Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה קורה פעם ב-10 הנעות פחות או יותר, במיוחד אם האוטו עמד לילה: ההתנעה רגילה ולא נראה שיש בעיה, אבל ברגע שאני מכניס להילוך D, לפעמים האוטו מתחיל "להשתעל" (ממש רעש של "בום בום בום" מכוון האגזוסט) ולא מצליח לייצר כוח - אני מגיע למצב של 4000 סלד ובקושי 40 קמש, כשלוחץ על הגז יותר אז אני מקבל כוח לא בצורה רציפה, אלא בקפיצות.

אין לי ניסיון מכונאי, אבל ממה שהבנתי זה כנראה מערכת ההצתה, בדגש על הכבלי הצתה. הפלאגים הוחלפו לפני כחצי שנה כך שאני לא ממהר לחשוד בהם. יש דרך לבדוק בוודאות האם הכבלים אשמים? או שזה בכלל סליל ההצתה?

מדובר במנוע 1.4 16V קוד מנוע AHW ו-75 כ"ס.

פורסם

בזמן שהרכב עובד עבור בליטופים עם היד על הכבלים מקצה לקצה ותראה אם אתה מקבל זצים שהם לא הכי נעימים אך גם לא הורגים. אם אתה רוצה ללכת על יותר בטוח תחכה שיחשיך בחוץ כמובן שהרכב עובד, קח ספריי כמו של החלונות שיש בו רק מיים ורסס לכיוון הכבלים. אם תהיה בריחת ניצוץ מהם אתה תראה זאת בוודאות וזה יצביע על מצבם.

• תוכן חדש...