Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחור דיי גדול, היא בחורה קטנה, הפרש של כ40% במונחי משקל למען האמת.

עובדה זו לא מונעת ממני מלישון כמו בעל מוכה בתנוחה עוברית בקצה המיטה בזמן שהמלכה מתפרסת לה באמצע.

חשבתי שמיטה גדולה יותר תעזור, אז קניתי אחת, היא כל כך גדולה ששלושה אנשים יכולים לישון בה בניחותא.

אני חייב לציין שזה עזר, עכשיו אני יכול לבחור מאיזה צד אני רוצה להצתופף, ימני או שמאלי (בהנחה ואני הולך לישון אחריה).

חשבתי שלדבר על זה יעזור, אז דיברנו, היא הסכימה ומתחילה את שנתה בקצה הרחוק של המיטה.

אני חייב לציין שזה עזר, בדיוק לחצי שעה, אחרי זה היא שוב גולשת לה לכס המלכות באמצע הממלכה.

חשבתי שאנסה את דרכיה הערמומיות, אני אתפוס את אמצע המיטה לפניה, אהנה מהמיקום ואלמד איך להגיב.

אני חייב לציין שזה עזר, עד החלק שבו אני מקבל מרפק קטן וחד למצח באמצע הלילה כי למישהי אין מקום בקצה.

כיצד לנהוג חברי הגברים?!

להקים מפלגה לזכיות הגבר במיטה?

להתקשר לער"ן?

לפתוח במלחמת מרפקים?

או, רחמנא לצלן, לישון בסלון נטול מאוורר התקרה?

תודה מראש,

דניס, שסה"כ רוצה להנות מבעלותו החוקית על חצי המיטה.

נ.ב

בנות הפורום, אתן יותר ממוזמנות להגיב ולחלוק מידע פנים מצד האוייב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בד"כ אני את זוגתי מגלגל בעדינות לעבר הצד שלה כשאני מתחיל להכנס לתנוחה עוברית או נדחס כמו סרגל לפינה עם הצד של הקיר הקר.

היא ישנה שינה אלימה?

התענוג שמוביל אותך

פורסם

תלמד מהסובייטים ותבנה חומה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

תעיר אותה :ladysman:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני חושב שאתה צריך מזרן 2X2 מטר ומעלה כדי שלא תפריעו אחד לשניה.

היית צריך לקנות מיטה קטנה שיוצאת מתחתיה מיטה נפתחת ולהפריד בין המיטות (כמו שמשה חצה את ים סוף) ואז אתה ישן כמו מלך!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

היא ישנה שינה אלימה?

מה? אני? הבאתי לך מרפק לעין באמצע הלילה? פחח נראה לך? אתה חולם

סוגיית השינה האלימה היא אכן אחת חשובה שיש להלחם בה בערכאות הנכונות.

עוד סוגייה שהוזכרה כאן היא סוגיית השמיכה, שלא משנה כמה גדולה תהיה, אחרי חצי שעה ההיא כבר מגולגלת בתוכה ולך נשאר הקצה אם בכלל.

פתרון שיביא את הזוגיות למקומות חדשים נקרא- שמיכה נוספת.

היה פרק ברמזור שלאמיר הייתה סמיכי מוחבאת בארון שהוציא באמצע הלילה והכניס לפני שטלי התעוררה, עד שכמובן היא גילתה את הסוד הנורא.

פורסם

אצלי 2 שמיכות מהלילה הראשון שהעברנו ביחד בבית.

זה גם יעיל יותר מהבחינה שאצלי זו שמיכה דקיקה ואצלה זה משהו עבה ואקסטרא מחמם... אני אוהב קור.

אני לפעמים זז קצת הרבה בצורה מורגשת כדי שהיא תזוז בעצמה, או שם רגל עליה (בעדינות). ברוב המקרים היא קולטת וזזה.

גם אני בחור גדול, אגב.

או, אם אתה ממזר חסר לב, אתה יכול לעשות מה שהיא עושה לי ( :lol: ) כשאני נוחר:

היא טוענת שהיא "נותנת לי דחיפה עם המרפק" "עד שאני אסתובב".

אין לי מושג אם היא באמת עושה את זה, אני ישן חזק מספיק בשביל לא להתעורר כמעט מכלום- ישנתי כבר דרך אזעקות (כשהצופר היה במרחק יריקה מהבית שלי), ואפילו ישנתי תוך כדי שימוש למסלול ריצה לחתולים.

"אז מה אם מישהו ישן במיטה, אני רוצה להגיע לחלון! מיאו!"

כך שאין לי מושג אם זה נכון שאני נוחר, אם זה נכון שהיא "נותנת לי במרפק" ואם אני בכלל מסתובב מזה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...