Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לטווח ארוך מנקה את התעלות של המזגן מריחות לא נעימים, משאיר גם ריח נעים לתקופה קצרה של בטח שבוע שבועיים.

מיועד למקרים קשים, כמו במקרה ויוצא לך ריח של חלחולת מתעלות המיזוג

Opel Adam S 2017

פורסם
טוב עשיתי ניסוי כלים עכשיו ואכן לא עשיתי את זה כמו שצריך. אמנם זה פחות מסריח אבל עדיין מסריח. עכשיו ראיתי את הוידאו הבא:

[video=youtube;RAkcdoPpB-k]

עכשיו אני יודע מה לעשות

היום סופסוף מצאתי זמן וכוח נפשי לעשות את הטיפול. עשיתי את זה בסמוך לבית ואחרי המתנה של 15 דקות כשהדלתות פתוחות לאיוורור, הכנסתי את הרכב חזרה לחניון. רק מחר אוכל לתת חוות דעת סופית.

פורסם

אני מנסה כבר כמה ימים למצוא פחיות קליפורניה, הייתי ב4 תחנות דלק שונות ובכולם מחזיקים זיופים.

אז או שהמדריך לזהות זיופים כבר לא רלוונטי, או שבאמת גם בתחנות דלק מוכרים זיופים.

את הבדיקה אני מבצע כמו שהוסבר במדריך - מסתכל על הלוגו (במקורי - כדור הארץ, בזיוף - פירות) ועל הכיתוב (במקורי - כיתוב במלבן לבן, בזיוף - הריח במלבן לבן).

• תוכן חדש...