Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוחות של שינוי במזה"ת ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאוד רוצה להאמין שעלייתו של רוחאני לשלטון באירן

והקולות ברחוב הטורקי נגד ארדואן הם אי אילו סממנים

של שינוי. מקווה לטוב.

Gn'f'R

פורסם

יותר גרוע מאחמדינג'אד. לפחות הפאפואס ההוא חרבן את מדיניות החוץ האיראנית והביא על איראן סנקציות, מישהו שנראה למערב כמתון יוכל לשלוח את זרועות התמנון של משטר האייתולות רחוק יותר.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אל תשכח מי עומד בראש הרפובליקה האסלאמית האירנית, יש לך סמכות דתית שיעית קיצונית שלא בוחלת בשום אמצעים, השטן הגדול ישאר המערב הכופר, וגם על הדרך הסונים הכופרים ושנואי נפשם.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

מה הבעיה שלך עם אירן או טורקיה במצבן הנוכחי?

ההיסטוריה מלמדת שמהשינויים הללו לא יוצא טוב אף פעם.

מעבר לזה שארדואן טיפוס מעצבן קצת יותר מציפורן חודרנית, הוא לא באמת מזיק לישראל, נהפוכו, הוא בדיוק הכלב שנובח ולא יכול לנשוך.

כנ״ל אירן, המדיניות הקיצונית והמתלהמת של הנשיא הקוף שלה הביאו לבידוד שלה מהעולם וסנקציות כלכליות קשות מאוד.

יש שם תכנית גרעין שרוקדת טנגו (צעד קדימה ו-2 אחורה) למרות כל ההפחדות בתקשורת ושוב נשיא שהוא כלב שנובח מאוד חזק אבל אין לו יותר מדי איך לנשוך (אלא אם מחשיבים מטוסים חדישים שלא יכולים להמריא, ניסוי כושל של טיל שמוצג כהצלחה מסחררת, קוף שנשלח לחלל וחוזר משם קוף מזן אחר וכו׳).

ישראל מעולם לא היתה חזקה ודומיננטית במזרח התיכון כמו שהיא בימים אלה.

גם ארצות הברית מתחילה להבין שבת הברית היחידה והיציבה שיש לה היא ישראל והמעמד של ישראל עולה ומתחזק.

כמו שאני רואה את הדברים סוריה עתידה בקרוב מאוד לקבל אולטימטום, היא תפר אותו, תיהיה שם לחימה שתזלוג גם לארץ, הסיפור שם יגמר די מהר והארץ תשקוט 40 שנה.... (תזכרו שבלי סוריה חזקה ארגון חיזבאללה שגם ככה מצבו היום לא טוב מבחינה צבאית ומדינית- הוא יהיה שווה לתחת), בטח אם ימשיך הבידוד של אירן.

אבל מי יודע, הנבואה ניתנה לשוטים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אולי אני נאיבי, אך עד היום שמענו רק את הקוף נואם

על הבמה בגנות הישות הציונית ובהכחשת השואה,

פתאום נשמע קול אחר של אנשים שפשוט זה לא מעניין

אותם והם בסה"כ רוצים לחיות ולהתפרנס.

יחי הכאמליסטים.

Gn'f'R

פורסם

כל פרסי נחש ארסי.

עכשיו יהיה שם מישהו יותר "מתון". יותר שקט וחשאי. להבדיל מאחמדאינאג'אד המטורף, שהיה צועק בכל הזדמנות מה הוא צריך ומתכוון לעשות - עכשיו יהיה יותר שקט. זה לא אומר שיהייה פחות מסוכן. אולי יותר.

יחי גונזו ! (מזכיר לי את המחנך שלי בתיכון, שהיה קרוי על שמו של אותו יצור מיתולוגי).

alfa 156 2.5.

פורסם

אם נראה לך שמשהו ישתנה באיראן, אתה מאוד מאוד מאוד אופטימי. בתכלס, מי שקובע שם זה עדיין האייטוללה - כלומר חמיינאי. הבחור החדש יכול להיות ״שמרן״ או ״רפורמיסט״ אבל זה לא משנה כלום.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כל המהפכות שהיו במדינות ערב הפכו אותן לקיצוניות יותר.

למה אתה חושב שעכשיו יהיה שינוי?

באירןן הנשיא לא מחליט. הוא הדובר של השלטון האסלמי

אייל

פורסם

הייתי רוצה מאוד לדבוק באופטימיות של הכותרת, אבל כל עוד לא תגיע מהפכה מהעם שתפיל את השליט האמיתי של איראן - חמינאי - אין שום בשורה חדשה, להפך, מבחינתנו בחירתו של רוחאני היא הגרועה יותר.

קודם כל, הוא המתון ביותר מבין אלה שחמינאי הרשה להם להתמודד, שזה כמו להגיד שהוא הפמיניסט ביותר מחבורה של אנסים.

שנית, עלתה השאלה, מדוע חמינאי העמיד אותו כמתמודד "רפורמיסט" יחיד מול שורה של מתמודדים "נציים" כך שקולות הנציים התפצלו בניהם - כנראה כי רצה בנצחונו, בכדי לגרום למערב לסגת מהסנקציות שחונקות את הכלכלה האיראנית.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

דווקא חיזבללה לא נחלש,להפך השקט שיש בצפון מאפשר לו להביא עוד ועוד אמלח לאזור. הוא מאמן יותר חיילים ובשקט יחסי. עכשיו הוא גם שולח אותם לסוריה כדי שידעו לחימה מהי, ובבוא העת יילחמו יותר טוב נגד צה'ל.

סוריה לא תיפול כל כך מהר,היום פרסמו שאיראן שולחת 4000 חיילים לשם על מנת לעזור לאסד.

לפעמים אני חושב שבארה'ב לא מלמדים היסטוריה בכלל,תמיד אותם טעויות מטומטמות.

-שלחו תחמושת לאפגניסטן בזמן המלחמה הקרה ואכלו זמבורה מהם.

-עזרו לבן לאדן ואז אכלו זמבורה ממנו.

-עזרו למהפכה באיראן והיום הם אוכלים חרא מהאירנים.

עכשיו הם רוצים לחמש את המורדים בסוריה,מעניין מה יקרה כשהם יעלו לשלטון?! בעצם כבר ראינו מה קרה במצרים!!

בנוגע לאיראן לצערנו רוחאני אמור להתעסק רק בבעיות הפנימיות של המדינה בעיקר בכלכלה שבקרשים.

לאיראנים יש פוטנציאל להיות מדינה מאוד מתקדמת אילו רק יתנערו ממשטר האייתולות.

אם איראן מתמתנת לפלשתינאים כבר לא יהיה למי לבכות ו"השלום" יגיע במהרה.

פורסם

האמריקאים עזרו למהפכה באיראן? אנחנו מדברים על המהפכה שאירעה ב-79', כשהשאה הפרו-מערבי הודח ע"י האיתאללה חומיני?

אתה סגור על זה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
דווקא חיזבללה לא נחלש,להפך השקט שיש בצפון מאפשר לו להביא עוד ועוד אמלח לאזור. הוא מאמן יותר חיילים ובשקט יחסי. עכשיו הוא גם שולח אותם לסוריה כדי שידעו לחימה מהי, ובבוא העת יילחמו יותר טוב נגד צה'ל.

סוריה לא תיפול כל כך מהר,היום פרסמו שאיראן שולחת 4000 חיילים לשם על מנת לעזור לאסד.

לפעמים אני חושב שבארה'ב לא מלמדים היסטוריה בכלל,תמיד אותם טעויות מטומטמות.

-שלחו תחמושת לאפגניסטן בזמן המלחמה הקרה ואכלו זמבורה מהם.

-עזרו לבן לאדן ואז אכלו זמבורה ממנו.

עכשיו הם רוצים לחמש את המורדים בסוריה,מעניין מה יקרה כשהם יעלו לשלטון?! בעצם כבר ראינו מה קרה במצרים!!

בנוגע לאיראן לצערנו רוחאני אמור להתעסק רק בבעיות הפנימיות של המדינה בעיקר בכלכלה שבקרשים.

לאיראנים יש פוטנציאל להיות מדינה מאוד מתקדמת אילו רק יתנערו ממשטר האייתולות.

אם איראן מתמתנת לפלשתינאים כבר לא יהיה למי לבכות ו"השלום" יגיע במהרה.

אתה טועה לגבי חיזבאללה, לא מעט מחבלי חיזבאללה נהרגו בקרבות בסוריה ובתוך לבנון יש לו היום משבר אמיתי מבחינה מדינית- הציבור הלבנוני מתחיל להבין עם מי יש לו עסק וכמה הוא פוגע לו במדינה.

לגבי עניין חימוש המורדים אני מסכים שיש בעייתיות אבל אני מאמין שהחימוש הולך להיות שולי- ארה״ב תאלץ די בקרוב לתפוס את המושכות ולהתערב שם- אובמה לא שם לב אבל הוא כבר הכניס את עצמו למלכוד בעניין ההתערבות בסוריה.

אל תצטער על רוחאני, הוא סה״כ בובה של חמינאי וביום שהוא יסטה מדרכו של חמינאי יורידו לו את הראש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אתה טועה לגבי חיזבאללה, לא מעט מחבלי חיזבאללה נהרגו בקרבות בסוריה ובתוך לבנון יש לו היום משבר אמיתי מבחינה מדינית- הציבור הלבנוני מתחיל להבין עם מי יש לו עסק וכמה הוא פוגע לו במדינה.

לגבי עניין חימוש המורדים אני מסכים שיש בעייתיות אבל אני מאמין שהחימוש הולך להיות שולי- ארה״ב תאלץ די בקרוב לתפוס את המושכות ולהתערב שם- אובמה לא שם לב אבל הוא כבר הכניס את עצמו למלכוד בעניין ההתערבות בסוריה.

אל תצטער על רוחאני, הוא סה״כ בובה של חמינאי וביום שהוא יסטה מדרכו של חמינאי יורידו לו את הראש.

אני לא מאמין שארה"ב תתערב צבאית מעבר למשלוח תחמושת ועזרה לוגיסטית כמו שעשו בלוב. לא מעבר.

מטוסים אמריקאיים לא יפציצו מטרות בסוריה. לפחות כל עוד אסד בשלטון.

• תוכן חדש...