Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי ג'וני.

ראשית זה בשבילך:

http://yoram.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=institute/index&inst_id=17800&tag=2&cou_id=21598

מדובר באחלה קורס בהבנת הנקרא.

.

+1

אני יושב פה ולא מפסיק לצחוק :roflmao: :roflmao: :roflmao:

ולעניין המקרה- כמו שאמרו, תעדכן מיידית את סוכן הביטוח שלך, שמאי צריך לראות את הרכב במיידי וזה גם אינטרס שלך על מנת שצ'מפיון לא יעלו טענו שאולי קרתה עוד שריפה בין המקרה עד שהגיע שמאי.

כמובן חשוב לתעד כל שיחה עם כל גורם שאתה מדבר איתו, יש היום בסמארטפונים עשרות תוכנות של הקלטות שיחה + הקלטה של נציג שירות שעומד מולך - אתה לא חייב ליידע אותו על ההקלטה וזה חוקי.

כמובן כל הוצאה שנגרמת לך בעקבות המקרה לשמור קבלות ולתעד אצלך רצוי עם פירוט של כמה מילים לדוגמה: חשבונית של מכבי אש, נזק לצמחייה בגינה, נזק לקרמיקה שקצת נשרפה, אובדן ימי עבודה, השכרת רכב חלופי, חשבון מים עבור דליי המים :roll:

בקיצור כל דבר שתוכל להכניס בתביעה עתידית מולם / חברת הביטוח

אגב מגיע לך ייצוג עו"ד מטעם חברת הביטוח עד סכום מסוים תנצל את זה!! לפרטים נוספים פנה לסוכן שלך (כולי תקווה שזה לא איזה מוקד טלפוני של עשרות מוקדנים- לא שזה כזה נורא פשוט הכי טוב להתנהל מול בנאדם אחד בצורה ישירה ולא אלפי שלוחות עד שמגיעים לנציג שלך)

בהצלחה והעיקר הבריאות

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יצאתי אתמול לגינה ואני רואה שיש פנצ'ר באחד הגלגלים

את מי אני יכול לתבוע ?

מזל שהאשה והילדים לא נסעו כי זה היה יכול להגמר במוות

אתם ממליצים לשלוח לאמייל האדום תמונה של הפנצר או גם של הגלגלים האחרים ?

האם לשלוח ליצרן ? יש למישהו את המייל של כולבוטק ומנכ"ל דנלופ ?

לא צריך להסביר לאף אחד שפנצ'ר יכול לגרום למוות של כל נוסעי הרכב ואם בגלל הפנצ'ר תיהיה תאונה עם רכבת זה יכול לגרום למוות של 2000 איש, אז אני מבקש לא לזלזל.

יש למישהו את הטלפון של מנכ"ל הרכבת ?

פורסם

לכל הציניקנים, החוכמלוגים והמתחכמים (שמסתבר שיש הרבה כאלה פה)- מעניין מה אתם הייתם עושים אילו הרכב שלכם ממודל חדיש יחסית היה נשרף? סתם כך נשרף, לא בחצר הבית ולא ליד הילדים, שזה מחמיר את המצב ואת חוסר האונים פי כמה.

אנשים פה פתחו המון שרשורי שטנה והוצאת קיטור על שריטות או פגיעות פח מינוריות. אנשים כאן מתבאסים כשנשרט להם הג'אנט של הרכב... פה מדובר בהתלקחות של הרכב שלא הצליחו לכבות לבד ללא סיוע של כיבו אש!

כן, גם אתה מר IGALR - מעניין אם היית מתבדח בצורה נבזית שכזו. תן לי לנחש שלא...

פותח השרשור - לך לעו"ד ולבוחן רכב (שיבדוק מה קרה באמת) ותנהל מאבק אם צריך. אם אכן האירוע נגרם כתוצאה מליקוי ברכב או בטיפול המקצועי של צ'מפיון אזי אל תיבהל מכל יועצי האחיתופל בפורום הזה שאין להם מושג וחצי מושג בעניינים משפטיים. אם יש לך קייס, אין לך שום סיבה לחשוש מעוה"ד של צ'מפיון (תן לי לגלות לך ולמאזינים סוד - גם אם מדובר במשרד איכותי, הם ישלחו את המתמחה או עוה"ד שאך זה יצא מבחינות הלשכה לטפל בתביעה בסדר גודל שכזה..., מה עוד שהם יעדיפו לסגור את זה מחוץ לכתלי בית המשפט עם התחייבות לסודיות מצדך כי אין להם אינטרס לתת פומבי לסיפור כזה).

פורסם
לכל הציניקנים, החוכמלוגים והמתחכמים (שמסתבר שיש הרבה כאלה פה)- מעניין מה אתם הייתם עושים אילו הרכב שלכם ממודל חדיש יחסית היה נשרף? סתם כך נשרף, לא בחצר הבית ולא ליד הילדים, שזה מחמיר את המצב ואת חוסר האונים פי כמה.

אנשים פה פתחו המון שרשורי שטנה והוצאת קיטור על שריטות או פגיעות פח מינוריות. אנשים כאן מתבאסים כשנשרט להם הג'אנט של הרכב... פה מדובר ב-פ**ינג התלקחות של הרכב שלא הצליחו לכבות לבד ללא סיוע של כיבו אש!

כן, גם אתה מר IGALR - מעניין אם היית מתבדח בצורה שפלה שכזו (כן, פנצ'ר זה בדיוק כמו התלקחות של רכב. yeh right). תן לי לנחש שלא...

פותח השרשור - לך לעו"ד ולבוחן רכב (שיבדוק מה קרה באמת) ותנהל מאבק אם צריך. אל תיבהל מכל יועצי האחיתופל בפורום הזה שאין להם מושג וחצי מושג בעניינים משפטיים. אם יש לך קייס, אין לך שום סיבה לחשוש מעוה"ד של צ'מפיון (תן לי לגלות לך ולמאזינים סוד - גם אם מדובר במשרד איכותי, הם ישלחו את המתמחה או עוה"ד שיצא מבחינות הלשכה לטפל בתביעה בסדר גודל שכזה...).

יש נזק , מתקנים - זה מאוד פשוט. בשביל זה משלמים לחברת ביטוח.

אין פה שום דבר שמחמיר כלום.

חברת הביטוח תיהיה הראשונה לקפוץ על צ'מפיון במידה ויש סיכוי כלשהו שהנזק נגרם כתוצאה מרשלנות העובד שלהם.

אבל זה בכלל לא משנה לפותח השרשור , כמו שכתבתי שחברת הביטוח תשבור את הראש מול צ'מפיון.

נ.ב.

פנצ'ר בנסיעה זה הרבה יותר מסוכן בנסיעה מאשר רכב ריק שמתרחש בו קצר חשמלי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יצאתי אתמול לגינה ואני רואה שיש פנצ'ר באחד הגלגלים

את מי אני יכול לתבוע ?

מזל שהאשה והילדים לא נסעו כי זה היה יכול להגמר במוות

אתם ממליצים לשלוח לאמייל האדום תמונה של הפנצר או גם של הגלגלים האחרים ?

האם לשלוח ליצרן ? יש למישהו את המייל של כולבוטק ומנכ"ל דנלופ ?

לא צריך להסביר לאף אחד שפנצ'ר יכול לגרום למוות של כל נוסעי הרכב ואם בגלל הפנצ'ר תיהיה תאונה עם רכבת זה יכול לגרום למוות של 2000 איש, אז אני מבקש לא לזלזל.

יש למישהו את הטלפון של מנכ"ל הרכבת ?

כי הפנצ'ר יכל להתפשט בגינה שלך לתוך הבית ולעשות נזק גם לשכנים, נכון?

פנצ'ר זה סכנת חיים כשהוא מתרחש באמצע נסיעה, לא כשהרכב עמד בחניה ואין בו אף אחד, זה ברור.

אם אתה מחפש לעשות השוואות לפחות תביא דוגמאות קשורות לנושא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כי הפנצ'ר יכל להתפשט בגינה שלך לתוך הבית ולעשות נזק גם לשכנים, נכון?

פנצ'ר זה סכנת חיים כשהוא מתרחש באמצע נסיעה, לא כשהרכב עמד בחניה ואין בו אף אחד, זה ברור.

אם אתה מחפש לעשות השוואות לפחות תביא דוגמאות קשורות לנושא.

קלוט חוצפה של צ'מפיון -

הם לא היו מוכנים להחליף לי את הרכב וזה אחרי שכולם הסכימו,כולל אתה,שפנצ'ר זו סכנת חיים.

אתה היית מוכן לסכן את חייך ?

פורסם

אני לא מבין למה לא פונים ליצרן שיעשה משהו עם היבואן הזה. אי אפשר ככה...

אני לא מבין מדוע פות"ש או כל רוכש רכב חדש צריך לסבול ירידת ערך ונזק על טעות של מישהו אחר.

אם אתה קונה רכב ויש באפשרותך את האמצעיים הכלכליים והנפשיים (זמן כוח ורצון) לשמור עליו במצב אידיאלי. אני לא רואה סיבה להבליג לצד שלישי על שהרס לך את הרכב.

אם יש להם דרך להחליף את הפלסטיקה או את מה שנהרס על מנת שהרכב יגיע למצב שהיה בו בדיוק יום לפני, הכל בסדר. אבל אם זה עדיין "כולה" ירידת ערך של 5% וסימן אזכור מכוער למה שקרה אני הייתי דורש שימציאו את הדרך להחזיר את הרכב לקדמותו. גם אם זה אומר מצידם רכב חדש. האופציה בידיהם. פות"ש לא צריך לסבול נזק של שקל בודד בגלל טעות של מישהו אחר.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אני לא מבין למה לא פונים ליצרן שיעשה משהו עם היבואן הזה. אי אפשר ככה...

באמת אי אפשר.

צריך עו"ד שידרוש שבכל החלפת פיוז יטיסו מומחה מטעם היצרן מגרמניה , ואם המומחה לא יצליח לתקן את הפיוז בגינה , יש להטיס רכב חלופי ורצוי עם נהג.

פורסם
קלוט חוצפה של צ'מפיון -

הם לא היו מוכנים להחליף לי את הרכב וזה אחרי שכולם הסכימו,כולל אתה,שפנצ'ר זו סכנת חיים.

נציג צ'מפיון הוא זה שעשה לך את הפנצ'ר?

מה הקשר?

דרך אגב בהקשר אחר , איך הרכב מוגדר עכשיו אחרי שריפה?

האם זה יירשם במקום כלשהו שהרכב עבר שריפה?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

קודם כל יוסי צודק ב-100% גם כאשר נכנסו בי בצד זה היה יכול להרוג אותי חס וחלילה ועוד 10 ועובדה שלא. וכן לא קיבלתי פיצוי על 10 נפגעים שבקלות היו יכולים להיות. אז העניין של הילדים ומשפחה זה נשמע מזעזע אבל משפטית זה לא שווה כלום. וגם אני לא מבין למה פותח השרשור לא מעלה לפה תמונות או סרט. אם כבר זה כזה גרוע ויש כבר 10 דפים אז איפה התמונות? נראה מוזר ואני חושב שפשוט גם אם הוא יצלם מלמעלה לא יראו נזק של שרפה כמו שהוא תיאר עד עכשיו. מוזר כל העניין. אני לא חולק על זה שלא היה שרפה אבל פרופורציות אנשים.

החיים הם כמו....

• חברי המעגל הראשון
פורסם
קלוט חוצפה של צ'מפיון -

אתה יכול להחליט אם לנהוג ברכב עם צמיג מפונצ'ר ולגרום לעצמך סכנת חיים אבל אתה לא יכול להחליט מתי הרכב יתלקח לך בחניה.

לדעתי אתה סתם מנסה להציק לבחור, אין היגיון בלהשוות את הסכנה ברכב שהתלקח מעצמו (לפחות לפי התיאור שלו) לסכנה ברכב שעומד בחניה עם פנצ'ר.

גם לא ראינו תמונות כלליות של השריפה, אולי זה באמת סתם כמה פלסטיקים שנמסו וחיצונית לא רואים בכלל נזק?

כמובן שעל הנזק שנגרם צריכים לפצות במידה וזה אשמתם, אבל על נזק שהיה יכול היה להיגרם לא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם במהלך היום הקרוב פותח השרשור לא יעלה תמונות עם מספר רישוי גלוי ו/או כל הוכחה אחרת לכך שהפולקסווגן ג'טה שלו אכן נשרפה, השרשור הזה יינעל.

איכשהו העסק הזה מריח לי כמו ניסיון השמצה, ואתם יודעים איך זה: אין עשן בלי אש.

פותח השרשור רוצה להשתמש בפלטפורמה של האתר הזה כדי לקבל את המגיע לו מצ'מפיון? בבקשה, אבל קודם לכן נטל ההוכחה עליו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אם במהלך היום הקרוב פותח השרשור לא יעלה תמונות עם מספר רישוי גלוי ו/או כל הוכחה אחרת לכך שהפולקסווגן ג'טה שלו אכן נשרפה, השרשור הזה יינעל.

איכשהו העסק הזה מריח לי כמו ניסיון השמצה, ואתם יודעים איך זה: אין עשן בלי אש.

פותח השרשור רוצה להשתמש בפלטפורמה של האתר הזה כדי לקבל את המגיע לו מצ'מפיון? בבקשה, אבל קודם לכן נטל ההוכחה עליו.

גם, כותרת השרשור מזעזעת במקצת (זה לא ששפכו לו חבית נפט על האוטו והציתו...).

פורסם

אני גם בעד לסגור בתנאי שהוא לא מעלה תמונות שיש לו לטענתו. עד כמה שאני לא אוהב את השירות של צמפיונס יש גבול. וגם אולי זה יציל את הבחור מתביעה עתידית נגדו.

החיים הם כמו....

פורסם
וגם אולי זה יציל את הבחור מתביעה עתידית נגדו.

יש אגדה כזו על קוקה קולה. משהו כמו לקוח שהתלונן על זנב של לטאה בבקבוק הקולה שלו, ופרסם את זה בכל חור. החברה באה לאסוף את הממצא, ולאחר בדיקות מעבדה הוחלט שהלקוח שתל את זה בכוונת מכוון. ועכשיו לך תתמודד עם תביעה של תאגיד. לא יודע אם זה היה :roll: אבל זה יכול להיות.

הרוב טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...