Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אושריקו אל תסבך עם זה היום רחקתי שיקוי QD מONR, לקח לי שעתיים !, עד שהשגתי את כל החומרים הדרושים (היה קשה להישג עין של פיל) ואז ראיתי שמה שהכנתי לא מספיק אז הייתי צריך להכין שוב, עוד שעתיים, זה היה קשה.

לפעמים אתה הורג אותי, שים את הכמות המתאימה בבקבוק, שים מים, נער והרי לך ONR QD.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמתם אותי על גריל לוהט בלי מים לכיבוי השריפה:-D.

לא יצא לי לראות הודעות איך מדללים ONR לQD או משהו.

בכלל רובכם משתמשים בזה לשטיפה רגילה או למשהו אחר ולא כQD.

ואני לא מומחה, לכן אני לא מחשיב את עצמי למישהו שמבין בתחום, אלא סתם חופר ולומד.

פורסם

בכללית אני לא בעד QD- לא נוח וגורם לשחיקה מואצת של ההגנה/אוטם צבע/ווקס מעבר לגרימת שריטות.

בעבר לא יכולתי לראות מעט אבק על הרכב לכן הייתי מנגב יום יום את הרכב עם מטלית טריקו רכה הפוכה (לא היו מיקרופייברים)

את זה ניתן לעשות רק על רכב שעבר ווקס. האבק מחליק מעל הצבע והרכב תמיד נקי.

הבעיה שחייבים לעשות את זה באופן שוטף יום אחרי יום -על רכב בחניון מקורה (בשום אופן לא על טל של בוקר) או אחרי

שרכב מעט בשמש.

היום אני כבר לא עושה את זה מכמה סיבות. 1 אין לי זמן. 2 מעדיף רכב עם מעט אבק, אבל נקי משריטות.

לא מחליף ניקוי שבועי עם צינור או אפילו מעט מים בדלי -עדיף מכל QD

פורסם
אני לא מחשיב את עצמי למישהו שמבין בתחום, אלא סתם חופר ולומד.

+1 :wink:

בכללית אני לא בעד QD- לא נוח וגורם לשחיקה מואצת של ההגנה/אוטם צבע/ווקס מעבר לגרימת שריטות.

בעבר לא יכולתי לראות מעט אבק על הרכב לכן הייתי מנגב יום יום את הרכב עם מטלית טריקו רכה הפוכה (לא היו מיקרופייברים)

את זה ניתן לעשות רק על רכב שעבר ווקס. האבק מחליק מעל הצבע והרכב תמיד נקי.

הבעיה שחייבים לעשות את זה באופן שוטף יום אחרי יום -על רכב בחניון מקורה (בשום אופן לא על טל של בוקר) או אחרי

שרכב מעט בשמש.

היום אני כבר לא עושה את זה מכמה סיבות. 1 אין לי זמן. 2 מעדיף רכב עם מעט אבק, אבל נקי משריטות.

לא מחליף ניקוי שבועי עם צינור או אפילו מעט מים בדלי -עדיף מכל QD

+1

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
אושריקו אל תסבך עם זה היום רחקתי שיקוי QD מONR, לקח לי שעתיים !, עד שהשגתי את כל החומרים הדרושים (היה קשה להישג עין של פיל) ואז ראיתי שמה שהכנתי לא מספיק אז הייתי צריך להכין שוב, עוד שעתיים, זה היה קשה.

לפעמים אתה הורג אותי, שים את הכמות המתאימה בבקבוק, שים מים, נער והרי לך ONR QD.

תודה.

פורסם
חברים תגידו,עדיין יש הנחה על גלון ONR או שזה הסתיים?

אני קניתי בשבוע שעבר באוטוסטור ומשה המוכר אמר לי שזה מבצע חודש יוני (249 שח)

• תוכן חדש...