Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נעים אבל לא צריך לעשות מזבוב פיל. אף אחד לא היה בסכנה בשום רגע והנזק הוא כספי בלבד. כמה כסף יחליט שמאי מטעם בעל הרכב וחברת הביטוח/צ'מפיון ישלמו אותו כולל ירידת הערך אם נגרמה.

אי שם בשנות התשעים היתה לי חיפושית ישנה שהחליטה לעלות באש בצומת כפר שמיהו בדיוק כשהייתי בדרך לחברה שלי דאז. כשירדתי מהרכב לא הספקתי לכבות אותו והוא עלה בהשמימה במרכבות אש ותמרות עשן. אני נפרדתי לשלום מהגרוטאה והמשכתי בחיי בלי שום דראמות.

כנראה שלצ'מפיון יש עובדים ותיקים ונאמנים כי לא ראיתי אף פעם מודעת דרושים של "ליבואנית רכב גדולה דרוש סוציופת למחלקת שירות לקוחות. רק מועמדים עם צעודות יתקבלו".

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם במהלך היום הקרוב פותח השרשור לא יעלה תמונות עם מספר רישוי גלוי ו/או כל הוכחה אחרת לכך שהפולקסווגן ג'טה שלו אכן נשרפה, השרשור הזה יינעל.

איכשהו העסק הזה מריח לי כמו ניסיון השמצה, ואתם יודעים איך זה: אין עשן בלי אש.

פותח השרשור רוצה להשתמש בפלטפורמה של האתר הזה כדי לקבל את המגיע לו מצ'מפיון? בבקשה, אבל קודם לכן נטל ההוכחה עליו.

תפתח את העמוד הראשון של השרשור ותראה תמונות ...

פורסם
לא נעים אבל לא צריך לעשות מזבוב פיל. אף אחד לא היה בסכנה בשום רגע והנזק הוא כספי בלבד.

חולק עליך מאוד. גם אם רק עלתה להבה או רק עלה עשן סמיך מהמנוע - אני חושב שאתה טועה. הן אובייקטיבית (לגבי הסכנה האפשרית מהמשך התלקחות) והן סובייקטיבית (לפי מה שאני הייתי מרגיש בכזה אירוע). אתה באמת חושב שרכיב שמתלקח ברכב שחונה ליד בית וגינה זה זבוב? REALLY?? כי הצתה של (נניח) שיחים ליד או עצים או אפילו דק או סככה (לא יודע מה יש שם, אבל נניח שזו גינה) - זה כלום בעיניך? כי גיצים או רסיסים שייכנסו לעיניים של הילדים שלו (או סתם נניח לחלל הבטן) זה גם כלום?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תפתח את העמוד הראשון של השרשור ותראה תמונות ...

אם אתה מדבר על התמונות שבהודעות מס' 33 ו-35, אז לצערי אלו אינן הוכחות אלא ""הוכחות"" שגם אני יכול לתת:

34991d1269560607-burnt-out-fj-engine-bay.jpg

כמו שכתבתי: תמונה של הרכב השרוף שניתן להבחין בה בלוחית הרישוי שלו כשאינה מצונזרת ו/או כל הוכחה אחרת, או שהשרשור הזה ננעל מחר בבוקר.

בתור אדם שנרשם רק אתמול לפורום, לצערך טרם הספקת לצבור כאן מוניטין של כותב ותיק, וכל זמן שלא תספק הוכחה חד-משמעית לכך שהסיפור שלך אינו בדוי, הוא מדיף ריח עז של פלסטיק שרוף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
יש אגדה כזו על קוקה קולה. משהו כמו לקוח שהתלונן על זנב של לטאה בבקבוק הקולה שלו, ופרסם את זה בכל חור. החברה באה לאסוף את הממצא, ולאחר בדיקות מעבדה הוחלט שהלקוח שתל את זה בכוונת מכוון. ועכשיו לך תתמודד עם תביעה של תאגיד. לא יודע אם זה היה :roll: אבל זה יכול להיות.

אף אחד כאן לא טוען שהבחור "שתל זנב של לטאה" אבל מתקבל רושם שהעניין נופח על ידו מעבר לכל פרופורציה בעיקר לנוכח העובדה שבפתיחת השירשור האיש כתב "תודה לצ'מפיון ששרפו לי את האוטו ואת הגינה בבית" אבל מסרב להעלות תמונות שיוכיחו זאת וכל מה שהוא העלה זה קצת פלסטיקה שהותכה במנוע. שירד מהעץ הגבוה שהוא טיפס עליו (בהנחה שהעץ לא נשרף, זה חומר מאוד דליק) וישב איתם, שיתקנו לו את האוטו שיוציא מהם איזה פיצוי על עוגמת הנפש ורצון טוב ויסגור עניין. אישית עד שאני לא רואה תמונות שיוכיחו את מה שהוא תיאר, אני חושב שהאיש מכניס את עצמו לבעיה במקום לפתור אותה.

פורסם
באמת אי אפשר.

צריך עו"ד שידרוש שבכל החלפת פיוז יטיסו מומחה מטעם היצרן מגרמניה , ואם המומחה לא יצליח לתקן את הפיוז בגינה , יש להטיס רכב חלופי ורצוי עם נהג.

אפשר לשאול מה אתה הייתה עושה במקומי ?? שעקב שירות של חברה יש לך אש בבית?

מה הייתה עושה ??!

פורסם

^

יש לא מעט סיפורים על צ'מפיון, רבים מהם מזעזעים ומוצדקים, אין דרך לדעת אם המקרה שלך הוא אחד מהם, כי:

- אתה משתמש חדש. ייתכן שכל מטרתך היא להכפיש את צ'מפיון (לא שחסר להם, אבל בכל זאת) - כרגע אין דרך לדעת.

- התמונות שסיפקת רק מגבירות את החשד כי מדובר על בדיה.

- לדבר לא עולה כסף. אם הסיפור אמיתי, אני מאמין כי צילמת את הנזק (האמת שציינת כי יש תמונות, סרטון ומסמך של שירותי הכיבוי). לכן, אם טרחת לשתף אותנו במקרה שאירע לך ואתה טורח לעדכן ולהגיב ובמידה והסיפור שלך אמיתי ונכון, אין סיבה שלא תספק הוכחות.

במקומך, לא הייתי ממשיך להגיב עד שהיה מתאפשר לי לספק הוכחות, כפי שאלעד ציין.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מה הייתה עושה ??!

בכל מקרה אני מוציא היום את דוח כיבויי אש ומפרסם אותו כאן כדי להשקיט כמה חכמולוגים

הערת הנהלת האתר:

הוסבר לך כבר בפרטי שהנך נדרש להתבטא כלפי מגיבים אחרים בצורה מכובדת, ולמרות זאת אתה בוחר להתעלם מהאזהרה שקיבלת.

בפעם הבאה שבה תבחר שוב לצפצף על חוקי האתר הזה, היכולת שלך להתבטא כאן תוגבל. לתשומת לבך.

פורסם
חולק עליך מאוד. גם אם רק עלתה להבה או רק עלה עשן סמיך מהמנוע - אני חושב שאתה טועה. הן אובייקטיבית (לגבי הסכנה האפשרית מהמשך התלקחות) והן סובייקטיבית (לפי מה שאני הייתי מרגיש בכזה אירוע). אתה באמת חושב שרכיב שמתלקח ברכב שחונה ליד בית וגינה זה זבוב? REALLY?? כי הצתה של (נניח) שיחים ליד או עצים או אפילו דק או סככה (לא יודע מה יש שם, אבל נניח שזו גינה) - זה כלום בעיניך? כי גיצים או רסיסים שייכנסו לעיניים של הילדים שלו (או סתם נניח לחלל הבטן) זה גם כלום?

אם זה היה המצב אז אתה צודק אבל כשרכב עומד בחנייה וההידלקות מאובחנת מיד אז כל מה שכתבת לגבי מה שיכול היה לקרות לא רלוונטי כלל.

כשאצלי במפעל עלה באש קומפרסור (והוא נדלק כמו אוטו עם 25 ליטר השמן שהוא מכיל, מחובר למיכל אויר דחוס עם צינור גמיש שאם ייקרע יפגע קשות בכל מי שבאיזור ובנוסף לכל מחובר לחשמל) אז גם לא היה נעים אבל ממש לא סוף העולם.העפתי את כולם מהאיזור, שלחתי מיד עובד לרוץ ולנתק את החשמל של כל המפעל כשבמקביל רוקנתי עליו מטף שלא הזיז לו (להבות בגובה של כ 4 מטרים) ומיד כשחזר פתחתי זרנוק מים עד שהוא נכבה והתקרר מספיק. אז זה לא נעים, כמה ימים אחר כך עוד השתעלתי מהאבקה ומהעשן, נזק כספי ישיר של כ 40K ש"ח ונזק עקיף של יומיים עבודה של מפעל שלם. כל זה קרה אחרי שיפוץ המדחס שבו כנראה ניתקו את ההגנה התרמית (שקית עפה וחסמה את פתח יניקת האויר לרדיאטורים. זה הוביל להתחממות ולשריפה כי לא היתה ההגנה שהיתה אמורה להפסיק אותו). לא ישבתי לבכות שדפקו אותי, לא חיפשתי לצלוב אף אחד בכיכר העיר ואפילו לא תבעתי את זה ששיפץ את הקומפרסור (כל ההתעסקות בזה תעלה לי חלק לא מבוטל מהנזק אז במקום לפרנס עורכי דין העדפתי להשאיר את הכסף אצל זה ששיפץ) ולא ניסיתי לטעון שניסו לרצוח לי את כל העובדים. אני החלטתי לא לתבוע מתוך שיקול קר של כדאיות אבל אם הייתי מחליט לתבוע אז הייתי מקבל את הנזק וזהו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה הייתה עושה ??!

כפי שכבר הסברתי לך .

יש חברת ביטוח שתשבור את הראש,סביר להניח שחברת הביטוח תשבור את הראש עם צמפיון , אבל כל זה לא קשור אלייך.

קבל מספר עובדות שיעמדו במבחן המציאות :

1) לא תקבל רכב אחר מאף אחד אלה כמובן אם מדובר באובדן גמור.

2) יתקנו את הרכב ויחזירו אותו בידיוק למצבו כפי שהוא שהיה לפני הארוע.

פורסם

סליחה על הבורות.

האם התלקחות הרכב היא באחריות צמפיון או הטכנאי שהחליף נתיך?

ברגע שתוכח אשמתם תוכלו להשתלח בהם.

אני מניח שזה לא הרכב הראשון בעולם שהתלקח. מעניין אם יש סאטיסטיקה של מותגים וסיבות להתלקחות ספונטנית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אם זה היה המצב אז אתה צודק אבל כשרכב עומד בחנייה וההידלקות מאובחנת מיד אז כל מה שכתבת לגבי מה שיכול היה לקרות לא רלוונטי כלל.

כשאצלי במפעל עלה באש קומפרסור (והוא נדלק כמו אוטו עם 25 ליטר השמן שהוא מכיל, מחובר למיכל אויר דחוס עם צינור גמיש שאם ייקרע יפגע קשות בכל מי שבאיזור ובנוסף לכל מחובר לחשמל) אז גם לא היה נעים אבל ממש לא סוף העולם.העפתי את כולם מהאיזור, שלחתי מיד עובד לרוץ ולנתק את החשמל של כל המפעל כשבמקביל רוקנתי עליו מטף שלא הזיז לו (להבות בגובה של כ 4 מטרים) ומיד כשחזר פתחתי זרנוק מים עד שהוא נכבה והתקרר מספיק. אז זה לא נעים, כמה ימים אחר כך עוד השתעלתי מהאבקה ומהעשן, נזק כספי ישיר של כ 40K ש"ח ונזק עקיף של יומיים עבודה של מפעל שלם. כל זה קרה אחרי שיפוץ המדחס שבו כנראה ניתקו את ההגנה התרמית (שקית עפה וחסמה את פתח יניקת האויר לרדיאטורים. זה הוביל להתחממות ולשריפה כי לא היתה ההגנה שהיתה אמורה להפסיק אותו). לא ישבתי לבכות שדפקו אותי, לא חיפשתי לצלוב אף אחד בכיכר העיר ואפילו לא תבעתי את זה ששיפץ את הקומפרסור (כל ההתעסקות בזה תעלה לי חלק לא מבוטל מהנזק אז במקום לפרנס עורכי דין העדפתי להשאיר את הכסף אצל זה ששיפץ) ולא ניסיתי לטעון שניסו לרצוח לי את כל העובדים. אני החלטתי לא לתבוע מתוך שיקול קר של כדאיות אבל אם הייתי מחליט לתבוע אז הייתי מקבל את הנזק וזהו.

הסיפור שלך עוסק בסוגיה משפטית מאוד מעניינת (סליחה :-) ), והיא האבחנה בין נזק ישיר (הקומפרסור) לבין נזק עקיף (השבתת המפעל), שמכונה גם "נזק כלכלי טהור". בתואר השני שלי (אז עוד הייתי רשום לדוקטורט, אבל זנחתי) כתבתי סמינר על זה, וזו כמובן זכותך לא לתבוע (מה גם שנזק כלכלי טהור לא תמיד מוכר בדין הישראלי), אבל נזק נגרם לך. והרבה. אני תמיד תוהה לגבי סיטואציה מעט שונה: משאית מתהפכת על כביש גהה כתוצאה מרשלנות של הנהג/בעלים/YOUNAMEIT. כתוצאה מכך מאות (אם לא אלפי) אנשים סובלים מנזק כלכלי טהור - צריכת דלק מוגברת, וכמובן מנזקים נוספים שלא ניקח בחישוב כרגע. האם ניתן - והאם צריך - לתובע את הרשלן על כל אותם נזקים, שמסתכמים במיליוני ש"ח? האם תביעה שכזו תשמש הרתעה טובה לנהגים רשלנים אחרים? לדעתי - הרבה יותר טוב מאשר מולטינובה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני לא יודע מה אתכם, אבל בעקבות כל ההודעות שנכתבו פה ובכלל כנגד צמפיון, אני לא חושב שאי פעם ארצה לרכוש רכב של הקונצרן הזה גם אם יעלה 20 שקל + ניילונים על הכסאות.

מה שחשוב בקניית מוצר היא לא רק חווית הקניה אלא גם חווית השירות שלאחר מכן.

לפי מה שאני רואה עד היום עם כל התלונות עליהם - מרגיש כמו קניה של רכב חד פעמי :roll:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

לא, לא כולם חושבים כך.

היה לי סיאט איביזה במשך יותר מתריסר שנים, החליפה אותה פאביה למשך שלוש שנים, ועכשיו יש לי רומסטר יותר משנה.

הייתי ואני מרוצה משלושת הרכבים (מבחינת אמינות וכיו"ב)

מבחינת טיפולים ושרות במוסך.

נתייחס כרגע רק למורשי היבואן (הפאביה טופלה גם אצל רון והייתי כמובן מרוצה)

הסיאט טופלה רק במוסך מורשה יבואן אצל ח.ח ביפו, השירות היה מקצועי תמיד, מהיר ואדיב. כך שלא ניתן לעשות הכללות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...