Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סליחה על הבורות.

האם התלקחות הרכב היא באחריות צמפיון או הטכנאי שהחליף נתיך?

ברגע שתוכח אשמתם תוכלו להשתלח בהם.

אני מניח שזה לא הרכב הראשון בעולם שהתלקח. מעניין אם יש סאטיסטיקה של מותגים וסיבות להתלקחות ספונטנית.

הטכנאי נישלח ע"י השירות של צמפיון אז ...

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עוד תמונה

מהתמונה נראה שחלק מהחיווט נשרף אבל זה עדיין לא מעיד שזו אשמת צ'מפיון או המכונאי שהחליף פיוז. לא הגזמת קצת בכותרת ?

סה"כ נשרפה צמת חשמל וניתן להחליפה בשלמות ושלום על ישראל.

למה לא צילמת את כול תא המנוע ?

איזה כייף לי :)

פורסם
אם אתה מדבר על התמונות שבהודעות מס' 33 ו-35, אז לצערי אלו אינן הוכחות אלא ""הוכחות"" שגם אני יכול לתת:

34991d1269560607-burnt-out-fj-engine-bay.jpg

כמו שכתבתי: תמונה של הרכב השרוף שניתן להבחין בה בלוחית הרישוי שלו כשאינה מצונזרת ו/או כל הוכחה אחרת, או שהשרשור הזה ננעל מחר בבוקר.

בתור אדם שנרשם רק אתמול לפורום, לצערך טרם הספקת לצבור כאן מוניטין של כותב ותיק, וכל זמן שלא תספק הוכחה חד-משמעית לכך שהסיפור שלך אינו בדוי, הוא מדיף ריח עז של פלסטיק שרוף.

בהחלט אני מסכים דברייך. הבחור חייב לספק הוכחות נוספות 'ששרפו לו את הרכב'.

איזה כייף לי :)

פורסם
הטכנאי נישלח ע"י השירות של צמפיון אז ...

ואולי אין קשר בין הפיוז או התקלה להתלקחות הספונטנית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לכל הציניקנים, החוכמלוגים והמתחכמים (שמסתבר שיש הרבה כאלה פה)- מעניין מה אתם הייתם עושים אילו הרכב שלכם ממודל חדיש יחסית היה נשרף? סתם כך נשרף, לא בחצר הבית ולא ליד הילדים, שזה מחמיר את המצב ואת חוסר האונים פי כמה.

אנשים פה פתחו המון שרשורי שטנה והוצאת קיטור על שריטות או פגיעות פח מינוריות. אנשים כאן מתבאסים כשנשרט להם הג'אנט של הרכב... פה מדובר בהתלקחות של הרכב שלא הצליחו לכבות לבד ללא סיוע של כיבו אש!

כן, גם אתה מר IGALR - מעניין אם היית מתבדח בצורה נבזית שכזו. תן לי לנחש שלא...

פותח השרשור - לך לעו"ד ולבוחן רכב (שיבדוק מה קרה באמת) ותנהל מאבק אם צריך. אם אכן האירוע נגרם כתוצאה מליקוי ברכב או בטיפול המקצועי של צ'מפיון אזי אל תיבהל מכל יועצי האחיתופל בפורום הזה שאין להם מושג וחצי מושג בעניינים משפטיים. אם יש לך קייס, אין לך שום סיבה לחשוש מעוה"ד של צ'מפיון (תן לי לגלות לך ולמאזינים סוד - גם אם מדובר במשרד איכותי, הם ישלחו את המתמחה או עוה"ד שאך זה יצא מבחינות הלשכה לטפל בתביעה בסדר גודל שכזה..., מה עוד שהם יעדיפו לסגור את זה מחוץ לכתלי בית המשפט עם התחייבות לסודיות מצדך כי אין להם אינטרס לתת פומבי לסיפור כזה).

מסכים עם כל מילה.

פורסם

תגידו, אתם נורמלים?! בנאדם שרק אתמול נרשם לאתר כל הזמן טוען שהנה הנה, הוא כבר מפרסם תמונות של הג'טה השרופה שלו, כשבפועל הוא ממשיך להגיב מבלי שנתן אסמכתא כלשהי לכך שהסיפור שלו אמיתי.

העיקר שאתם בולעים את הפתיון הזה כמו חתולי רחוב מורעבים וכבר החלטתם שצ'מפיון זו חרא של חברה ושהמערך הטכני שלה יכול לעשות הסבה לענף הנגרות.

יש לכם איזה חומר אפור בין שתי האוזניים שלכם. אתם בהחלט יכולים להשתמש בו, באמת שזה לא כואב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא הגיע הזמן לעצור את מחול השדים הזה עד להתבהרות העובדות?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
תגידו, אתם נורמלים?! בנאדם שרק אתמול נרשם לאתר כל הזמן טוען שהנה הנה, הוא כבר מפרסם תמונות של הג'טה השרופה שלו, כשבפועל הוא ממשיך להגיב מבלי שנתן אסמכתא כלשהי לכך שהסיפור שלו אמיתי.

העיקר שאתם בולעים את הפתיון הזה כמו חתולי רחוב מורעבים וכבר החלטתם שצ'מפיון זו חרא של חברה ושהמערך הטכני שלה יכול לעשות הסבה לענף הנגרות.

יש לכם איזה חומר אפור בין שתי האוזניים שלכם. אתם בהחלט יכולים להשתמש בו, באמת שזה לא כואב.

+1

יש משתמשים, (גם לא בעלי VW) שמספיק להזכיר להם את המילה "צ'מפיון" אפילו בהקשר חיובי.

וכל הסכרים נפתחים...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כבר אחה"צ ואין שום תמונה. :roll:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ואולי אין קשר בין הפיוז או התקלה להתלקחות הספונטנית.

בהנחה שכל העובדות שפו"ש כתב נכונות, אז קיימות שתי אפשרויות לוגיות:

1. אין קשר בין ההתלקחות לבין ביקור הטכנאי, וכל האירוע מקורו בצירוף מיקרים בלבד.

2. הטכנאי טעה והתקין פיוז בעל ערך גבוה מידי, או חמור מכך - לא היה לו נתיך ולכן הוא ביצע גישור עם חוט ברזל, דבר שיכול להסביר את ההתכה של חוטי החשמל (איך אני יודע? לפני הרבה שנים השאלתי רכב לקרוב משפחה ונסעתי לחו"ל כשחזרתי מצאתי צמת חוטים מותכת ואדם עם עיני עגל ש"לא יודע" איך חוט ברזל נמצא במקום של הפיוז).

פורסם

אני מצטרף לכל הספקנים, פותח השרשור לא הראה רצינות והוא הצליח ב 5 דקות של כתיבה לעורר ויכוח עז בין לא פחות מ 130 הודעות ולהשאר בראשית הדף עם הכותרת צ'מפיון שרפו את האוטו.

שלא תבינו לא נכון, המוסכים שלהם גרמו למשפחה שלי לא מעט הוצאות ועצבים, אבל לסיפור הזה אין שום הוכחות.

לדעתי נעלו את השרשור ויהיה אפשר לפתוח אותו אם פותח השרשור יעלה תמונות אמיתיות של הרכב הנדון.

חוץ מזה, איפה לכל הרוחות לצ'מפיון יש שירות תיקונים עד הבית?!

פורסם

אני מציע / ממליץ להנהלת האתר לשקול לאמץ את השיטה כמו בשידורים חיים בטלוויזיה שיש דיליי של כמה שניות כדי שיספיקו לעצור את השידור לפני שרואים אותו הצופים בבית וזה במקרה של אסון חלילה, או תמונות פוגעניות. אנשים כאן מעלים לא פעם השמצות והכפשות נגד יבואנים, מוסכים ושאר נותני שירותים ולפעמים מתברר שלא כצעקתה אבל הנזק לאותו גוף כבר נגרם. אם זה מוצדק אז נהדר אבל במקרה של חוסר תום לב או צדק יכול להיגרם גם נזק בלתי הפיך, הסיפור נכתב ועכשיו לך תוכיח שאין לך אחות. יבוא יום ומישהו יתבע על זה ואפילו את האתר אפשר לתבוע במקרים קיצוניים ולכן אני מציע לשקול שבכל מקרה שבו מתלוננים / משמיצים גוף מסחרי (יבואנים, מוסכים, חנויות אביזרים וכו') או אדם מסוים (מדריך נהיגה מתקדמת, מורה נהיגה, מכונאי וכו'), חובה גם לספק הוכחות ומנהלי האתר יחליטו אם יש עילה לפרסם את הפוסט, לסייג אותו, לערוך את הכותרת, לבקש תגובה מהצד המוזכר וכו'. לזרוק בוץ כל אחד יכול ואני חושב שבאתר כזה שהוא מוביל ומכובד כל כך מבחינה מקצועית ותרבותית, מן הראוי ליצור חסמים ופילטרים מעבר לאזהרות על שימוש בשפה לא נאותה. אשמח להתייחסות של החברים והאחראיים אם זה מקובל ואפשרי.

למען הסר ספק, מדובר על רעיון באופן כללי ולא ספציפי לשרשור זה. את דעתי לגבי המקרה הזה הבעתי - אין לי ספק שהמכונית של פותח השרשור אכן ניזוקה אבל גם לא הצלחתי יחד עם שאר חברי הפורום לקבל הוכחה להיקף הנזק או לאשמה של מישהו.

פורסם

יאללה אלעד שים מנעול עד שישלח לך או למנהל אחר הוכחה בפרטי. כמו שמישהו אמר פה בעמודים קודמים, כל עוד אין הוכחה, אין טעם שהפורום ישמש ככלי תעמולה לא מוצדקת. אחרי שיביא הוכחה לאמת הסיפור, נשמח לעזור ולייעץ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סבלנות, האמינו לי שבזמן שויקטור ואריאל אינם משעשעים אותי בשרשור השכן אני ממשיך לעקוב אחר מה שמתרחש בשרשור הזה, או יותר נכון: מה שלא מתרחש בו.

הקצבתי לו זמן עד מחר בבוקר ואני מתכוון לעמוד במילתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

המלצה חמה, קח צעד אחורה ותנשום עמוק. את אף אחד לא מעניין "מה היה קורה אם ?" וגם אם היה קורה נזק יש ביטוח (סביר להניח ברכב משנת 2011).

בקיצור, תתחיל לתרגל התנצלויות מול המראה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...