Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לראשונה קניתי את הריח ''רכב חדש'' של קליפורניה לא אהבתי. רק פתחתי את הפחית ובקושי יש ריח... מאוד חלש לעומת הדובדבן/מסטיק.

למישהו יש ניסיון עם הבקבוקי עץ fresco?

עריכה אחרונה על ידי Gabi H
פורסם

אני מאוד מרוצה מהריח חדש של קליפורניה דווקא, ריח חזק כל פעם שנכנסים לאוטו.. בפעם הבא אנסה משהו יותר נמכר כמו דובדבן או מסטיק

פורסם
אם תסתכל כמה עמודים אחורה תראה שכתבתי על זה ולא מעט.

יש סיכוי שמה שקנית מקליפורניה פג תוקף

הוא לא פג תוקף כנראה התרגלתי לריח יותר חזק.

נראה טוב הבקבוקוני עץ, על איזה ריח אתה ממליץ?

פורסם

האמת שיש להם הרבה ואני לא זוכר ממש, התאהבתי בריח בגלל שכשרכשתי את הרכב הנוכחי היה תלוי אחד כזה מהבעלים הקודמים והיה לו ריח מעולה ונעים, כל מי שנכנס לרכב אהב אם אני לא טועה זה הלימון.

אבל ניסיתי מאז עוד כמה ריחות ולא מצאתי אחד שלא אהבתי - רק ה BLACK ICE שלהם (החוט השחור) פחות נעים לדעתי.

Opel Adam S 2017

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא יודע אם הזכרתי כאן, ה-Party של אריאון מעולה.

ריח של אפטרשייב נעים מאוד ותמיד גורר שאלות של כל אורח ברכב.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

רק לחדד, אני התכוונתי לאריאון איקס, לא אריאון סמייל. אולי הריח זהה, אני לא מכיר את הסמייל.

בכל מקרה, ברמי לוי אני קונה אותם בחבילות של שלישייה ב-10 שקלים.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...