותר להשתמש בכביש, ואם הם נטולי כישורי נהיגה, עדיף להתרחק מהם ולא להילחם בהם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ו-tzivpper, הגישה הרציונלית שלך לא עובדת. אתה מוזמן לבדוק, ב70% מהמקרים הנהג בשמאלי לא מודע לקיומך בכלל.

סלח לי ידידי, אבל זה שטויות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ומותר לעקוף מימין?

כן. אבל התנועה מתנהלת שם הרבה יותר לאט ובשאנטי, גם בגלל שיש מלא משטרה. הם פשוט לא ממהרים. ההפך הגמור מאיטליה, לדוגמא.

פורסם

בעיר עוד אפשר להבין נסיעה בשמאלי, לא פעם מצאתי את עצמי מזגזג ימינה ושמאלה בגלל ׳הפתעות׳ למיניהן כמו אוטובוסים, רכבים שחנו בצורה בולטת או סתם איזה פרחה מטומטמת שפותחת את הדלת עד הסוף, בפתאומיות, אחרי שחנתה, עד שהתייאשתי ועברתי לשמאלי. בבינעירוני אני מקפיד בפדנטיות.

.I'm very super famous

• תוכן חדש...